Community Status Updates
Nighteyes → GhostPrince
Με το συστημα που εχει πια η google με τις εικονες, η μονη περιπτωση να μην στο βγαλει ειναι να βγαλεις μονος στιγμιοτυπο απο το anime και να το ανεβασεις καπου.:P Μας εχει μπιπμπιπμπιπ το παιχνιδι στο anime trivia ποσες φορες δεν ξερω...:hot:
psycho anime... Paranoia agent, baccano, texhnolyze, έχεις δει; (Mouryou no Hako επισης αν και δεν το χω δει ακομη)
Nov 17 2011 01:53
GhostPrince → Nighteyes
και βρηκες και την ιδια εικονα στο DA...google is your friend indeed :P
thanks anyway, και το χα ψισει να τανε κν psycho-anime που δν ειχα δει εντομεταξυ XDDD αλλα δε βαριεσαι ^^ (αν και νταξει....για durarara, η kara no kyukai μ πσιλοφερνε κιεμενα να πω την αλη8εια, απλα ειχα τις αμφιβολειες μου xD)
Nov 17 2011 01:25
GhostPrince → Yotsuba-chan
σιγα, ετσι κι'αλιως ημουνα καπως busy αυτη τη week >.< οποτε np...whatever xD [παραδιδα και τη πρωτη μ εργασια στη σκηνο8εσια >.<]
καλα naruto....εγω εχω χασει κα8ε ελπιδα απτο ανιμε, εδω και καιρο xD οχι οτι το bleach ειναι καλυτερα...αλλα λεμε xD manga διαβαζω μονο σ'αυτα τα 2, αν κ naruto εχω χασει κτ chapters :P anyway,
καλα εισαι....τυχερη xD εγω λεω απο περισυ να γραφτω ιαπωνικα....αλλα δεεεν...no time at all >.> ειναι πο δινω κ για profficiency φετος, οποτε καπως δυσκολο, so αυτοδιδακτος...muahahaha XD οπως και να χει...καλη επιτυχεια στο πρωτο πτυχειο ^^
Κendo εκανα μικρος εγω, μια περιοδο....με το πατερα μου μαζι(αν δεν με απατα η μνημη μου) στο δημοτικο(τοτε)....8α8ελα να ξαναρχιζα κιεγω, πλακα πλακα :p ωραιο α8λημα :D
και νταξει...OP-naruto-bleach fans παντου βρησκεις, αυτο να λεγεται :P
το fate-zero το χα βαλει να το δω, ειδα το πρωτο επ. βσκ, ωραιο φαινοτανε, αν και η8ελα να δω πρωτα το fate/stay/night , αν και το ξεχασα εντελως XD καλα που μου το 8υμισες να το ξαναπιασω :P το Boku wa, κιεγω εχω ακουσει καλα λογια(αν κ καπως πολυ yaoi-style χαρακτηρες και σχεδιο φαινεται να χει,)αλλα δν βαριεσαι xD 8α το τσεκαρω καπια στιγμη :) το αλο, απλα το χω δει στη list, των καινουριων, δν μου προκαλεσαι το ενδιαφερον κ τοσο...το βλεπεις εσυ? λεει τπτ? xP
απο τελιωμενα ανιμε, εγω 8α σ προτινα το "nichijou" και το "azumanga", κρινοντας απτο avatar, κ name, εχουν παρομοιο στυλ ^^ επισης και το school rumble ειναι καλο ;)
και βασικα, τι στυλ ανιμε σ'αρεσoυν περισσοτερο? :P
Nov 16 2011 19:05
Yotsuba-chan → GhostPrince
Καταρχας συγγνωμη που αργησα να απαντησω τοσο. Μαλλον θα ειχα κοιταξει καποιο πρωι και δεν θα ειχα δει το δικο σου απο τη νυστα και τυχαια τωρα ειδα οτι μου εχεις απαντησει =/
Οσον αφορα το πρυχειο.. ναιαιαι.. αργει ακομα :blush2:
Naruto δεν βλεπω πλεον (τουλαχιστον το ανιμε, το μανγκα το παρακολουθω). Εχω απογοητευτει η αληθεια να λεγεται.. Και ναι, μαθαινω ιαπωνικα αλλα μην φανταστεις σπουδεα πραγματα, τωρα το δεκεμβρη δινω γ το πρωτο μου πτυχειο (πρωτο και πιο lame) και μετα σταματαω γιατι δεν υπαρχουν λεφτα =/. Αλλα θα ξεκινησω kendo :3 :hero:
Ναι μονο 2 ατομα ξερω οτακου =/ Για καλη φαση μιλαμε τωρα ετσι? Οχι να εχουν δει naruto kai one piece και να λενε οτι βλεπουν ανιμε. -.- Απο αυτους ξερω μπολικους :hihi2:
Τελος (sorry για spam :3), αν βλεπω κατι καλο... Απο on-going της καινουριας season που να μπορω να προτινω (εχοντας ριξει μια ματια στα waching σου να μην προτινω τα ιδια και εχοντας μου αφησει ελαχιστα xP ) ειναι τα ''[B]fate-zero[/B]'' ''[B]Boku wa tomodachi Ga Sukunai[/B]'' ''[B]Chihayafuru[/B]'' . Αυτα ειναι απο τα καλυτερα. Το ''Boku wa'' για καποιο λογο πουλαει (ψηφιστικε στην ιαπωνια και καλυτερο ανιμε της σεζον) αλλα δεν το προτινω. Αν σ αρεσουν τα harem, ναι. Το ''Fate-Zero'' ελπιζω απλα να εχεις ξεχασει να το γραψεις η επειδη θες να δεις ''Fate-stay night'' πρωτα. Αλλιως δες το ΤΩΡΑ. XP Ειναι επος:blingeye2: Απο τελειωμενα βλεπω τωρα το ''[B]Heroic Age[/B]'' που το προτινω και αυτο ανεπιφυλακτα. Πολυ ωραιο (μεχρι στιγμης τουλαχιστον :3)
Nov 14 2011 21:19
ναι...εσυ πρεπει να κοντευεις κ για πτυχειο ε? ...αντε με το καλο ^^
εγω οακυ σε ενα καλοκαιρι τα χα δει τα OP, (ειχα φαει καψιμο)...τα naruto τα βλεπα λιγα-λιγα :P καλα μετα επεσε otakuness XDDD μα8αινεις και ιαπονικα εσυ ετσι? (καπου πρεπε να πεσε το ματι μου χτες...σε καπιο post σου) xDD u lucky girl :P
εγω παλυ μετρια φαση...μαις κιολο το τμημα ειμαστε ψιλοκαμενοι με anime/manga/games xD αλλα ναι κιεγω απτους πιο ψαγμενους πρεπει να με :P
and...μονο 2?? xD ;o υπαρχει πολυς ψαγμενος κοσμος στο φορουμ γενικα παντος....και don't worry 8α μας φτασεις....η αρχη ειναι...αν σε φαει η πορωση, πιος σε βρησκει μετα :joyful:
και αστα, καπως οτι να νε φαση ακουγεται, αλλα νταξει λιγο ξενυχτι δν βλαπτει :hot::ureshii:
τι αλλα? βλεπεις τπτ καλο αυτο το καιρο? ;)
Nov 10 2011 21:39
Ναι το εχω και εγω αυτο το θέμα με τη σχολη αλλα εχω πλεον τοσα πραγματα να κανω (πτυχεια/σχολη κλπ) που αν δεν κοιμηθω κατα τις 5 δεν βλεπω ανιμε =/
Ναι, λολ, με τον ιδιο τρόπο ξεκίνησα και εγω (δεν ειμαι και τοσο καινουρια τοτε apparently ). Ερχεται ο Onii-chan μου (που ηταν 1ο έτος σχολης, εγω 1η λυκειου) και μου λεει (σαν χθες το θυμαμαι :Ρ ) ''Ρε, δεν μπορεις να φανταστεις τι εμαθα! Στο ιντερνετ εχει συνεχεια του ''Ντρεικ''! '' Και για περιπου 3 χρονια ομως εβλεπα μονο One piece το ζωο -.- xD Στη σχολη να ειναι καλα οι καλες παρεες έμαθα το otakuness :3 Αλλα και παλι, θεωρουμαι pro φαντασου στη σχολη μου -.-. seriously... (2 ατομα γνωριζω μονο του επιπεδου σου rl ) Χαιρομαι που γνωρισα επιτελους κ αλλα στο anime.gr ^.^ Θα σας φτασω ρε, που θα παει! xDDD
Nov 10 2011 21:25
no prob :P I just got surprised :oo:
εγω να πω την αλη8εια, αρχισα να βλεπω ανιμε οταν ενας τυπος απτο school με πορωσε με το one piece (στη πρωτη λυκιου τωρα) και φυσικα αυτο που με κολησε τοτε ηταν το οτι ηταν το γνωστο σε ολους μας "ΝΤΡΕΙΚ" XD αν και στην ουσια αυτο κ το Ναρυτο εβλεπα τοτε μονο...απτη 2ρα λυκιου κ μετα αρχισε το μεγαλο καψιμο, αλλα np xD τωρα μετα απο 2-3 χρονια, δν νομιζω οτι ειναι κ τοσο παραλογο το ποσα εχω δειι :hihi2: νταξει μπορει να σε μικρη ακομα...αλλα No prob...8α την κολησεις την "αρωστια" κιεσυ, δεν μας γλιτωνεις :hihi2:
*kiddin, kiddin* xD
μικτος μιαπτα ιδια κιεγω...8υμαμαι τοτε κιγω καψιμο με τα yuu-gi-oooh, dragonball, dreik, και Καμπαμαρoυ φυσικα, φυσικα xD...τι ειχε πεσει τοτε....αλλα τοτε τα λεγαμε miki mouse :hihi2: που να ξεραμε κιεμεις :P
εγω παλυ καλα που χα μα8ημα στις 12 σημερα...γιατι αλιως δν 8α την παλευα...να σηκονομουνα νωρις...3++ κοιμη8ηκα :sigh2:
τι αλο? arigatou for da friend request...(με προλαβες) kono...kono...XDD
Nov 10 2011 19:42
LOL, gomen, Επλιζω να μην παρεξηγήθηκα ^.^ Το καταλαβαινω αυτο με τα greeklish και εγω γράφω αργα σαν αναπηρο για να γραψω σωστα xP
Ναι, εγω η αληθεια ειναι πως αργησα να μαθω τι εστι ανιμε (στη σχολη πια) , και οταν εβλεπα μικρη (οπως ολοι στη τηλεοραση) δεν το πιανω γτ δεν ειχα ιδεα τι εβλεπα xP Απλα οτι μου αρεσαν.
Τα λεμε mate! Ασε, και εγω θα επρεπε να κοιμηθω γιατι σχολη αυριο, αλλα δεν βαριεσαι... :3
Nov 10 2011 03:20
lol xDDD
και wtf?? ισος να φτε η νυστα...και το οτι εχω συνι8ησει περισσοτερο τα greeklish(fuckin msn) :sigh2:
Ελληνας ειμαι....δν εχω καμια σχεση απο καπου xDD
και ναι, γτ οχι? :P τουλαχιστον αν με το καλο βγαλω κν short film ποτεε με το καλο XDD
ναι εχω μια "ψυχωση" απο μικρος....μ'ολα τα ανιμε/game/cartoon κιολο το συμφερτο :P
anyway....τι αλλα? ...τα λεμε αυριο βασικα, γτ ειμαι πσυλο πτωμα >.<
Nov 10 2011 03:06
Lol, τώρα είδα την anime list σου. EPIC. Ακόμη στα λίγα είμαι εγώ αλλα έχω ξεκινήσει πρόσφατα σχετικά. =/
Αλήθεια, πως και το ελληνικό δεν το έχεις καθόλου ενω στα Αγγλικα σε είδα άψογο; Μας είσαι απο κάπου; (ελπίζω χωρίς παρεξήγηση, περιεργια/ενδιαφέρον :$ )
Ναι, ευχαρίστως να με κράταγες ενήμερη για τη δουλειά σου, με ενδιαφέρει πολυ ^.^
PS. το ταλεντο δεν ειναι το παν, αν και ναι, μαλλον το εχεις χωρις να έχω δει και πολλα. Με αρκετη δουλεια παντως και με το να σ αρεσει αυτο που κανεις (που εσένα είναι ολοφάνερο οτι σ αρεσει) γινονται θαυματα. :)
Nov 10 2011 02:54
καλα ναι, αλο αυτο...και γω 8υμαμαι...ειδικα τοτε 3τη λυκιου...ολοι κιταγανε να πανε καπου που να χει "επαγκελματικη αποκατασταση"...no dreams..no life...και τωρα ετσι οπως σκατω8ηκε το κρατος...που ειναι η αποκατασταση...8α 8ελα να το δω(οταν φτασει η γενια μας να ψαχνει γ δουλια...να δω κ πως 8α μαστε τοτε) XD anyways...καλα σε βρησκω αμα σ'αρεσουνε ^^ τα μα8ηματικα ειναι αλη ιστορια εντελως...που οντος πρεπει να το χεις και να σ'αρεσει...ελαχιστους ξερω που το χουν εκι βεβαια :P αντε καλη τυχη με τη σχολη...εγω απτην αλη τετια μα8ηματα δν τα παλευω XD
and thanks ^^ χαιρομαι που σ'αρεσαν, αν κιεινε καπως 'παλια' τα συγκεκριμενα XD
8α σ στελνα κ κν 3D αν η8ελες να δεις...αλλα δν εχω ανεβασει και τπτ ακομα :P
και ναι αστα...ο τομεας που χω επιλεξει 8ελει οντος...επιμονη και ψαξιμο ^^ (about talent...I hope I already have that...at least at some point) XD
Nov 10 2011 02:44
Καλά κάνεις και το ψάχνεις. Βλέπω νέους να μην κηνηγανε όνειρα ''επειδη δεν εχουν επαγγελματική αποκατάσταση'' και απογοητεύομαι. =/ Είδα μόλις και τις ζωγραφιές σου. Το έχεις, αλλα μάλλον ξέρεις και ο ίδιος οτι έχεις πολυ δρόμο και κούραση μπροστα σου ακόμα :) Μην τα παρατάς ;)
Εγω είμαι στο Μαθηματικό. Μια τελείως διαφορετική αγάπη απο τα άνιμε :) Δεν μπορω να ζήσω χωρίς ένα απο τα 2 xP
Nov 10 2011 02:32
:kakaka: arigato ^^
μια χαρα σε βρησκω xDD κιεγω...μια απτα ιδια, με λιγο πολυ κ μανγκα τελευτεα ;)
και ναι, εχω ασχολη8ει αρκετα...απτο καλοκαιρι δλδ, στο 3D animation(κ κτ ελαχιστα απο flash animation), και απο σχολη...βσκ τωρα στον ακτο ανιματιον σπουδαζω :) και γενικα ψαχνομαι :ureshii: στην ουσια film animaion ή game design 8ελω να κανω...τωρα το που 8α καταληξω...αλο 8εμα xD whatever....εσυ τι λεει? "Φοιτητρια" βλεπω...τι σχολη? :), καλα απο fav anime εχουμε πολλα κοινα :hihi2:...
Nov 10 2011 02:25
Arigatou~ xD
Και για σένα epic profile :)
Ήσυχα. Σπίτι, ανιμε, ανιμε, ανιμε, ανιμε και λιγο απο σχολη.
Χμμ.. ''Dreaming animator'' ''Bakuman & One Piece'' ''too many to white'' NICE. Καλα πας νομίζω xD Έχεις ασχοληθει με animation ή τπτ ακόμη; (εννοω καμμια σχολη or something) :)
Nov 10 2011 02:12
just passing by...saying a 'welcome'....epic avatar btw :3
τι λεει? πως παει η ζωη των ανιμε/μανγκα ? xDDD
John desu, yoroshiku~
Nov 10 2011 01:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed