Community Status Updates
GhostPrince → Lucy Heartfilia
:kakaka: , καλα εισαι :P τo durarara ειναι πολυ ωραιο ^^ το baccano δν το χω δει...ισος να το τσεκαρω ¨)
εγω αρχισα τωρα να βλεπω το "Dantalian_no_Shoka"...αν κιεχει ακομα λιγα επ. :/ φαινεται πολυ ωραιο ^^ ισος να ξεκινησω και το μανγκα, με'χει καπσει και το OP ost που χει :kakaka: κ τωρα βλεπω το blood C :)
Aug 15 2011 15:25
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Αχαχαχαχαχα μην ανησυχεις τουλάχιστον δεν το βλέπεις εχθικά, κατι είναι και αυτό :P
Ναι;;; Εγώ από την άλλη δεν ξέρω τι να πρωτοδώ από drama & anime :/
Τώρα από Ανιμε βλέπω [URL="http://myanimelist.net/anime/2251/Baccano!"]Baccano[/URL] είναι του ίδιου μανγκακα του [URL="http://myanimelist.net/anime/6746/Durarara!!"]Durarara[/URL] και είναι πολύ καλό! \(*O*)/
Aug 13 2011 21:12
:kakaka: υγεια να χουμε ...xDD
& thanks : D
και φτυ...:/ δεν διαβαζω yaoi...τα 8εωρω λιγο καπως...ολο το gay-stuff xaxa...ισος επειδη ειμαι αγορι...οχι οτι τα χω μελετισει κιολας...1 ειχα αρχισει παλια ολο κιολο XDD που τ'αφισα στη μεση :Crying2: ωραια char παντος :P
τα χω πσιλοαφισει απτην αλη κ τα ανιμε τελευτεα...δν ξερω τι να δω :joyful::kakaka:
και λιωνω στα soft...εχω φτασει να διαβαζω μονο ΟP και Bakuman :o:beaten:
αυτα...κ βαρεμαρα <3
Aug 13 2011 20:51
Το θέμα είναι πως έχω να κάνω 4 εκθέσεις, 4000 λέξεις η μια και οι υπόλοιπες 1000.. θα πεθάνω D':
:O Ωραία! ^^ Καλή τύχη! :3
Τίποτε μωρε, είμαι στους παπούδες μου στα βουνα, τι να γίνει :P
Το αβαταρ είναι από ένα yaoi manga αυτό [URL="http://myanimelist.net/manga.php?id=15159"]εδώ[/URL] !! είναι πολύ ωραίο (^▽^) .
Aug 13 2011 20:28
:kakaka: , ε σιγα, 8α διαβασεις στη χρονια..:P τριτη 8α εισαι τωρα? ΄)
καλα παω...πιστευω :yawn2: αv βελτιω8ω λιγο ακομα μπορει να ετοιμασω κ κν vid :P :nbleed:
ελειπα και μια week διακοπες...καπως βγηκαμε κ φετος :kakaka: ¨) τι αλλα εσυ? :hmmm:
btw, το ava απο πιο ανιμε/manga ειναι? :)
Aug 12 2011 22:56
άχαχαχαχαχα μια χαρα σε βλέπω! :D
Και εγώ εδώ μια χαρά αν εξαιρεσουμε βέβαια το γεγονός οτι μου έχει μίνει ένας μήνας ακόμα διακοπών και δεν έχω ανοίξει βιβλίο :P Αλλά κατάλα πολύ καλά ! :3
Aug 08 2011 13:38
suuup ;) μια χαρά.... ναι, όντος χά8ηκα >.< εχω ψιλοκαεί στο 3D animation....:joyful::kakaka:
και δν πολυ εμπαινα net τελευτεα :/ ;o τι γινεται εσυ? κν νεο? :):yawn2:
Aug 08 2011 11:18
GhostPrince → VampireGirlization
:kakaka: τι να πεις xD wharevah... τι γινεται? τπτ νεα? ')
καλο καλοκαιρι btw :]
Jun 26 2011 17:45
VampireGirlization → GhostPrince
hi....τωρα το δα το μηνυμα.... ναι οντως χαθηκες.. καλα οχι οτι εγω παω πισω... αλλα τεσπα. χεχε
Jun 26 2011 00:38
GhostPrince → VampireGirlization
hii, τι γινεσαι? ολα καλα? (χα8ηκα εντελως απτο φορουμ) :uhh:
May 20 2011 14:35
Night Wizard Seal → GhostPrince
Χρόνια σου Πολλά :) Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς :P
Feb 20 2011 21:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed