Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → Botsun
E he he, το είδα αλλά κάπως έπρεπα να συμβάλω ώστε να μη δυσφημιστεί ο Shin-san! :kakaka:
Oh OK; no problem!

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ναι το λύσαμε το θέμα με τον από κάτω,αγαπητή stalker. :P
Η δοκιμασία,θα γίνει όταν αρχίσει το RP,οπότε έχουμε καιρό να λύσουμε τα διάφορα θέματα που θα προκύψουν.

Εννοεί τους χαρακτήρες που την έλεγαν στον Shin-san αγαπητέ αρχηγέ όχι εμάς...σε σχέση με τον από κάτω...που νομίζω ότι ή έχει αρχίσει να δουλεύει τον Shin ή να τον συμπονάει. Και για να μείνω ψυχικά ήρεμη ότι τον υπερασπίζεται θα προτιμήσω το δεύτερο! :P
Όσον αφορά τη δοκιμασία...λέω να την αφήσουμε ως έχειν και να βάλουμε έναν φανταστικό εχθρό -εξάλλου δεν ξέρουμε και πολλές αντιμαχούμενες οοικογένειες, μόνο allies μας έχει δείξει μέχρι τώρα στο Reborn xD -.

Napster → Botsun
[IMG]http://www.emasoft.net/public/ljournal/hardgay.jpg[/IMG]
Say~~~
Όπως [I]ξέρεις [/I]είπα γουρούνια τους χαρακτήρες του manga, όχι εσάς. xD

Botsun → Napster
[QUOTE=Napster;538371]
Άντε ρε γουρούνια που τα ξέρετε όλα.
[/QUOTE]
Όχι και γουρούνι ρε αδελφέ,συνήθως η μάνα μου με λέει κοπρόσκυλο και γάιδαρο.Διάλεξε ένα από τα δύο,για να μην χαλάσουμε την καρδιές μας ! XD

Nαι κι εγώ τ σκεφτόμουν αλλά...μου φαίνεται πολύ σκληρό. Στο κάτω κάτω για μια μ@λακία ενός μέλους δεν πρέπει να το πληρώνουν όλοι. Κι αν κουνήσουν την ωρά τους αργότερα τους σκοτώνεις τότε μωρέ. Αλλιώς τώρα που να ξοδεύεις τόσους πόρους και τόσα λεφτά στην assassination squad ή σε πυρομαχικά.
Αχ, νύσταξα! Πάω για ύπνο. Τα υπόλοιπα δολοφονικά σχέδια αύριο! :orly:

Σκεφτόμουν,μαζί μ'αυτούς να εξαφανίζαμε και τις οικογένειές τους μαζί.
Αλλά,περισσότερες μύγες μαζεύεις με το μέλι,παρά με το ξύδι.Οπότε δεν θα πειράξουμε τις οικογένειές τους.

Α, ΟΚ κι αυτό. Όχι συμφωνώ. Εφόσον πήγαν με το διαφορετικό αφεντικό μία αν συγχωρεθούν θα το κάνουν ξανά. Καμιά δεύτερη ευκαιρία. Μόνο οι οικογένειές τους θα μένουν ανέπαφες, αν δε συμμετέχουν κι άλλα μέλη δηλαδή στην ανταρσία. Τυχόν παιδιά που θα μένουν ξέμπαρκα θα τα παίρνουμε υπό την προστασία μας κι αν είναι αρκετά μεγάλα για εκδίκηση κι άλλα τέτοια, θα τα αντιμετωπίζουμε αμέσως, θα βλέπουν ότι είναι ανίσχυρα και τέλος.

Εγώ έλεγα για την περίπτωση ανταρσίας,που δεν θα πάρουμε αιχμαλώτους !

Ha ha, καθόλου, κι εγώ το σκέφτηκα αυτό, ήταν μία απ'τις παραμέτρους!

Καλή ιδέα,γιατί σε περίπτωση που τα σκατώσουν κι οι δύο,δεν θα βρεθούμε με πολλά ανοιχτα μέτωπα,ταυτόχρονα.
Μα πόσο άγριος μπορώ να γίνω,επιτέλους ! xD

Αχα, καλές λύσεις ακούγονται κι αυτές. Βέβαια και το blackmail, το οποίο στάνταρ θα το σκεφτεί και το δεξί χέρι, θα ναι καλό σαν side quality. Assassination squad μεν, αλλά να έχουν και λίγο εγκέφαλο. Λέω να τους βάλουμε να σκοτώσουν τα opposing heads και να καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους όλα τα pawns του πριν γίνει αυτό.
Να τους βάλουμε στον ίδιο αρχηγό να δούμε ποιος θα τα πάει καλύτερα.

Για πες,τι αποστολές να τους αναθέσουμε ;
Σκεφτόμουν,μέσα από όλο τον χαμό,να επωφεληθεί κι η οικογένεια.Ξέρεις,μέχρι το τέλος του τουρνουά να βρεθούμε με λιγότερους εχθρούς.Οπότε λέω,να τους βάλουμε να καθαρίζουν αντίπαλα bosses.
If you get,whart i mean....