Community Status Updates
Serperoth → Lucy Heartfilia
Johnny, από Guilty Gear. Αν και δεν θα πάω για ακριβές cosplay, περισσότερο για μια 'γενική ιδέα'. Τα βασικά τα έχω πάντως^^
Apr 27 2010 15:56
Μια χαρά. Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα (ακόμα!).
Θα έκανα γι'αυτό, αλλά το έμαθα την προηγούμενη Τετάρτη. Όπως καταλαβαίνεις, σε μια βδομάδα δεν βγαίνει σωστή δουλειά άρα, κάτι πρόχειρο/στο περίπου.
Apr 27 2010 15:50
Lucy Heartfilia → Serperoth
Μα γιαυτο το λεω :P εχω και μια χαριτομενη στολη shinigami οποτε μια χαρα ^^
Apr 27 2010 15:46
Προφανές^^
Κρίμα:(
Κάτσε, τον Σεπτέμβριο θα πας 2α σωστά? Άρα... Α ναι τώρα θυμήθηκα πως πέρασα εγώ την 2α Λυκείου... ΤΕΜΠΕΛΙΚΙ!
Apr 27 2010 15:42
Lol ισχυει!
Nope, βασικα σε cosplay και τετοια θα αρχισω απο τον Σεπτεμβριο και μετα που θα ειναι λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα ...
Apr 27 2010 15:39
Χαχα όχι αλλού είναι το θέμα.
Πρόσεξε:
Με υγρό μαλλί δεν μπορώ να βάλω ακουστικά. Άνιμε χωρίς ήχο δεν λέει, ΑΡΑ στεγνώνει το μαλλί, βάζω ακουστικά και ΜΠΑΜ! Άνιμε^^
Ευχαριστώ:P
Αλήθεια, το Σάββατο θα έρθεις?
Apr 27 2010 15:35
hahaha :hihi2: Μα εχουν αμεση σχεση, εγω στεγνώνοντας τα μαλλια βλεπω ανιμε! Καλη οπτικη προβολη!!! ααα και καλο στεγνωμα μαλλιων!:riiight:
Apr 27 2010 15:31
Domo arigatou gozaimashitaaaaaaaaaaaa~ (άσε. Έξω ήμασταν με το απλό το πουκαμισάκι και εδώ είμαστε με κρυολόγημα...)
^^ Χαίρομαι. Άντε μόλις στεγνώσει το μαλλί, θα δώ κανά anime... Ναι τα δύο είναι άμεσα συνδεδεμένα:P
Apr 27 2010 15:25
Περαστηκα!!!! (Μια ζεστη μια κρυο.... :bahhh:) Και εγω, μια χαρα ευχαριστω :)
Apr 27 2010 15:22
Κρυωμένος λίγο, αλλά θα πάω πέραν του αδύνατου, κλωτσώντας τη λογική στο πεζοδρόμιο!
Καλά πάντως, μια χαρά. Εσύ τί γίνεσαι?
Apr 27 2010 15:18
Ελπίζω να διάβασες καλά^^ (είχα μάθημα, δεν πρόλαβα να το δω)
Εγώ μάλλον κοιμόμουν (αν μπήκες) άρα όντως τα λέμε ΣΗΜΕΡΑ!
Apr 27 2010 14:37
:hihi2: παω να κανω κανενα μαθημα τωρα (δεν εχω διαβασει τιποτα και ειδα μονο τωρα τι ωρα εχει παει:Crying2:) γραφουμε και λογοτεχνια μεθαυριο :deadga6:. Παιζει να μπω και το βραδυ αλλα οχι σιγουρα... :bahhh: Οποτε τα λεμε!!! :) :byejg9:
Apr 26 2010 17:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed