Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Καλό ήταν το Mawaru, αν και το πρώτο μισό το απόλαυσα πολύ περισσότερο. Ίσως έφταιγε βέβαια που τα 13 πρώτα τα είδα μαζεμένα γιατί το άρχισα μετά από αρκετό παίνεμα από τον Kamui και τον Hanzo. Δεν το μετάνιωσα τελικά που το είδα, μου άρεσε αρκετά, αν και το τέλος μού άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. XD Να που καμιά φορά η μνήμη μου δουλεύει!
Ιαν 25 2012 18:02
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

αχαχα, γουστα :P u should...xD :kill4u: εγω αυτα με τις σεασον, μονο Bleach-naruto μου χουν μαζευτει, αν και δε νομιζω οτι εχασα και πολλα που χω να τα αγκιξω τα ανιμε απτο καλοκαιρι :oo: (bleach και μανγκα) ηταν οντος υπεροχο, απτα καλυτερα ανιμε που χω δει το τελευταιο καιρο, εγω δυστιχως το βλεπω αποταν πρωτοβγηκε, αν και τα ξαναδα αμζεμενα μετα XD (το ιδιο εγινε και με mwaru penguin...αλη ωραια σειρα) :P dont worry, καλα 8υμασε...ναι το χα απο πιο πριν, το χα βρει οταν ειχα διαβασει το αντιστοιχο Visual Novel xD
Ιαν 25 2012 17:58
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

:hahaha: Καλά από moe άλλο τίποτα. Του έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά και δεν μ' ενθουσίασε. Αν παρόλα αυτά συνηθίζεται εύκολα, πάλι καλά να λέτε. :emptyonexg1: Μη μου το θυμίζεις το Natsume. Είδα τις δυο πρώτες seasons το καλοκαίρι και ακόμα να πάρω απόφαση να το συνεχίσω. Στο τέλος θα έχω 2 ολόκληρες seasons πάλι μπροστά μου. Υπέροχο ήταν το Steins;gate και ευτυχώς το είδα σχεδόν όλο μαζεμένο, μιας και μου είχαν τύχει διάφορα εκείνο το καιρό και το είχα αφήσει στο 3. Ο Okabe θεός και από τους λίγους πρωταγωνιστές που έχω λατρέψει ποτέ. :hero: Καλά σε θυμόμουν τότε, . Σ' είχα πετύχει αρκετές φορές και μάλιστα αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο avatar το είχες πριν καν βγει το Steins;gate (αν δεν ήσουν εσύ ήταν κάποιος άλλος γιατί αναρωτιόμουν από πού είναι). Βέβαια μπορεί να με απατά και η μνήμη μου γιατί δεν είναι και η καλύτερη.
Ιαν 25 2012 17:46
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

yee, σιγουρα, ετσι ειμαι κιεγω μη νομιζεις...λιγο απολα βλεπω xDD To another κιεγω ειχε διαβασει το μανγκα...αλλα πριν κανα ετος(εχω μινει αρκετα πισω σιγουρα) αχαχα, αλλα ναι το ανιμε δε λεω μ'αρεσει ωραια αισ8ιτικη, αν και το χουν παρακανει με Moeish designs και horror-superclasic style xD (και ειδικα στο πρωτο επ. φαινοτ;αν πολυ αυτο, τωρα εχει αρχισει και φτιαχνει καπως) :P που καταντα λιγo καπως, παρολαυτα εγω απτα ωραια της σεασον το 8εωρω ^^ ξεκινησα σημερα και το "Νatsume Yuujinchou shi" , μου τραβηξε το ενδιαφερον, ωραιο φαινεται :D χαχα, δεν νομιζω...αλλα οκ τα γουστα σιγουρα παιζουν μεγαλο ρολο :P 8α σου πω γνομη οταν το δω με το καλο :D και ναι στο MAL εχω avatar με houuin kyoooma XDD (same name ofc) ..αλη μια αγαπη το steins'gate που 8α μου μινει για καιρο με τις τοσο πετυχημενες ακιροτητες του:hahaha:
Ιαν 25 2012 17:38
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Λογικό είναι ο καθένας να έχει τις προτιμήσεις του, το καλό είναι να μην σνομπάρεις και τα υπόλοιπα είδη και να έχεις απ' όλα μια ιδέα. Το another δεν τόλμησα να το αγγίξω καθώς έχω διαβάσει κάποια κεφάλαια από το manga (έχω μείνει λίγο πίσω) και γι' αυτό με απώθησε το character design στο anime. Απ' ό,τι διάβασα στο thread, έχουν γίνει και μερικές λάθος επιλογές στο πρώτο επεισόδιο. :hahaha: Είναι καλό για τα δικά μου τα γούστα. Ελπίζω να σ' αρέσει για να μη λες "τι πήγε και μου πρότεινε" μετά. Αλήθεια, μήπως έχεις λογαριασμό στο MAL με avatar τον Okabe;
Ιαν 25 2012 08:32
Φωτογραφία

GhostPrince → Kenny

ναι οντος..τι λεω αχαχαχα:hahaha: ελα μας πηρατε προαγωγες και πεσε ο σερβερ :hahaha: (μιας κ δε μπορουσα να μπω oλο το απογευμα για καπιο λογο):oo: (κακιες) :P αντε και καλο ελενχο να χουμε και φετος ^^ also..*we want MoEstrator :3 whats wrong with the new title? αχαχα, Kiddin kiddin xD
Ιαν 25 2012 01:45
Φωτογραφία

GhostPrince → Arucard

ελα, τι γινεται ρε? σιγα, κειγω σε παρομια φαση ειμαι οντος...αν κιακομα εργασιες ετοιμαζω προς παραδωση..hu-hu-hu xD εξεταστικη τη τριτη ξεκιναμε (αλλα εχουν διαβασμα καπια μα8ηματα) ναι αστα...και σα μην εφτανε το sopa/pipa μας εμφανιστηκε και το ACTA τωρα που νε πιο τραγικο...τι να πεις..(ασε που το κλισανε και τα megaupload) κιακουντε κιαλα πολλα για free-hosting γενικως..τι να πεις, τα χουνε παιξει, δε πανε καλα >.< ελπιζω να μη το χεσουμε πολυ παντος xD και πια παρακολοθηση...εδω πηγενανε να βαλουνε bills σ'ολα τα σιτε σκεδον, κατεστραμενοι ;( να πω την αλη8εια δεν ειναι πολλα τα μα8ηματα(αν κειχουμε πολυ πραμα απο εργασιες) δινω 2 weeks στην ουσια(σκηνο8εσια,σεναριο,photoshop, 3d max, ελευ8ερο, γραμικο, γραφ.κινηματογραφου) εσυ πως τα βλεπεις? διαγωνισματα πρεπει αν χετε τωρα ε? :P (fro ειδικα)
Ιαν 25 2012 01:37
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

αχαχα, ναιι, αυτο το βλεπω κιεγω...πολυ φαση :P και γνεικα κιεγω βλεπω αρκετα απτα on-goin, αυτης της σεασον ¨) μ΄ρεσουν κιοι κομοδιες αρκετα, αλλα το κολημα μου ειναι μετα supernatural, sci-fi, horror αυτων των στυλ :) και με μαφια μ'αρεσουν αρκετα ;p Απαυτη τη σεασον εχω ψιλοκολησει με το "another", αν και δε εχει κα8ολου suspense γαμωτο, παρα ειναι προβλεψιμο xD αν και φαση εχει :P Το Ayakashi, το εχω δει, αρκετα καλο ειναι, αν και ναι ψαχνω για κατι πιο crazy αυτη τη στιγμη xD Το αλο που ανεφερες δεν το εχω ακουσει, μμμ...8α το τσεκαρω(αν λες οτι ειναι τοσο καλο...χαχα) :hahaha: Arigatou και για το inv. :D
Ιαν 25 2012 01:29
Φωτογραφία

Arucard → GhostPrince

Άργησα λίγο να απαντήσω (μόνο 6 μερούλες μωρέ σιγά το πράγμα ) αλλά ψιλοπνίγομαι αυτήν την περίοδο. Φαντάζομαι και εσύ τώρα με την εξεταστική πάνω κάτω σε ίδια φάση θα είσαι. Καλά αυτό το πράγμα με αυτά τα νομοσχέδια είναι ότι πιο τραγικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό!!! Δηλαδή τα άτομα δεν πάνε καθόλου καλά θέλουν να φιμώσουν όλη την κοινότητα του internet σε παγκόσμιο επίπεδο και καλά για να καταπολεμηθεί η πειρατεία, αλλά παπαριές αυτό είναι μια καλοστολισμένη βιτρίνα που την πουλάνε για να ψαρώσει ο κόσμος. Εντάξει το ξέραμε ότι μας παρακολουθούνε και ότι όποιαδήποτε κίνησή μας online καταγράφεται αλλά τώρα μας το λένε και μέσα στην μάπα μας!! Αν και όπως είπες και εσύ μάλλον την γλιτώσαμε, μακάρι δηλαδή γιατί δεν είμαστε τώρα να μας κόψουν και την ελευθερία λόγου στο ίντερνετ. Είναι που είναι κομμένη σε όλα τα υπόλοιπα ας την αφήσουν τουλάχιστον ελεύθερη εκεί. Δίνεις πολλά μαθήματα στην εξεταστική τώρα?
Ιαν 24 2012 18:16
Φωτογραφία

Kenny → GhostPrince

[QUOTE]αντε και σ'ανωτερα[/QUOTE]Δεν έχει ανώτερα, man. :hihi2: Thanks. ^^
Ιαν 24 2012 14:18
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

Συζήτηση για anime! Me likes. Αυτόν τον καιρό βλέπω αρκετά ongoings, από την χειμωνιάτικη season το μόνο που μου αρέσει υπερβολικά επειδή είναι ακριβώς πάνω στα γούστα μου είναι το Daily Lives of High School Boys. Άκυρη κωμωδία. Η αλήθεια είναι πως με τα horror δεν έχω ιδιαίτερα σχέση, ελπίζω να μην ψάχνεις κανένα βαρύ γιατί τέτοια δεν έχω να σου προτείνω (ίσως αν μου πεις σε περίπου τι στυλ ψάχνεις να μπορέσω να βοηθήσω). Αν δεν τα έχεις δει ήδη δοκίμασε το Ayakashi - Japanese Classic Horror και το Tokyo Majin (αυτό είναι από τα αγαπημένα μου γενικότερα).
Ιαν 24 2012 09:15
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

Ισχυειιιι xDD ahaha... τι αλο? μμ...(ακιρο λιγο :P) τι βλεπεις απο ανιμε αυτο το καιρο? (ψαχνω για κανα καλο Horror βασικα) >.< :dazed:
Ιαν 24 2012 01:09
Φωτογραφία

Kai → GhostPrince

:hahaha: Δεν πειράζει, μεγάλες ανακαλύψεις έχουν γίνει από τυχαία λάθη. Create the next movement, and "torlolol" your way.
Ιαν 24 2012 00:48
Φωτογραφία

GhostPrince → Kai

:oo: σό καα, ομοσιρόι!... Ι"ll be more careful from now on xD:hahaha: τι λέω..χαχαχα XD
Ιαν 24 2012 00:41
Φωτογραφία

iristella → GhostPrince

B-b-but I am not a new Kenny. >.< I am me. :) Domo domo domo :3
Ιαν 24 2012 00:38