Community Status Updates
Serperoth → Lucy Heartfilia
*ENVYENVYENVY*
Χαχα κοίτα, νοιάζεται. Εγώ Γερμανία ('09) και Ελβετία ('10) κουβαλούσα τα πάντα όλα (όχι σε τέτοιο βαθμό όμως, στην μπανάνα είχα 4-5 φάρμακα). τελικά δεν χρειάστηκε αλλά ντάξι. Better be safe than be sorry
Να ζητήσω χαρούλαααααα? Μπορείς να μου φέρεις κάτι ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ μικρό από Αγγλία, επειδή *καρδούλα* Αγγλία? *hugs*
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Jul 04 2010 02:50
Lucy Heartfilia → Serperoth
Nice!! εγώ αύριο φεύγω αγγλία για κάτι μαθήματα για 3 εβδομάδες... Λολ και η μάνα μου μου έχει γεμίσει την βαλίτσα με φάρμακα αυτά είναι μερικά:
/Echinacea extra (κάτι βιταμίνες και ψευδράργυρος)- δεν ξέρω που θα χρησιμεύσουν αλλα οκ...
/Zurcazol pantoprazole
/Bioflorin
/Calmiderm cream
/Eucéta
/Merfen
/VapoRub
/Pyravlex
/Lysopaïn
/Σύριγγα για τα σιρόπια
/Θερμόμετρο
/Panadol
/Aerius (allergies- που δεν εχω) -_-'
:sigh2: Δεν αντέχω άλλο έχει πιάσει την μιση βαλίτσα...:blurah5:
Jul 04 2010 00:00
Δεν πειράζει! Και εγώ χτες δεν μπόρεσα να μπω εδώ (κάτι έγινε)
Εγώ καλά.
Τώρα θα περάσω πέντε λεπτά να σε δείχνω επειδή είδες το Eclipse.:P
*5 minutes later*
Μια χαρά που λες εγώ. Αραλίκι, φροντιστήρια... Καλή φάση.
Jul 02 2010 14:36
Hiiiii!!! I'm soooo sorry αλλά μόνο τώρα μπήκα .aNiMe//GR για να μπορέσω να σου απαντήσω... Gome nasai!!!! Μόλις γύρισα από το cinema με έσυραν κάτι φίλες μου να δούμε το eclipse και η Ami με ανάγκασε να φορέσω και μπλουζάκι... *embarrassed* αλλά πρέπει να πω πως αυτό ήταν κάπως καλύτερο από τα άλλα κυρίως επειδή είχε περισσότερο action,.... εσύ πώς πάς;;;
Jul 01 2010 00:07
Εχμ... Όταν λέω αγύμναστος εννοώ... ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ. Ναι. Δεν είμαι αγύμναστος:P
Jun 30 2010 22:04
Έχω δοκιμάσει και Shoryuuken, αλλά δεν μου βγαίνει:( Τώρα βέβαια είμαι πιο αγύμναστος και από τον χυμό που έχουμε στο ψυγείο...:P
Jun 28 2010 11:11
Ω ναι.
Επίσης σκάω και hadouken στην ψύχρα, αλλά αυτά με λίγη φειδώ (θα μου ζητάει copyright o Akuma:P).
ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ! *takes out gift wrapping*
Jun 27 2010 23:36
Πφφ. Στο σχολείο έχω σκάσει fireball σε φίλο μου. Δυνατά. Ξεδιάντροπα even:)
Jun 27 2010 23:11
:hihi2: άπεχτος!! αλλά εχεις κυκλοφορίσει έξω από την πολυκατοικία με ροζ περούκα, αυτιά γάτας και σ άλλη φάση με στολή shinigami για τα γυρίσματα μιας ταινίας και να σε κοιτάνε όσοι περνάνε;;; (πάλι καλά ήταν στην Ami και οχι σπίτι μου) *fiouf*
Jun 27 2010 23:06
Σίγουρη?
Χτες, στην θάλασσα, είχαμε πάει νωρίτερα. Μέσα στο νερό έπεσε αυτοσχέδιο trivia contest με τον kakashi sensei.
Jun 27 2010 22:48
:hahaha: I'll agree with you..!!!
But I don't think you are worse than I am, honestly!
Jun 27 2010 22:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed