Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Χαιρομαι που σε γνωρίζω.^^....τι γίνεσαι? &...καινουρια στο forum αποτι βλεπω ε? thanks για το add btw ~
Apr 16 2010 15:01
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → GhostPrince

geia sou kai sena!!!^_^
Apr 16 2010 14:44
Photo

GhostPrince → Stefi-chan

[SPOILER]ναι ρε ασε...καλα σενα σημειο εσκασα στα γελια...λολ.. Jinbey: I thank you, you saved my life... Ivan: sleep...you are gonna die! τι ακιρο ηταν τουτο? χαχαχαχα:P[/SPOILER] [SPOILER]και ναι φενεται πος 8α δουμε αλαγη στο OP...για κατι πιο επικο και πιο σκοτινο απο πριν O_O anyway....ανιπομονω κιεγω να δω sanji οταν φτασουνε....αλλα πιο πολυ 8έλω να δω τον luffy πως 8α νε οταν ξυπνησει...:sigh2: poor kid,,,-_-[/SPOILER] btw...ανεβασα κατι Pics με κατι char Που φτιαχα ...χαχα...αν 8ες check the up να μ πεις καμια γνωμη xD αυτα...τι αλλα εσυ? OP σε πιο επ εισαι? ;) (ανιμε)
Apr 15 2010 22:54
Photo

Stefi-chan → GhostPrince

:3 Από εδώ και πέρα θα είναι πιο επικό απ' ότι είναι ήδη, γίνετε αυτό? [SPOILER]Τι wanna-be ήταν αυτός ο Brownbeard :sigh2: Πάντως θέλω να δω περισσότερο Law, φαίνεται να έχει πολύ plot ο χαρακτήρας :burningbe3: Και ο Ivan είναι μορφή :canthelp: Αν επιστρέψουν αυτοί στο Kamabakka Kingdom, θα δούμε και Sanji ντυμένο okama XD Λογικά τώρα θα αρχίσουν να ξαναμαζεύουν τους Strawhats[/SPOILER] Α, ναι? Το πολύ την επόμενη εβδομάδα θα είμαι και στο anime up-to-date, οπότε θα τα δω και αυτά :if:
Apr 15 2010 22:39
Photo

GhostPrince → VampireGirlization

:kakaka:...thx...anyway...αντε καλο υπνο ^^ oyasuminasai~:gn2:
Apr 15 2010 22:10
Photo

VampireGirlization → GhostPrince

μετα απο τοση ωρα... παω για υπνο.............. δεν αντεχω αλλο!!! καλο ''ιδιαιτερο'' χα00χαχ
Apr 15 2010 22:06
Photo

:kakaka::hiding_something:
Apr 15 2010 22:02
Photo

:joyful:πολυ.... τωρα μπορεις να ζηλεψεις ανετα....εχεις την αδεια μ.....:hihi2:
Apr 15 2010 20:47
Photo

τιχερηηηηηη....xD
Apr 15 2010 20:46
Photo

εγω......αυριο εχω 4ωρο γιατι θα πανε καποιοι καθηγητες στην εκδρομη της περιβαλοντικης και θα παω σχολειο στις 10!!!τελειο....θα κοιμηθω επιτελους!!
Apr 15 2010 20:39
Photo

:kakaka:...οντος -_- τεσπα...τι λέει εσύ? ~
Apr 15 2010 20:37
Photo

ooooooo ευχαριστω.... λες ε?? ε τοτε πρεπει να διαβασεις γιατι εσενα θα ρωταει συνεχεια!!!
Apr 15 2010 20:32
Photo

GhostPrince → Eleni~WaIKinG oN AiR~

hey...!!
Apr 15 2010 20:27
Photo

χεχ..ναι ασε...εντομεταχυ σημερα 5 ατομα ειμασταν στην ταξη.:kakaka:...αναρωτιεμαι πως αντεχα :sigh2:...αύριο το βλεπω να κάνω ιδιέταιρο αν πάω....:if:...τι να πεις....:\ nice BG BTW =)
Apr 15 2010 19:52
Photo

εμ το μονο νεο που εχω ειναι τα ιδια με σενα... σε νιωθω.....!!! πολυ βαρεμαρα στο σχολειο.!!!
Apr 15 2010 19:07