Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Arucard

χαχα, εγω ειμαι Insane τι να πω...οσο επαιζα τοσο πιο πολυ καιγομουνα...τα τερατα τις περισσοτερες φορες μου προκαλουσαν γελιο οπως ειναι σχεδιασμενα αχαχαχα xDD σε λιγα σημεια τρομαξα, αλλα το Game εχει πραγματικα ωραια αισ8ητικη τρομου, καλοφτιγμενο :3 και ναι αστα, αλη μια week εμινε >.> εξεταστικη μετα ;p thanks ^^ good luck και σε σενα :) καλα ναι, 8υμαμαι κιεμενα πριν 2 χρονια..το ιδιο χαλι..η τριτη λικιου ειναι ζωρικη, αν και νταξει και τωρα δε λεω οτι εχω και το τρελο χρονο απο τοτε...αχαχα(πρεπει να τελιωσω κιενα ανιματιον στο χερι μεχρι την αλη week, να δω αν 8α προλαβω >.<) και γαμισετα....εχω πα8ει και λιγο σοκ με τα νεα συβαντα του internet(SOPA & PIPA)...γαμιουντε οι παντες τι να πω >.> πανε να μας γυρισουνε 20ετια πισω >.> (αν και νομζιω τη γλιτωσαμε..στο τσακ) :stubborn::thatsit: τωρα κατεβαζω και κατι tutorials για να χω:hahaha: τι αλλα εσυ?
Jan 18 2012 23:52
Photo

Arucard → GhostPrince

Ναι το έχω παίξε το Amnesia και είχα πάει να πάθω καρδιακό επεισόδιο σε πολλά σημεία :P Πω ξεκινάς εξεταστική το Φεβρουάριο ε? Κουράγιο μαν θα περάσει η τρισκατάρατη:riiight: Μην μου λες μαζεύτηκα νωρίς σπίτι γιατί φέτος έχω σχεδόν ξεχάσει τι σημαίνει ''έξω'' (ντάξει το κάνω να ακούγεται λίγο παραπάνω δραματικό αλλά κάπως έτσι είναι) το πολύ πολύ καμιά βολτούλα παρασκευή ή σάββατο βράδυ και αυτό άμα δεν γράφω την κυριακή...
Jan 18 2012 21:28
Photo

OdyMonaxos → GhostPrince

Πες της πως κόλλησε το σκάιπ
Jan 18 2012 00:40
Photo

GhostPrince → Namida

buhu....οκ...ψυ8ικα χωρις λογο...>.< μιας και το δα το τοπικ στη αρχικη σελιδα...:hahaha: oh well....>.<
Jan 18 2012 00:21
Photo

Namida → GhostPrince

Φεβρουάριο ναι, αλλά του 2008! Είναι πολύ παλιό το thread. Δες την ημερομηνία του πρώτου ποστ
Jan 18 2012 00:09
Photo

GhostPrince → Namida

you misjudge meh...kono..kono..xDD τι ενοεις...>.> φεβρουαριο δεν 8α γινει? εκτος κιαν δε καταλαβα σωστα xDD και 8α'8ελα πολυ να παω...αν δε το χασα >.<
Jan 17 2012 23:35
Photo

GhostPrince → Arucard

σκατα μερα σημερα...βραδι αμζευτικα σπιτι **** τις συγκινονιες μου >.> καλα ναι αστα...στο λυκιο γενικα δε παλευεται μ'αυτα...οχι οτι μετα εχεις και κν τρελα παραπανω χρονο, αλλα κανεις αυτο σου σ'αρεσει τουλαχιστον :P (νταξει τωρα μιλαω για τωρα βεβαια, οι δημοσιες σχολες ειναι πιο χαλαρες, οσο ειμουνα Κοζανη οτι να νε ειμασταν...αχαχα) xD αλλα ισχυει μαν, το πρωτο ετος μετα το λυκιο ειναι πολυ γαματο, και χαλαρο ^^ Ακτο 3 χρονια ειναι, στην ουσια 2 γιατι το 3το ειναι διπλοματικη εργασια και εξετασεις για/στο Midlesex university(τωρα πως ειναι αυτο ακτιβως δεν μας εχουν πολυεξυγησει, αλλα αυτο ειναι απτα 8ετικα της συγγεκριμενης σχολης, εχεις το δικεωμα να πας οπου διποτε μετα, στην ουσια κατα το μισο αγγλικο πτυχειο ειναι) whatever... πιο πολυ με ανιμε μανγκα τη βγαζω ναι...εχω να φαω τρελο καψιμο με games απτο δημοτικο, (νταξει τωρα γυμν. - λυκιο, τα dota και Lineage δε μετρανε) xDD αλλα επαιξα amnesia τελευτεα(αν χεις υποψη σου) ωραιο παιχνιδι, πολυ καλη αισ8ητικη, thriller style και sick plot <3 strategy/adventure πιο πολυ το gameplay, anyway τωρα ειχα κατεβασει να Play λιγο sonic generations (a flashback to the old age) xDD αλλα τωρα ειναι γαμισετα η φαση...ξεκινα κιεξεταστικη σε 2 weeks >.<
Jan 17 2012 20:20
Photo

Arucard → GhostPrince

Άσε θέλω να ξεκινήσω πολλά αλλά πού χρόνος φέτος:madtodeath: είναι και περίοδος διαγωνισμάτων τώρα στο φροντιστήριο(να μου πεις πότε δεν είναι αλλά τώρα πέφτουν όλα μαζί) άστα να πάνε τελείως!! Το καλό είναι ότι σκέφτομαι το λιώσιμο που θα πέσει του χρόνου και μου τρέχουν τα σάλια:himitsu: . Πόσα χρόνια είναι η Άκτο για να τελειώσεις? Κανά παιχνιδάκι παίζεις αυτήν την περίοδο (ή γενικά) ή μόνο με anime και manga την βγάζεις?
Jan 17 2012 15:09
Photo

shadow explorer → GhostPrince

δε κανει τπτ για τα φορουμ :)
Jan 17 2012 01:53
Photo

GhostPrince → shadow explorer

they exist yeee :hahaha: , thanks ρε man, να σε καλα ^^ κι'εψαχνα καιρο κτ τετοιο, αλλα δεν ετυχε xDD btw ειδα το D.A σου, καλη φαση, εχεις κανει καποια αρκετα καλα ;o :thatsit: keep trying :3 o wanderer, ολα τα λευτα(που δα ανεβασες και εδω)...σπα8ι Cloud style xDD αν και δε μου φερνει για vampire τοσο >.<
Jan 17 2012 01:15
Photo

[url]http://www.3dtalk.gr/forum/[/url] [url]http://www.cgf.gr[/url] Ελληνικά φόρουμ για 3D σορρυ που το παρέλειψα
Jan 16 2012 23:29
Photo

GhostPrince → Arucard

χαχα, πες το ψεματα, οπως εχουν γινει τα πραματα... >.> η μλκια μ'αυτα βεβαια ειναι οτι στη χωρα μας δε υπαρχουν κ σχολες(περα απο ιδιωτικες δλδ) καλα γ game design οσο εψαξα δεν βρηκα τιποτα...ευτυχως ηπηρχε κατι για ανιματιον, κατι ειναι κιαυτο ^^ αλλα νταξει ευχαριστημενος ειμαι για την ωρα...εχω κι ενα καψιμο με τα 3D γενικως εγω :P αχαχα, αρχιζεις κιεσυ το marmalade...nice! το Βerserk οντος αξιζει, αν και το χω αφισει το μανγκα κτ καιρους εγω...(ειναι που βγαινει κι'οποτε λαχει) αν το διαβασεις, πανε μετα για shingeki :3 τι αλλα? :drink:
Jan 16 2012 17:21
Photo

Arucard → GhostPrince

Κατάλαβα πέρασες δύσκολα στην Κοζάνη. Ναι είναι υψηλόβαθμες οι σχολές ας ελπίσουμε να πιάσω καμία :orly: . Πάντως και το ανιματιον και το game design που θέλεις να ασχοληθείς μου φαίνονται πάρα μα πάρα πολύ ενδιαφέροντα και θα γούσταρα και γω να ασχοληθώ με αυτά(αν και είμαι τελείως άσχετος από design :hahaha: ) ,ειδικά με το game design δεν μπορώ να κρύψω πως έχω μία πολύ μεγάλη αδυναμία για το gaming και πως και να περάσω στις σχολές που σου είπα καταβάθος θα σε ζηλεύω λίγο:if: . Μην ανησυχείς έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα στην χώρα μας βλέπω όλους να την κάνουμε για εξωτερικό μπας και βρούμε καμιά δουλειά! Από μάνγκα τώρα και γω θέλω να ξεκινήσω το orange marmelade και να διαβάσω και το περιβόητο berserk για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν το έχω πιάσει ποτέ μου
Jan 16 2012 17:09
Photo

εγινε καλο βραδυ
Jan 16 2012 02:15
Photo

GhostPrince → shadow explorer

καλα σιγουρα, το τεαμ των ανιματορ/μοντελερ πιο πολυ με τη ταχητητα εχει να κανει παρα...γενικα, αλλα σιγουρα μπορει να κανει πολλα πραματα κιενας,εξερταται και τι πειρα εχει στο 8εμα(οπως ειπες κιεσυ) ,αν το αντεχει να τα κανει ολα μονος(οσο αφορα τη 3D πλευρα εστω) γιατι τον 8ες και το προγραματισμο που νε αλη τοση ιστορια :P καλα καλο ειναι να χεις να χεις υψηλους στοχους σ'αυτα, οσο αφορα τα μοντελα μου κιεγω ετσι ειμαι...δε με πολυ εικανοποιουν οσα εχω κανει τουλαχιστον, αν κιαρχη ειμαι ακομα δε μπορω να πω, αυτο ελειπε να κανα τα super-γαματα απο τωρα xD οι χαρακτηρες σου απτην αλη μου 8υμιζουν το στυλ πουχανε τα παιχνιδια του PS2, ισος κ καπως καλυτερα...αλλα δε 8αλεγα σημερινα graphics κ τοσο, νταξει τωρα εξαρτατε και για τι ιδος game εχεις σκοπο να τους βαλεις ¨) παρολα αυτα για μενα ειναι ωραιοι, βλεποντας κιεμενα απτην αλη αχαχα...τωρα ουτε εγω βρει κανα καλο forum/site για τετoια ρε γμτ >.< αν εχεις τιποτα 8α με βοη8ουσε ^^ (περα απτα κλασικα 3dtotal e.t.c) ;p καλα ισχυει, μιας και το φορουμ ειναι για ανιμε, κιοχι τοσο για animations :P αλλα οκ πιστευω υπαρχουν καπιοι κιαποδω, δεν παιζει xDD 8α τσεκαρω δουλειες σου, thanks οπως και να χει :) :gn2:
Jan 16 2012 02:03