Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → BloodyPrincess

[QUOTE=BloodyPrincess;554569]εχει δει κανεις καμια ταινια ανιμε σε στυλ Princess Mononoke,Nausicaa Of The Valley Of The Wind,Spirited Away,Howl's Moving Castle και κ.τ.λ ?? :wis: :drink: :ureshii:[/QUOTE] εκτος απ'αυτα που ανεφερες βαλε στη λιστ και το laputa:castle in the sky ^^ also, υπαρχει αναλογο thread γιαφτα ^^ [URL="http://www.anime.gr/forums/www.anime.gr/forums/showthread.php?p=554551"]here[/URL] welcome btw :3
Ιαν 12 2012 21:48
Φωτογραφία

GhostPrince → Lalaith

ε σιγα, δε πειραζει xD καλα κιεμενα, δεν τη παλευω με τετια..αλλα μ'αρεσουν παρα πολυ τα ψαγμενα σεναρια που χουν να κανουν με την αν8ρωποτητα και τετοια...το gurren laggan ηταν ενα καλο mecha τετιου τυπου....after the end of the world :3 αλλα ωραιο πλοτ :) παντα με τα κεφια εχει να κανει αυτο νομιζω xDD εγω συγκεκριμενα μπορω να δω τα παντα αναλογα με τη δια8εση :p
Ιαν 12 2012 20:11
Φωτογραφία

GhostPrince → Maffy

axaxa, i see, xDD ατυχεια ρε...κιεγω 8ελω να παω εκει, αλλα δεν το χω καταφερει ακομα >.> ελπιζω να μπορεσω καπια στιγμη ;p καλα κιεγω μη νομιζεις μια απτα ιδια, μονο τα ανιμε που βγαινουνε τωρα βλεπω...πιο πολυ μανγκα διαβαζω αλλα αντι8ετα, εχω πολλα να διαβασω xDD και ναιιι, τι μου 8υμιζεις παλυ..αχαχα, το χω παιξει 2 φορες το FF7, τη μια μαζι με το κολητο μου στο Ps1 (δημοτικο) κιαλη μια γυμνασιο, μονος μου...αν και δεν ειμαι συγουρος αν το βγαλα τελικα τη 2ρη ;p ρε πλακα πλακα...στο PC το πεζεις? αν εχεις λινκ στηλε..xDD εγω καλα...εβγαλα τα XmaS το Amnesia...ενα thriller-ill game ειναι, επικη ατομοσφερα απλα ;3 και τωρα εχουν ψιλοπλακωσει οι εργασιες >.> σχολη. Εφτιαχα κιενα short με κατι samurai με αλη μια απτη σχολη...πολυ γελιο xDD ειδικα στη παρουσιαση που γινε στη ταξη(εργασια ηταν αυτο) ;p κατα'ταλα δεν εχω και τπτ καινουριο...απλα το οτι προσπα8ω ακοοομα να φτιαξω κν ανιματιον αλλα δεε >.< εχω προβλημα με το timing γμτ...(σε φωτησα τωρα) xD
Ιαν 12 2012 20:09
Φωτογραφία

Maffy → GhostPrince

Χαχα, τριγυρνάω από δω κι από κει xD Πάντα lurking εδώ τριγύρω! Δεν έχω πολλά νέα δυστυχώς. Πάνε οι διακοπές σύντομα Τ.Τ Αν και πέρασα μια χαρά τέλεια! (Εκτός του ότι ήθελα να πάω στο House of Fear στο Allou αλλά ποτέ δεν έτυχε Τ.Τ Και τη μια φορά που πήγαμε, έβρεχε τόσο πολύ που όλα ήταν κλειστά....). Τώρα τελευταία μου'χει πέσει η διάθεση για anime και το΄χω ρίξει μόνο σε manga που και εκεί δεν έχουν μείνει πολλά που θέλω να διαβάσω~ KAI! Παίζω ff7 καθημερινά! Τελειώνω σύντομα, είμαι στο northern cave 8D (έχεις παίξει δεν έχεις?... νομίζω.... oh well xD) Εσύ τι κάνεις? c:
Ιαν 12 2012 17:16
Φωτογραφία

Lalaith → GhostPrince

Δεν εχω διαβασει το μανγκα του another......αλλα ποτε δεν ειναι αργα! Ουτε εμενα μου αρεσουν ιδιαιτερα τα mecha αλλα (τωρα τελευταια) μου αρεσουν τα ανιμε/μανκγα που εχουν να κανουν με το μελλον(οχι το κλισε σεναριο που εξωγηινοι εισβαλουν στη γη και μας κανουν σκονη:beaten:.Μου αρεσει κατι που εχει να κανει με καταστροφη που την εχει προκαλεσει η ιδια η ανθρωποτητα(αλλο κλισε σεναριο:bahhh:))........το τι ανιμε θα δω παει αναλογα με τα κεφια:bath:
Ιαν 12 2012 16:34
Φωτογραφία

GhostPrince → OdyMonaxos

U mad...:oo: αλλα ναι, δεν εχει τυχει να παιξω στο συγγεκριμενο game...την εχασα τη φαση γμτ..:emptyonexg1::kakaka:
Ιαν 11 2012 23:40
Φωτογραφία

GhostPrince → skasmos

Nice! ;o ετσι εξηγουνται ολα...αχαχα, παντος αν 8ες Help με τπτ απο edit, ρωτα ελευ8ερα ;p also, fan service for the win xD αν κιη υπερβολη βλαπτει...και 8υμι8ηκα τωρα τις ακιροτητες...που σπαμαραμε με τον jamlaks ο ενας τον αλο skype (black Cat, creed ατακες...ειχα φαει mindfuck κιοι 2 με το τυπο) :hahaha: αντε και GL και με το edit, οταν με το καλο βρε8ει κιο καταληλος χρονος :tensai:
Ιαν 11 2012 23:12
Φωτογραφία

skasmos → GhostPrince

Είναι ότι το Canaan το έχω κάνει πολύ mindfuck και φιλοσοφήσει :tensai:,το ότι έχω παρόμοιο list με τον άλλον είναι φυσιολογικό λόγο του ότι αυτός με μύησε και στο editing και στα animes,αν και τα γούστα μας κάπως έχουν αρχίσει να παίρνουν διαφορετικές πορείες :emptyonexg1: ,είναι λιγάκι σφιχτοκώλης με τα fanservice :hahaha: ,Nerv fan indeed :riiight: ,και απλώς περιμένω ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τα converted OVA που κάθονται ως τώρα :unlucky:
Ιαν 11 2012 22:34
Φωτογραφία

GhostPrince → Lalaith

i see, 8α συμφωνισω με το 2ρο, Gundum απτην αλη δεν μπορω να πω οτι μ'εν8ουσιασε κιολας αλλα καλο ανιμε ;p δεν που ποολυαρεσουν τα mecha γενικως, λιγα εχω αγαπησει ;p (gurren laggan, code geass, macross, eurika 7, και το heroic age ισος) ;p αχαχα, ελα το ξερεις τωρα, 8α το αρχισεις στο τελος...αχαχα, κιεγω αποτι 8υμαμαι απο πρηξιμο στο school αρχισα το OP (ξανα, γτ οπως κιολοι το βλεπα tv και μικρος) το another, εμενα μ'ειχε εντυπωσιασει το μανγκα πιο πολυ, που χα διαβασει περυσυ αν 8υμαμαι καλα...δεν το περιμενα οτι 8α βγαινε ανιμε μ'αυτο, πιστευω 8α μ'αρεσει κιη σειρα πολυ, αν δε πεσει σκοτωμα, το πρωτο επ. ηταν ωραιο παντος ;p
Ιαν 11 2012 22:25
Φωτογραφία

GhostPrince → skasmos

ooo, i see...αντε καλη σαας επιτυχεια, δεν πειραζει 8α χετε χρονο μετα...xD ειδα και το ΤΟP 10 σου...ελα παρομοια favs με τον αλο εχεις...αχαχα, (αν 8υμαμαι καλα) ;p and btw...εχεις steins;gate 10το? ντοπηη...houin kyooma will send you to John Titor >.<:hahaha: και νο 1 cannan ka? weird decision...δεν ξερω και πολους που αν το χουν συμπα8ισει το σιγκεκριμενο τοσο ;o κιεισαι κιεσυ NERV fan...το πα8ες κιεσυ το Mindfuck ! :P:orly: εμενα παλυ απολα μ'αρεσουνε...αν κιεχω ιδιετερη "πρoσυλωση/πορωση" στα psycho-thriller n' dark stuff xD
Ιαν 11 2012 22:17
Φωτογραφία

skasmos → GhostPrince

Truth be told,και οι δύο δίνουμε πανελλήνιες οπότε διάβασμα xD,thnks for the compliment :nbleed: τι style anime βλέπω?Προφανως μου αρέσει το Canaan πολύ,black lagoon,fate zero,και διάφορα άλλα(έκανα post top 10 animes :wooi2: ) , αν και τώρα δεν έχω τόσο χρόνο για τέτοια,όταν μπαίνω πιο πολύ μαλακίζομαι,κάνω και λίγο editing και αυτό
Ιαν 11 2012 21:02
Φωτογραφία

GhostPrince → skasmos

ελα ρε? really? xD :oo:...ναι τον ξερω,που εχει χα8ει αυτος? ;p τι λεει εσυ? τι βλεπεις απο ανιμε? κ bla bla..xD also...epic prof.name :hahaha:
Ιαν 11 2012 20:31
Φωτογραφία

skasmos → GhostPrince

Νομίζω ότι σε ξέρω,ξέρεις κάποιον Jamlaks?Είμαστε κάτι σαν κολητάρια,glad to be here!
Ιαν 11 2012 16:32
Φωτογραφία

GhostPrince → skasmos

καλος τον, hope you"ll enjoy your stay here :tensai: κι'ελα ειμαστε και συναδελφοι...ή μαλλον ειμασταν...εκανα κιεγω editing AMV για 2-3 χρονια...αλλα τωρα το χω κοψει :frozen:
Ιαν 11 2012 14:53
Φωτογραφία

Lalaith → GhostPrince

yeah.....the truth is that i forgot mentioning gundam00 and pandora hearts(manga) in my list of favourites....:D Ναι ξερω πως το OP ειναι σταθερη αξια(ολοι μου το λενε(ναι μεχρι και η μικρη μου αδερφη:erk:)) ειδα και εγω το another δεν εντυπωσιαστηκα αλλα μου αρεσε....:drink:
Ιαν 11 2012 02:18