Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → zennith666

δεν μ ιρ8ε καν >.>
Σεπ 28 2011 01:00
Φωτογραφία

zennith666 → GhostPrince

σου έστειλα στο μσν request το είδες ??
Σεπ 28 2011 00:15
Φωτογραφία

GhostPrince → Napster

I see...:kawaii::kakaka: , thanks x) ειναι ωραιο, να το ξεκιναγα? :P
Σεπ 27 2011 21:16
Φωτογραφία

Napster → GhostPrince

Είναι η γυναίκα μου, η Adachi Hana απο το manga Yankee-kun to Megane-chan. :)
Σεπ 27 2011 00:20
Φωτογραφία

GhostPrince → Napster

profile pic from where? if ya mind me askin XDD
Σεπ 27 2011 00:18
Φωτογραφία

GhostPrince → Blacker_than dark

δισκολο να το κτλβει καπιος ε? αχαχαχ... τον L (απτο DN) εκανα (κ κλ) xD
Σεπ 22 2011 23:55
Φωτογραφία

Blacker_than dark → GhostPrince

στη φοτο απο το cosplay τι υποτιθεται οτι εισαι??
Σεπ 22 2011 23:51
Φωτογραφία

Yuki-chan → GhostPrince

tpt bre ...^^ xarika :)
Σεπ 22 2011 19:49
Φωτογραφία

GhostPrince → Yuki-chan

hii! thanks για το add ;)
Σεπ 22 2011 13:26
Φωτογραφία

GhostPrince → Lucy Heartfilia

χαχα, καλα εισαι... XDD nah, τπτ το ιδιεραιρο, προσπα8ω να φτιαχω ενα videaki, animation sto flash :P και ψαχνω να δω κν καλο ανιμε, εχει πεσει βαρεμαρα τις τελευτεες μερες >.>
Σεπ 07 2011 23:24
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → GhostPrince

θανξ! :) μμμμμμμ .... δεν ξέρω :P Αυριο πρώτη μέρα σχολείου,... *αϊδιασμενη φάτσα* εσύ έχεις κανένα νέο; :/
Σεπ 06 2011 22:27
Φωτογραφία

αν πας εισαι πολυ τυχερη XDD εγω δν εχω καταφερει να παω ποτε >.> lucy-senseii :hehehe:, μεταφραστικη ε?... καλη σχολη πρεπει να νε αυτη :kill4u: αντε good luck :D anyway...τι αλo? :p καλα ο 14τος τα σπαει <3
Σεπ 06 2011 11:30
Φωτογραφία

Μπορεί να πάω Ιαπωνια (για διακοπες :/ ) το επόμενο καλοκαίρι αν με το καλό έχω χρήματα [IMG]http://windcall.servicesadomicile-17.com/images/money.gif[/IMG] Εγώ πάω για γλώσσες (όχι τόσο φιλολογικά αλλά σε μάθηση) , αν δεν πάω πχ εξωτερικό μου γυαλίζει το μάτι η μεταφραστική στην Κερκυκα... τώρα θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα >__> [SPOILER] aaaaaa 14th-sama I want you back [IMG]http://www.dairylandbjd.com/forum/images/smilies/cow-cry.gif[/IMG] [IMG]http://images.wikia.com/paradisa/images/6/6f/Nea1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Σεπ 05 2011 23:08
Φωτογραφία

καλα και γω κ τι δν 8α δινα να πηγαινα japan χαχα, αλα πως να πας εκι...δισκολο XDD εσυ τι η8ελες να κανεις? για 8υμισε μ? xP και [SPOILER]ναι ηταν μικρο...δυστιχως >.> αλα ολο και κτ καλο 8α ξεκινησει τωρα :) cant wait for da next :P kanda smile ftw <3 και γω εχω κολημα με τους noah, αντε να δουμε τι απεγηνε κιη road >.<[/SPOILER]
Σεπ 05 2011 14:10
Φωτογραφία

Βασικά να σου πω, όντως καλύτερα να πας εξωτερικό καθώς εδώ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά... Και εγώ σκέφτομαι να πάω εξωτερικό αλλά εδώ καλά δεν ξέρω τι θα κάνω :/ Θελω να πάω Ιαπωνία η Κορεααααα *τρέχουν σάλια* αλλά ούτε απε κεί με βλέπω :Ρ Αχχχχ d-gray.man 2 μήνες περίμενα για κεφάλαιο και μας δίνει 27 σελίδες :( KANDA δεν λες τίποτα! [SPOILER]ειδικά όταν στην αρχή του τσάπτερ είπαν πως ψόφησε .... ο.Ο[/SPOILER] εγώ πάντως έχω μια ιδιεταιρη αδυναμία στους noah :')
Σεπ 05 2011 13:49