Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → elena(storm-guardian)

nice, παιζει να το αρχισω κιεγω...αν ειναι καλο xD αν και, αν ειναι μεγαλο....με βλεπω να το τελιωνω το αλο ετος...ο χρονος, οσο περνα ο καιρος λιγοστευει μου φαινεται, για ανιμε :P
Ιαν 11 2012 02:06
Φωτογραφία

GhostPrince → Lalaith

yoroshiku! ναι αστα γιαυτα τα ανιμε 8ες τιιιμε, τωρα απτην αλη 8α στο πρωτινα το OP, αξιζει, ειναι στα8ερη αξια, οχι σα τα naruto-bleach xD το ενα λογο φιλλερ δεν αντεχεται πλεον, το αλο εξεροντας τα φιλλερ 8α πρεπε να χε τελιωσει και το στορυ μετα τον αιζεν...τι το τραβαν (oh well...) XD ok, εχεις ακομα να δεις, μμην αρχιζω να σε σποιλαρω XD απτην αλη ειχα ριξει κιεγω καψιμο μ'αυτα τα ανιμε (OP,naruto,bleach) στο λυκιο, I need that time back :p ...και ναι αρχισε το, εχει φαση ^^ και μεγαλωνει η οικογενεια βλεπω απτους φανς...hehm.. xD nice, nice ! :P ελα, τα ιδια ειμαστε:orly: αν κιεγω 8α βαζα και το code geass στη λιστα με τα κοληματα :P και μολις ειδα το πρωτο επ. απτο ano natsu de matteru ενδιαφερον φαινεται, buhu xD αν και προβλεπω cliche καταληξη >.< κιειδα και το another, oπου χαιρομαι, μακαρι να συνεχισει ετσι η σειρα, nice feeling, και πα αρκετα με το μανγκα :) (κιεψαχνα αυτο το καιρο να δω καπιο ανιμε τετιου στυλ) :oo: [αν κιακομα μολις βγηκανε αυτα >.>]
Ιαν 11 2012 02:02
Φωτογραφία

Lalaith → GhostPrince

Watashi wa Susan(Σουζανα):D Ναι το bleach και γενικα τα μεγαλα ανιμε ειναι δυσκολα......:emptyonexg1: παλευω απο τον Απριλιο να τελειωσω το bleach (και ΝΑΙ εφτασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο 141!:riiight:)! ειχα και εγω σκοπο να αρχισω το heroic age αλλα ποτε δεν καθησα να το αρχισω.....εφοσον ομως λες πως ειναι καλο I'll give it a try! And yes i can admit it am i huge fan of KHR!(same goes for d.gray-man and death note)...... Επισης θελω παρα πολυ να δω one piece αλλα εχω παλι προβλημα με το μεγεθος....
Ιαν 11 2012 01:23
Φωτογραφία

elena(storm-guardian) → GhostPrince

ε, απο ανιμε εχω δει πολλα μικρα κ μεγαλα...τωρα μαζι μ τ naruto βλεπω κ Natsume Yuujin Chou...μ τ προτεινε η κολλητη μ , αλλα εχει 3 μ 4 κυκλους...οποτε τ παω μ αργους ρυθμους...
Ιαν 11 2012 01:18
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

hiiii! τι γινεσαι? (σε χασαμε) :p any news there? ;o
Ιαν 11 2012 01:09
Φωτογραφία

nice, πανδορα ειχα ξεκινησει κιεγω πριν λιγο καιρο...αλλα το αφισα καπου, ουτε που 8υμαμαι που xD (ελπιζω να το ξανασυνεχισω συντομα) :p ομορφο μανγκα ¨) mm, τι αλο?
Ιαν 11 2012 01:07
Φωτογραφία

κ εγω εχω κολλημα μ τ d.gray-man κ καποια αλλα μηνιαια οπως πχ pandora hearts, kuroshitsuji,ao no exorcist,dengeki daisy k chronos-deep....
Ιαν 11 2012 00:57
Φωτογραφία

πολοι KHR μας μαζευτικανε με το 2012, παμε για vongola world domination? ...muahahah xDD kiddin :hahaha: ...Naruto, bleach τα χω εγκαταλειψει εγω, δεε XD ειδικα το bleach 8α πρεπε να χε τελιωσει ειδη για μενα :P αν κιαπτην αλη το Ναρουτο ηταν απτα πρωτα ανιμε που δα (αν δε λαβουμε υποψην αυτα που βλεπαμε μικροι :himitsu:) Hitman reborn διαβαζω κιεγω, οπως και OP, beelzebub..τελευτεα αυτα νομιζω μονο (απο shounen) XD γιατι πεφτει καψιμο (ανιμε/μαγκα) :P α ναι, και BaKuman :) και D.gray(οταν με το καλο βγαινει) xD
Ιαν 11 2012 00:46
Φωτογραφία

GhostPrince → Lalaith

αστα δεν παλευεται...ευτιχως δεν πηρε πολλες μερες για να μου φεροθν καινουριο >.>:Blissfull: bleach, nice, αν κιεγω εχω χασει τις ελπιδες γιαφτο καιρο τωρα...αχαχα, same goes for naruto :3 and nice... another KHR fan :3 guilty crown, βλεπω και γω...γελαω απτις ακιροτητες του "plot" και μαλλον 8α γελαω για καιρο ακομα xDD Dengeki δν εχει τυχει να διαβασω...αν κιοπως το περιγραφεις..αστο καλυτερα, δεν 8ελω 2ρο berserk XD nice , διαβασεις και βιβλια εσυ...GJ..εγω εχω καιρο να ανοιξω μυ8υστορημα, το πολυ πολυ να διαβασω κανα Light novel πλεον xD απο ανιμε περα απτης νεας σεασον, τελιωσα χτες το heroic age (αρκετα καλο mecha), απο μανγκα, περα απτα κλασικα OP, hitmanreborn, beelzebub e.t.c ευτασα Up-to-date to LD-K, idk what to say about that...καλουτσικο manga, αν κιαπο romance...δεε, πολυ ψυχρα xD Plot απτην αλη πολυ cliche καταστασεις ωρες ωρες :p και ξεκινησα το Kikou shoujo, που κατι λεει, αν κιακομα 2ρο chapt. ειμαι οποτε δεν εχω σχηματισει αποψη :P επισης ευτασα up-to-date το yunkee-kun to megane-chan (αυτο ειχε πολυ γελιο μεχρι στιγμης) XDD αυταα...και εβλεπα τα νεα επ. που βγηκαν αυτη τη week τωρα, μιας και λογο modem δεν βορεσα να τα δω στην ωρα τους :hahaha: τι αλλα εσυ? ^^ btw, δεν βλαπτει να συστηνομαστε κιολας...:dazed: John to moushimasu :P anata wa? :wis::)
Ιαν 11 2012 00:39
Φωτογραφία

καλα...τωρα πορωνομαι με naruto...κ διαβαζω katekyo hitman reborn.....εσυ????
Ιαν 11 2012 00:32
Φωτογραφία

ελα ντε, αυτο να μου πεις...ολα καλα, απο τρελα εχουμε αρκετη εδω μεσα...αχαχα, μας μαζευτηκατε αρκετοι παντος...με τη νεα χρονια..:tensai: *time for expiriements, before 2012 corrupt us* :burningbe3: kiddin, kiddin xDD anyways....τι λεει? πως παμε απο ανιμε, μανγκα και τα λοιπα.. xD:drink:
Ιαν 11 2012 00:20
Φωτογραφία

γινεται να μην περάσω τρελά....????αφού τ φόρουμ είναι τρέλα από μόνο του κ ήδη περνάω τέλεια...
Ιαν 10 2012 23:16
Φωτογραφία

Lalaith → GhostPrince

και μενα μου χει καει ενα δισεκατομμυριο φορες το modem......ειναι πολυ σπασιμο:madtodeath:.....τελος παντων......αυτη τη στιγμη παλευω να τελειωσω το bleach...ταυτοχρονα βλεπω guilty crown και διαβαζω Reborn! και Dengeki Daisy(το οποιο δεν εχει βγαλει καινουριο chapter εδω και κατι αιωνες:nanana:) plus εχω αρχισει 6 βιβλια.... Εσυ?????
Ιαν 10 2012 22:37
Φωτογραφία

Lúthien Tinúviel → GhostPrince

καλος σας βρικα :riiight: και ναι θα το διασκεδασω οσο μπορω:himitsu:
Ιαν 10 2012 18:26
Φωτογραφία

GhostPrince → Lalaith

nice, σιγα ρε συ...εγω αργισα περισσοτερο..αχαχα, δεν ειχα ιτερνετ εδω και κατι μερες...μου χε καει το modem...τι να πεις, *πρεπει να περιορισω λιγο το anime-stream μου φαινεται :hahaha:* τι νεα? :p τι βλεπεις απο ανιμε/Games/manga?
Ιαν 10 2012 16:53