Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Serperoth

:kakaka: καλα παμε :hihi2:
Απρ 26 2010 17:45
Φωτογραφία

Serperoth → Lucy Heartfilia

Εγώ είμαι μεγάλος FF fan, κυρίως με τα πιο classic (IX, VI, IV) και το Ivalice (Tactics Advance FTW:P). Prince Of Persia είναι πολύ καλό όντως. Το Sands Of Time μου άρεσε πολύ... Spyro... Τί μου θύμισες τώρα... *wistful memories* Έχω το 2, μου λείπουν 2 orbs μόνο! Εγώ παίζω σχεδόν τα πάντα, από Turn Based Strategy μέχρι Super Mario:)
Απρ 26 2010 17:42
Φωτογραφία

το Metroid δεν το παιζω απλως το γνωριζω , FF se PS2 (χαλασε ο αδελφος μου ομως την κονσολα και εδωσα τις κασετες μου σε εναν φιλο μου:nanteee:), παλια επαιζα και Zelda σε Wii, και σε καποια φαση ειχαι hyperπορωθει με το Prince of Persia :nbleed: το ποσες φορες το ειχα τερματησει δεν λεγεται... Τωρα λεω να παρω κανενα Bleach Wii για το καλοκαιρι... Αλλα παιζω και RPG οπως το Wow αλλα το εχω ψιλοπαρατησει... Ααα ναι οταν παω στην κολητη μου παιζουμε και Devil May Cry στο 360 της μερικες φορες... edit- Μια φιλη μου ειναι καμμενη και με το Spyro οποτε μου ειχε δωσει τις κασσετες
Απρ 26 2010 17:31
Φωτογραφία

Metroid FTW. Το καινούριο που θα βγεί (Other M) είναι αρκετός λόγος να πουλήσει κανείς PS3/X360 και να πάρει Wii. Αλήθεια εσύ τί games παίζεις (αν παίζεις, προφανώς)?
Απρ 26 2010 17:21
Φωτογραφία

Λολ!!! ααα οντως καλα μου ηρθε πριν αλλα δεν ημουν σιγουρη ^_^
Απρ 26 2010 17:19
Φωτογραφία

Το Game Boy όντως! Και το παλιότερο Game and Watch, που αποτέλεσε την βάση για το DS. Από παιχνίδια, έφτιαξε το Metroid, από τα αγαπημένα μου (Metroid Zero Mission under 1:30!).
Απρ 26 2010 17:13
Φωτογραφία

ααα τοχω νομιζω εχμμμ,,,,..... νομιζω εκανε create το Game Boy , η το Ds,:hot:..... ναι νομιζω το Game Boy:thatsit:
Απρ 26 2010 17:10
Φωτογραφία

*squee* A new challenger has appeared! Geek uses Sudden Test! Gunpei Yokoi?
Απρ 26 2010 17:00
Φωτογραφία

Miyamoto Zelda & Mario ,νομιζω kαi ο Sakaguchi Final Fantasy:kawaii:
Απρ 26 2010 16:56
Φωτογραφία

Έστω Sakaguchi στην θέση του Sakaguchi. Μαντεύω ότι αυτά τα ονόματα δεν σου είναι άσχετα, νε?
Απρ 26 2010 16:39
Φωτογραφία

:hihi2::kakaka:
Απρ 26 2010 16:37
Φωτογραφία

*insert rabid squees here* Ahem *cough* *dignified* *monocle* Και τώρα θα γίνω Miyamoto στη θέση του Miyamoto!
Απρ 26 2010 16:30
Φωτογραφία

:hihi2: ναι ναι εχει και καλη μαλιστα [URL="http://www.cdiabu.com/"]http://www.cdiabu.com/[/URL]
Απρ 26 2010 16:04
Φωτογραφία

Μια χαρά... Βλέπω το έχεις ψάξει^^ Βοστόνη τίποτα ε? (έχω κόλλημα με Βοστόνη)
Απρ 26 2010 15:56
Φωτογραφία

Βασικα ειμαι ακομα αναμεσα στα δυο, αλλα ουτος σιαλλος και το game design χρειαζεται digital animation οποτε δεν βιάζομαι ακομα, αλλα απο τετοιες σχολες η Αμερικη ειναι γεματη για παραγειγμα καλα υπαρχουν στο Chicago, San Francisco, Colorado κλπ αλλα και Καναδά...
Απρ 26 2010 15:35