Community Status Updates
GhostPrince → Robin-Chwan
mmm,,,το eragon το ξέρω ...το εχω διαβάσει(το πρωτο)που χε βγει και τενεια που επισης την εχω δει :P.. αλλά τα άλλα που ειπες δεν τα χερω XD
Apr 11 2010 00:13
Robin-Chwan → GhostPrince
Α, εγω οποτε αλλαζω set αλλαζε και το χρωμα στο profile μου αναλογα με τον χαρακτηρα. Τωρα εχω την Arya απο την Τριλογια (με 4 βιβλια) Η Κληρονομια aka Inheritance Cycle με πρωτο βιβλιο το Eragon αν το ξερεις. Anw το πρασινο ειναι το χρωμα της οποτε...
Apr 11 2010 00:00
τώρα τίποτα ε? :\ κρίμα...:P και το Berserk τα σπάει...το διαβάζω κιεγω αυτόν τον καιρό λιγο λιγο...(όταν βρήσκω χρονο)..:|
nice profile BTW....το αλαξες εντελώς απότι βλεπω :P *so green*
Apr 10 2010 22:21
Μου τη σπαει το νετ. Αλλα πριν χαλασει ειχα αρχισει Beserk αλλα ειχα φτασει μονο μεχρι το 2ο chap.
Apr 10 2010 21:24
GhostPrince → VampireGirlization
χαχα..ναι..ασε.....anyway...δεν ξερω..εδω βαριεμαι, διαβαζω λιγο 'baboo blade" που το ξεκινησα πριν απο λιγο το manga =) χαχ....καλο φαινεται...τεσπα :\ τι αλλα εσυ? :P
Apr 10 2010 19:36
VampireGirlization → GhostPrince
μην το σκεφτεσαι γιατι αγχωνεις και εμενα για το μελλον και ειμαι και πολυ αγχωδης ατομο...
ασε μην μιλας...
τι αλλα εσυ??
Apr 10 2010 19:05
GhostPrince → VampireGirlization
ναι ρε γαμοτο,,σπασιμο...μια χαρα ειμασταν 2 βδομαντουλες xD και...ασε...γραφω και φυσικη κατ. με το που γυρναμε ...:(
κιοσο σκευτομαι οτι σε 4vdoamdes ερχονται οι πανελληνιες..ασε :\
τεσπα......τι λεει εσυ?....:P
Apr 09 2010 20:25
VampireGirlization → GhostPrince
τιποτα...απλα αρχιζει το σχολειο ξανα..........γαμωτο!!!
Apr 09 2010 19:41
np..xD
....χαχ...κριμα...
anyway....τι αλλα? απο anime -manga βλεπεις τιποτα αυτο το καιρο? ή στη σπαει το νετ? :\:P xax...
Apr 08 2010 22:59
Σε μπεδρεψα ε? Σορρυ....
Εχω νεα αλλα δεν ειναι και τοσο καλα. Δεν πιανω νετ και μπαινω ελαχιστα πλεον. Λιγο ακομα και θα τρελαθω (θα πηδηχτω απ το παραθυρο....) Κατα τα αλλα βαρεμαρα.....
Apr 08 2010 17:35
the goblin → GhostPrince
kalo pasxa kai apo mena kai kali anastasi.....edo ta idia,ego tora teleutaia kati epatha kai kathomai kai vlepo tis tainies dragonball exo kolisi eleina kai apo manga vrika ena poli telio alla i megali vlakia einai oti oloklhro to manga einai mono 3 chapters ELEOS......esi ti diavazis apo manga ?????gia pes kana kalo manga na arxizo na diavazo,an exeis kapoio kalo ipopsi sou
Apr 07 2010 12:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed