Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
GhostPrince → Lucy Heartfilia
oooo nice =] εγω graphic animation - γραφιστικα - comic - design και τετια ^^
αν και εδω ελλαδα 2 σχολες εχω βρει να δηλωσω μονο -_- τι να πεις...."ελπιζω να περασω σε κάπια απτις 2¨" :P
Μάι 04 2010 18:49
ααα...καταλαβα =) 8α πας εκσω εσυ....εγω δεν το βλεπω ακομα...για μεταπτυχιακα ισος :P anyway....so..τι 8έλεις να κάνεις? ^^
Μάι 04 2010 14:26
Lucy Heartfilia → GhostPrince
IB-International baccalaureate δλδ για να σπουδασει κανεις εκτος ελλαδας... Αλλα κυριοκη δινω και αγγλικα :deadga6:
Μάι 04 2010 14:18
VampireGirlization → GhostPrince
αααα μπραβο ειναι ganbatte.....xoxaxa
δινω το β1......................
ευχαριστω πολυ!!!
Μάι 04 2010 12:17
Καλη επιτυχία με πανελλήνιες!!! Εγω παλι καλα θα παω ΙΒ και θα τις γλυτωσω....:hot:
Μάι 03 2010 22:21
τιχεροιιι xD αλλα κιεμεις μονο αυριο θα χουμε μα8ημα (καπιες ορες οθτε καν ολες) και μετα σταμταει το school για τη 3τη ^^
μια χαρα....τωρα απο νεα...μπ@ τιποτα το σπουδεο...απλα βαρεμάρα ,διαβασμα....και ανχος....¨\ σε οθτε καν 2 weeks γραφω :( anyway...ti leei esy?
Μάι 03 2010 21:06
τιποτα το συγκλονιστικό, τωρα ειμαι στο μαθημα υπολογιστών στο σχολειο,... παντως εδω ολοι μας χαιρομαστε που δεν εχουμε σχολειο για δυο μέρες... yay!! :8):
εσύ πως τα πας;;;:ureshii:
Μάι 03 2010 10:15
GhostPrince → Jorg
oh..i see..=] ριξε κι εσυ καμια ματια αν ενδιαφερεσαι XD στο about me or my-anime-planet :P
anyway...τι άλλο ?
Μάι 02 2010 22:06
Jorg → GhostPrince
Μια χαρα! Αυτα που βλεπεις στο About me. Βαριεμαι να τα λεω XD.
Μάι 02 2010 21:21
GhostPrince → Jorg
lucky~
& thanks ^^ anyway.....τι νέα? =]
btw πως τα πας απο ανιμε -μανγκα ? :P
Μάι 02 2010 20:58

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται