Community Status Updates
Serperoth → Lucy Heartfilia
Ναι είναι ωραίο δροσερό. Και πράσινο:) Αγαπάμε πράσινο:P
Α οκα, θεμιτόν. Νόμιζα ότι 4 πήγατε:P
Το καλύτερο ήταν το πρωινό που έφαγα χτες. Παγωτο λιωμένο από χτες βράδυ. OH YEAH!:P
Aug 10 2010 22:03
Lucy Heartfilia → Serperoth
kiwi me spite ???? :hahaha: Lol!!! Nice one!!! (Στις τεσσερις τελιώναμε)
Aug 10 2010 21:46
Lol@picture:P
Καλά 4 είναι ψιλοαργά και για εδώ. Αλλά άμα τρως μεσημέρι στις 2 εκεί σε παίρνουν με τις πέτρες.
Τους διαστρέφετε, όντως? ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ:P
Εμείς στο RESORT (τρομάρα μου) που πήγαμε το καλοκαίρι ήταν ένα παλικάρι μόνο αυτός μας σέρβιρε, τον ζήταγε ο πατέρας μου^^ Σε κάποια φάση άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια μετά τα μεσημεριανά:) Τελευταία μέρα που είπαμε μετά το δείπνο να πιούμε κάτι μου πρότεινε ωραίο ποτάκι, kiwi με sprite:P
Aug 10 2010 21:19
LOL!!!!! εμείς πέρσι είχαμε πάει να φάμε σε εστιατόριο για μεσημερινό κατά τις τέσσερις και είχαμε κάτσει έξω, μόνο εμείς (όπου όταν ερχόμαστε εγώ και ο αδελφός μου τους "διαστρέφουμε" όλους και παππούδες και θείους να τρώνε αργα) και κάτι ισπανοί ενώ οι περαστικοί μας κοιτούσαν λες και ήμασταν έτσι [SPOILER][IMG]http://izismile.com/img/img3/20100713/640/strange_people_640_01.jpg[/IMG][/SPOILER] :sadist:
Aug 10 2010 19:49
Για κάποιο λόγο έδωσα και του Cambridge, είχα του Μίτσιγκαν.:)
Άσε αυτό των ευρωπαίων είναι μεγάλη διαστροφή. Βραδυνό στις 7 οι αθεόφοβοι. Ελβετία ήμασταν 12 η ώρα και είχε ανοιχτό ένα fastfoodάδικο, και αυτό έκλεινε!
Χαχα καλό διάβασμα:) Εγώ μόνο στις 10 μέρες των διακοπών διάβασα το Lisey's Story του Stephen King, το Stalingrad του Anthony Beevor και το Μπαρούτι και Μέλι του Πολίτη. Κυρίως γιατί δεν είχα PC να λιώνω μέχρι τις 2^^
Aug 10 2010 14:56
:kakaka: 2 Proficiency??? Wow! Εγώ μόνο του Michigan έχω αλλά λέω να πάω και για του Cambridge του χρόνου αν επεισης αξιωθω να στρωθώ στο διαβασμα :P Λέω να πάω για ύπνο τώρα γιατί στην Ελβετία υπάρχει και το βίτσιο, πρωινό στις 8, μεσημεριανό στις 12. και βραδινό στις 6-7 :sigh2: Το πολύ πολύ μπορεί να διαβάσω το βιβλίο που έχω για το σχολείο "The House of the Spirits" όπου έχω διαβάσει μόνο 10 σελίδες 'ολο το καλοκαιρι :P tespa, Καληνύχτα!!!:gn2:
Aug 10 2010 00:05
Forsooth, je ne parle pas Francais:P
Ναι του στυλ "JA JAWOHL" και τέτοια. Κυρίως για χαβαλέ με τον πατέρα μου^^
Πςςς καλή επιτυχία! Εγώ Γερμανικά είπαμε C1 και τέλος. Αγγλικά για κάποιον λόγο έχω 2 Proficency:P Αγαπάμε Αγγλικά:)
Aug 09 2010 22:39
:hahaha:!!!! "je ne parle pas le francais"
Wow! Κάνεις προφορά στα γερμανικά;;;; Εγώ μέχρι το Β1 έχω κάνει και μετά τα σταμάτησα.. αλλά μου έχει μίνει ακόμα το Ich habe keine Ahnung :)
Ενώ τα γαλλικά θα τα πάω μέχρι τέλους, του χρόνου με βλεπω για C2 αν αξιωθω να στρωθώ στο διαβασμα :P...
Aug 09 2010 22:33
Oh yeah. Αλλά ντάξι καταλάβαιναν Αγγλικά. Αν και είχαν το ύφος το γνωστό το "I'm Fwench and you are an inferior human being for not knowing my language. Psh. I'm being snooty right now.":P
Και ναι όντως έχω γαλλική υπηκοότητα και δεν ξέρω Γαλλικά. Πρώτη μέρα έστειλα μήνυμα στον πατέρα μου (τα μιλάει όπως μιλάω εγώ Αγγλικά) να μου στείλει πως είναι το "Δεν μιλάω Γαλλικά", στα Γαλλικα:)
Γερμανικά ξέρω. Κάνω και προφορά αν θες xP
Aug 09 2010 21:26
Lol!!!! :hihi2: καλ'α πάμε!!!
P.S Λολ όντως έχεις γαλλική υπηκοότητα και δεν ξέρεις γαλλικά;;;
Αλλά μην ανησυχείς ούτε εγώ ξέρω καλά γερμανικά κιας οι περισσότεροι Ελβετοι μιλάνε γερμανικά :)
Aug 09 2010 21:14
Αχου ωραία:)
Εγώ όταν είχα πάει ήμασταν στο francophone. Από όλη την εκδρομή (30-40 άτομα+5 συνοδοί) μίλαγε γαλλικά ακριβώς ΕΝΑ παιδί:)
Και δεν ήμουν εγώ.
Και δεν σου λέω ότι έχω γαλλική υπηκοότητα, γιατί θα γίνω ρεζίλι:P
Aug 09 2010 18:59
:hihi2: Στο ιταλικό κομμάτι, λολ δεν έχω καν ακούσει κελτικα (η τουλαχιστον δεν τα αναγνωριζω) και μιλάω την γλώσσα γιατί ο μπαμπάς μου είναι ελβετός και μαζί του μιλάω ιταλικά :) Αλλά γένικα ούτε εμένα με συγκλονίζει η Ελβετία :P
Aug 09 2010 17:30
Έλεος. Ακόμα και εκεί ο καιρός... Τί να πω...
Χαίρομαι που περνάς καλά^^
Αλήθεια μιλάς την γλώσσα? (βασικά σε ποιό κομμάτι της Ελβετίας είσαι:P)
[αν μιλάς τα κέλτικα σε παντρεύομαι:P]
{note: joke}
Aug 09 2010 12:36
Thanks for the blanket! :) Αλλα σήμερα κάνει ζέστη :heat: ο καιρός είναι ανώμαλος αλλά γενικά και εδώ όλα καλά προςτοπαρών. Τώρα θα πάω στο φεστιβάλ του Locarno να δω κανένα εργο :) Αρχισα και ένα καινούργιο ανιμε :x3: και έχω αρχίσει να κάνω παρέες εδω οπότε κάπως καλύτερα :ureshii:
Aug 08 2010 15:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed