Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Stefi-chan

ναι..:kakaka: και λολ? αλη8εια? XD anyway...καλα στο μανγα γαμισετα...γαματη η αρχη !! [SPOILER]"new era has begun" :P παντος νομιζω αλαξε αρκετα το OP...λολ...και ο Brownbeard....τι ηταν τουτο? λολ...σα Bικινξ ητανε..αν και έλεος πόσους beard 8α δούμε ακόμα? xD anyway τα σπασε πάντος και έζησε ο Jimbey και o Ivan(καλα αυτος πως ητανε χορις ουτε γρατζτουνια? WTF? xD) [/SPOILER] στα επ.παλυ ασε...οτι να νε διχνει...μας επριξε με τον buggy και ton Mr.3...και τωρα το next το κοβω και για filler -__- οτι να νε ηταν το preview xD anyway ...δες τα και 8α καταλάβεις :P
Apr 15 2010 13:09
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Τ-Τ-Τ-ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ FILLER?? *runs to watch* Yatta επιτέλους~ Killing time as per usual... Τώρα βλέπω One Piece, το anime (στο manga είμαι up-to-date, αλλά στο anime όχι)
Apr 15 2010 00:01
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

nice :P μπ@ τιποτα...μολις ειδα το νεο επ.bleach...επιτελους τελιωσανε τα fillers...αναστασηηη!! (κοντεπσανε να κλισουνε χρονο)χαχα....anyway...αλλα κριμα...το new ητανε επαναλληψη...του τι ειχε γινει στα τελευτεα επ. πριν τα fillers...-_- κριμα(παλυ 8α περιμενω για να δω αυτη τη κολομαχη) χαχα...αλα νταχει μια βδομαδα ειναι μονο xD...τεσπα....τωρα σκοτωνω τον χρονο μου στο youtube...xD...εσυ τι λεει?:thatsit:
Apr 13 2010 22:01
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Not really... As usual, busy planning our after school activities XD Εσύ τι νέα?
Apr 13 2010 21:19
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

:riiight:....so....any news? =)
Apr 13 2010 21:08
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

Yeeeeeee xD αλλα δεν εχω και κν "νεο"....απλα..κλασικα..ξεκινισανε τα schooll και βαριεμαι...-_- τωρα τελιωσα τα μα8ηματα(ολη μερα σημερα) και ειμαι πτωμα...:\ τεσπα τι να πω? να τελιωνουμε 8έλω...χαχαχα...:P εσυ τι λεει? τπτ νεα? (γιατι εγω δν νομιζω οτι εχω κατι σπουδεο) XD κλασικααα...:)
Apr 13 2010 21:07
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

^^ Sounds like fun :D Εγώ δεν πήγα πουθενά, κλασσικά, σπίτι μου σπιτάκι μου :3 Αλλά μια χαρά πέρασα ^^
Apr 13 2010 20:43
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

οοοοο μας ειπες κανα νεο τωρα!!
Apr 13 2010 19:58
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

μια χαρα...αν και δεν πηγα που8ενα φετος...μονο την κυριακη για αρνι XD πηγαμε κοριν8ο στο 8ειο μου...anyway....ε γενικος διαβαζα για school ή manga ολο τον καιρο....αλα τεσπα..:P εσυ τι λεει? πηγες που8ενα? =)
Apr 12 2010 22:55
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

Χρόνια πολλά ^^ Αληθώς ανέστη ^^ Πως τα πέρασες?
Apr 12 2010 22:47
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

:hi:...τι γινεται? Χριστός ανέστη,καλο πασχα και χρόνια πολλά (αν και καπως αργα) XD anyway....:P
Apr 12 2010 12:45
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

:kakaka:καλα εισαι....κιεγω τα ιδια νομιζω......:beaten: anyway...:\ Βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιι :P:yawn2:
Apr 11 2010 19:02
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

τιποτε μωρε.....κλαιω την μοιρα μ.....(+καλα)
Apr 11 2010 17:51
Photo

GhostPrince → Robin-Chwan

aααaα....κατάλαβα..:P ε δεν τα εχω τα διαβασει ...μονο το προτο κιαυτο καιροοο πριν XD και...ναι όντος δεν έλεγε η τενεια τοσο :\
Apr 11 2010 14:31
Photo

Robin-Chwan → GhostPrince

Χαχα για το ιδιο μιλουσα. Το Εραγκον ειναι το 1ο απο τα 3 βιβλια (καποτε θα βγει και 4ο.....) απο την Τριλογια που λεγεται Κληρονομια. Η ταινια btw ηταν χαλια σε σχεση με το βιβλιο αλλα φανταζομαι το ξερεις ηδη αυτο αφου το χεις διαβασει. Τεσπα εμενα η αγαπημενη μου χαρακτηρας ειναι η Arya που οπως βλπεις την εκανα σετ!
Apr 11 2010 01:07