Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Χώρα = καταδικασμένη = τρέχα σ'άλλη χώρα όσο προλαβαίνεις xD Ψιλοχάλια ήταν βασικά. Χίλιες φορές το manga. Τα τελευταία επεισόδια ήταν πάρε το ένα και χτύπα το άλλο αλλά τουλάχιστον τελείωσε \ο/ Το Bakuman 2 το'χα στη λίστα για να δω αλλά κι εγώ καθώς είμαι up to date με το manga και καθώς δεν το βρίσκω πια τόσο τέλειο, αποφάσισα να μη το δω. Βγήκε το Fate/Zero όμως κι ήταν μια χαρά ωραίο! Και γενικά αυτή τη σαιζόν έχω αρκετά που θέλω να δω. Ένας φίλος μου πήγε να με πείσει να δω το C3 αλλά πήγα στο MAL και τα πρώτα reviews+recommendations μ'έκαναν να μην το πλησιάσω καν x) Και σωστά! Εσυ ασχολείσαι με animation οπότε μπορείς να φτιάξεις τέτοια ο: Όταν τελειώσεις με το καλό, δείξε μου! Μ'αρέσουν κάτι τέτοια ο: Εμένα το χέρι μου δε πιάνει καθόλου στη ζωγραφική/σχεδίαση εκτός από κάτι fail stickmen! xD
Οκτ 02 2011 20:39
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

ε δυσκολο, με τη λογικη και τη καφριλα π χουμε ολοι μας...ειδικα οι πολιτικοι, αλλα και οσοι εχουν τη "δυναμη" να κανουν κατι, προτιμουν να κοιταξουν τη παρτυ τους 8αβοντας την ιδια τη χωρα :/ αλλα τι να πεις... ( χαχα, καλα εισαι :P ε 8α διξει, καλο φαινεται, αν κιακομα 2-3 chapts διαβασα μονο :P Το ειδα κιεγω πριν λιγο το Αο, καλουτσικο τελος, αν και το περιμενω λιγο καλυτερο ;) βγηκε και το bakuman η 2ρη season, αν και δν ξερω το κατα ποσο 8α το δω, μιας και ειμαι up-to-date στο manga ;/ περιμενω να βγουν και τ'αλα ανιμε :) Οποτε το χω ριξει καπως περισσοτερα στα μανγκα αυτο το καιρο :if: και προσπ8ω εδω και 2 μερες κοντα να κανω ενα 3d char(anime style) και μου χει βγει η πιστη :// τι να πεις.... :P
Οκτ 02 2011 20:30
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Kaλά η χώρα να καταλήξει πουθενά καλά αποκλείεται. Δε φαίνεται να υπάρχει ούτε ένας να σηκώσει το ανάστημα του και να κάνει κάτι εκτός απ'το να ρίχνει λάσπη στην ίδια τη χώρα xD Κι αύριο γίνεται Γεν. Συνέλευση για να δούμε για κατάληψη κλπ μιας και το πρόγραμμα δεν έχει βγει καν κι αν κάνουμε κατάληψη, πάει το εξάμηνο αν κι εγώ προσωπικά δεν έχω τεράστιο πρόβλημα xD Καλά έκανες και ξεκίνησες το manga! Πολλοί το θεωρούν κάπως βαρετό και περίεργο αλλά ελπίζω να σ'αρέσει /ο/ Εγώ τώρα πάω να δω το τελευταίο epi του Ao no Exorcist \o/
Οκτ 02 2011 19:08
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

indeed, axaxa...;P καλα ναι αστα...τα χουνε παιξει τα πραματα, εμεις ειμασταν ετσι απτο προιγουμενο εξαμηνο, (αφου φυγανε ολοι οι βοη8οι σκεδον) >.< αλλα τι να πεις...αντε να περιμενουμε να δουμε π 8α φταση η κατασταση...γενικα η χωρα...(οχι μονο η παιδεια) whatevah... τι αλο? α το ξεκινησα και το μαγκα τελικα :P
Οκτ 01 2011 23:48
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Mες στην ακυρότητα indeed xD Αλλά γι'αυτό είναι κι ωραία <3 Και ναι καλά "καλό εξάμηνο" μια κουβέντα είναι! Δεν έχουμε πρόγραμμα, δεν έχουμε καθηγητές για όλα τα μαθήματα νομίζω και δεν είναι σιγούρο ότι τελικά θα το κάνουμε xD Οπότε θα δείξει x) Kaι ναι έτσι είναι! xD Δεν κάνει να κάνω spam 8D
Οκτ 01 2011 14:59
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

και πανω π το λεγαμε...επ.26 σκετ-νταν πετακτηκανε οι yorozuya απτο gintama :hihi2: (και στο gintama sto 26το επ τ νεου arc ιρ8αν οι σκετ-νταν) wtf? τυχαιο?? χαχαα... ακιροτητες στο full :P μαλλον 8α το ξεκινησω κιεγω το μανγκα, μιας κι εφτασα το ανιμε up-to-date :/ οσο για το 24-25 ειχες δικιο, πολυ 'touching' το past του switch :P I see :P αντε καλο εξαμηνο :P aha! ετσι παει? xDD <3
Οκτ 01 2011 11:57
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω που θα πάει xD Το Sket Dance ταιριάζει πιο πολύ για manga παρά για anime. Στο manga σκάω στα γέλια ενώ sto anime έτσι κι έτσι. Kaι ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ προσωπικά δεν είχα όνειρο να γίνω animator αλλά ήθελα να ασχοληθώ με την τέχνη όμως και να χειρίζομαι τα γραφικά αλλά τι να κάνουμε. Τώρα έχω άλλα πράγματα 8D Kαι δεν έχω καν το πρόγραμμα μαθημάτων και ξεκινάμε Δευτέρα! Hooray *facepalm KΑΙ HEY /o/ Στέλνω νέο wallpaper μόλις καποιος στείλει δικό του XD
Οκτ 01 2011 10:17
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

πρεπει να το δεις, εχει τρελο γελιο, καπια επ. ειδικα :burningbe3::hihi2: ευτασα σκετ-νταν στο 20, εχει κιαυτο και τρελα του τελικα...:if: ηχου και εικονας huh? το χα δηλωσει κιεγω...αλλα δεν τα πιασα >.< ισος να μουν και καλυτερα αν ειχα καταφερει να περασω εκι...τι να πεις...και ναι αστα...για εδω το ανιματορ το βλεπω να γινεται dream...(OP style) χαχα, αλλα νταξει, δν βαριεσαι... :P και Thanks ;) μακαρι XD +1 στο απο κατω com! xaxa :try::orly:
Σεπ 30 2011 22:42
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

To Gintama όλως παραδόξως δεν έχω κάτσει να το δω όλο γιατί κάπου το ψιλοβαρέθηκα αν και λένε ότι πιο μετά γίνεται επικό οπότε θα δούμε αν το ξαναπιάσω σύντομα! Και awww~! Δεν μπορώ να πω ότι ακούγεται ενδιαφέρον ή βασικά, ενδιαφέρον ακούγεται, απλώς δε θα πήγαινα ποτέ εκεί! xD Eγώ ήθελα τη Σχολή Ήχου και Είκονας στην Κέρκυρα αλλά δεν πέρασα και πέρασα εδώ που΄μαι που φάση δεν το λες αλλά δεν το λες κι ότι χειρότερο ever! Ελπίζω να πετύχεις ο: Το animation καλό ακούγεται αλλά ναι η Ελλάδα πέρα βρέχει ακόμα! Τι άλλο τι άλλο~~ Δεν έχω και πολλά. Μόλις ξύπνησα περίπου 1 ώρα πριν και τώρα ψιλοβαριέμαι! xD
Σεπ 30 2011 09:16
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

χαχα ;p καλο αυτο...αντε να φτασω κιεγω¨, αν με τραβηξει αρκετα μπορει να πιασω και το manga, αν και δν φτανει gintama ,οποτεε... xD μεσογειακων σπουδων...;o φαση ακουγεται...xP εγω καλα μορε...αν και δεν μαρεσει η σχολη που με...Βιομηχανικο σχεδιασμο εχω περασει κοζανη, αλλα εγω 8α το μετονομαζα σε Β.Μηχανολογια, παιζει να παω σε ιδιοτικη, να παρω κν BA να φυγω εξωτερικο >.< για ανιματιον η8ελα...πως βρε8ηκα εδω....>.> με παρεσυρε ο τιτλος XD(το χα βαλει κιαπτις πρωτες επιλογες ο μλκς) αλλα η μικρη μας ελαδιτσα , ειναι ακομα μικρη για τετια :P whatever... τι αλο?
Σεπ 29 2011 23:38
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Kaλύτερα να μην τον πετύχεις! Δεν του πάει /ο/ Και ναι είναι ωράιο αν και προτιμώ το manga αν και δεν έχουν αλλάξει κάτι αλλά έχει μεγαλύτερο effect σαν manga x) Αλλά τη στενάχωρη ιστορία την πέτυχαν καρμπόν και ακόμα πιο δραματική Τ^Τ Είμαι Ρόδο, Μεσογειακών Σπουδών και καλά τα πήγα νομίζω! Τα περισσότερα τα πέρασα! Εσύ πως πάει? c:
Σεπ 29 2011 23:20
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

δε νομιζω να τον εχω πετυχει σε ασπρο...με το μαυρο τον 8υμαμαι xD που 8υμιζει cloud ντισημο επισης :P suketo-dan XDD εχει φαση, χτες το ξεκινησα κιεγω ακομα στο 8 επ. ειμαι :p φαινεται ωραιο, gintama style :p (τελικα δν ηταν τυχαιο που βγηκανε στο last ep gintama) :hihi2: και nice, που σπουδαζεις? πως τα πηγες? :kawaii:
Σεπ 29 2011 22:51
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Στο άσπρο κοστούμι, ναι gay φαίνεται x) Και μόλις είδα το 25 επεισόδιο απ'το sket dance και πέθανα λίγο στο κλάμα ;-; Κατά τα άλλα καλά! Τελείωσα εξεταστική και θέλω να γυρίσω σπίτι μου γιατί μ'έχει πιάσει αλλεργία νομίζω και δεν αντέχω Χ.Χ
Σεπ 29 2011 22:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

xaxaxaxa, καλα δεν τον λες και gay, αλλα εχει αυτο το emo-dark style και δν ξερω γω τι :P τα σπαει ομος, εμενα προσοπικα μου 8υμιζει πολυ cloud παντος, αλλα ταυτοχρονα διαφερει και αρκετα, πιο epic <3 (δεν 8α τον ελεγα και τοσο original παντος) anyways...τι αλλα? :P
Σεπ 29 2011 19:45
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

O Noctis έχει γίνει αγαπημένος χατακτήρας από τότε που΄δα το trailer γι'αυτό το θέλω τέλειο το παιχνίδι! xD Αν και πολλοί λένε ότι είναι ο επόμενος Cloud, o Nomura λέει ότι δεν έχει καμία σχέση μ'αυτόν κι ότι είναι original character αλλά εμένα ακόμα με χτυπάει σαν emo boi κάπως xD Και φαίνεται gay με το κοστούμι! xD
Σεπ 29 2011 19:35