Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Άσε. Και εγώ ήθελα IB, αλλά άργησα να μάθω γι'αυτό και έτσι... Game design έχει κάπου σχολή συγκεκριμένη? Ή από περιθώρια χώνεσαι στον χώρο?
Απρ 26 2010 15:28
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:riiight: nice! :) Και εγω για τεχνολιγικη το εβλεπα στην αρχη αλλα μετα βρηκα αυτο που μου ταιριαζε λιγο παραπανω καθως μου αρεσει και το σχεδιο ... ^_^
Απρ 26 2010 15:26
Φωτογραφία

Jealousy^^ Εγώ τεχνολογική, ΕΜΠ Ηλ. Μηχανικός, MIT robotics (μεταπτυχιακό) μάλλον. Αν και με το game design έχω τρελή πόρωση...
Απρ 26 2010 15:18
Φωτογραφία

:hihi2: IB για Digital Animation & Game Design εσυ;;:hmmm:
Απρ 26 2010 15:03
Φωτογραφία

Προφανώς που λέει και ο Μαθηματικός μας (βλ. Kamina σε cool-level) Αλήθεια, τί κατεύθυνση σκέφτεσαι? (random I know...)
Απρ 26 2010 14:57
Φωτογραφία

lol ισχυει!!! :hihi2:
Απρ 26 2010 14:54
Φωτογραφία

My pleasure is cheering people up/on. Kamina που τους χρειάζεται πάντως μερικών... *evil lookz*
Απρ 26 2010 14:46
Φωτογραφία

Λολ εννοιειτα!!! Τους εχω γραμμενους εδω και καιρο!! :hihi2: thanks!!:ureshii:
Απρ 25 2010 21:25
Φωτογραφία

Χίλιες φορές να ήταν real ένας anime character παρά ένα sparkly vampire. By the way, όλοι αυτοί οι πουριτανοί που στην λένε για τα yaoi? Closet ukes. Ή ανιωθα ανώριμα όντα. Ή και τα δύο... Το πιο πιθανόν. Διάβαζε εσύ ότι θες, γράψ' τους να μην πω που. Λες και μπορούν να σου κάνουν τίποτα. Keep the faith sister!
Απρ 25 2010 14:19
Φωτογραφία

Serperoth → Night Wizard Seal

Seal-san, η απάντηση είναι απλή. Το Magikarp ΤΑ ΣΠΑΕΙ. Εξελίσσεται σε Guarados, κατέχοντας έτσι απίστευτη δυναμική ενέργεια και υποβόσκουσα ισχύ. Επίσης είναι το spirit Pokemon μου. Το λατρεύω. Ποιός Arceus, ποιό Darkrai? MAGIKARP και ξερό ψωμί ρε! ΝΙΩΣΤΕ! Τέλος, μικρός είχα nickname στην παρέα "Ψόφιο Magikarp". Αυτό:) Γιατί ντρεπόσουν? Εδώ, ανοιχτός σε ερωτήσεις, ελεύθερη εγκυκλοπαίδια με πόδια και τρίχες (έχουν γίνει χάλια τα γένια, μάλλον πρέπει να αρχίσω ξύρισμα... *procrastinating*) :thatsit:
Απρ 22 2010 16:54
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Serperoth

Serperoth-san προς τι η τιμή του magikarp στο avatar σου;:P Πώς και το επέλεξες; Πολύ ωραία φαίνεται btw. Από όταν το είδα ήθελα να σε ρωτήσω:hihi2:. :ureshii:
Απρ 21 2010 21:33
Φωτογραφία

Serperoth → Glaurung

Ούτε εγώ. Μέχρι να περάσω είναι το δύσκολο...:P 10^π (παραπάνω από 1000) ευχαριστώ μαν, θα το έχω υπ' όψιν μου:) Πρόσεξε μην κάνεις το αντίστροφο!^^
Απρ 07 2010 23:30
Φωτογραφία

Haru-chan → Serperoth

maloon kataferes na mpeis epeidh sou steilane msg alla i doubt it
Απρ 07 2010 13:45
Φωτογραφία

Glaurung → Serperoth

Θα καλοπεράσεις , δεν νομίζω να το μετανιώσεις άμα περάσεις . Άμα θελήσεις οτιδήποτε που μπορώ να σε βοηθήσω , είτε προγράμματα είτε πληροφορίες , θα χαρώ να το κάνω . :D Καλή νύχτα τώρα , πάω να σώσω πριγκηπέσες και να πολεμήσω δράκους !:hero: :gn2:
Απρ 07 2010 00:14
Φωτογραφία

Serperoth → Glaurung

Ω ναι έχει να παίζει κάψιμο... Δεν ξέρω τί θα κάνω μαν, βγαίνει και το FFXIV... Γενικά προγραμματισμός μου αρέσει πάντως άρα καλά είναι:P Ε ντάξι. Ότι κάνει κανείς καλό είναι:)
Απρ 07 2010 00:03