Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

red pyramid → LucyBR

αν συνεχίσει και άλλος κόσμος στο παράδειγμα μας μάλλον θα αρχίσουμε να μπερδεύουμε το τόπικ για το τι θα φέρναμε απο τον κόσμο των ανιμε με το Waifu/Husbano claiming thread :P
Μάρ 16 2009 12:48
Φωτογραφία

Kenny → red pyramid

Fine by me. :)
Μάρ 16 2009 12:44
Φωτογραφία

red pyramid → Kenny

Yo! Πως πάει αυτό το καιρό? Όλα καλά? Ήθελα να σε ρωτήσω, μπορώ να κάνω copy/paste το κείμενο σου στο topic του Daicon για να ποσταριστεί σε άλλο forum μπάς και μάθει και άλλος κόσμος για αυτή τη δουλειά (που με έχει τρελάνει όλο αυτό το καιρό). Βάζω αν είναι και λινκ για να δείξω ότι το πήρα απο εσένα για να μην υπάρξει πρόβλημα...
Μάρ 16 2009 02:30
Φωτογραφία

red pyramid → mysticismlover

Καλησπέρα. Έχω μία απορία και θα ήθελα αν μπορείς να μου τη λύσεις. Στο τόπικ της διάλυσης των Le Ciel, το πρώτο δικό ποστ πάει προς εμένα ή είναι γενικό?
Μάρ 12 2009 05:49
Φωτογραφία

Hanzo → red pyramid

Kοιτα πρεπει να υπαρχει σε iso αν ψαξεις.Βασικα πρεπει να το εχω το cd καπου.Παντως ρε το παλιο ps magazine και το τοτε game pro ηταν top.Eιδικα δεν ξερω αν το ειχες ενα τευχος με τον rikimaru απο το tenchu στο εξωφυλλο και αιματα παντου....η το αφιερωμα στο tekken 3....ωραια πραματα.....
Μάρ 12 2009 00:57
Φωτογραφία

red pyramid → Hanzo

7/10 στο Playstation Magazine και 79% στο Playstation Power αν διάβαζες και αυτό. Ωραίο παιχνιδάκι ήταν ρε γαμώτο, κρίμα που δε βρίσκεται πια να φρεσκάρουμε τις μνήμη μας... :(
Μάρ 12 2009 00:52
Φωτογραφία

Kon_Okami → red pyramid

MHHHHHH!!!! OXI Bishonen στο profile μου. Άμα τα δει η megi δε με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός μετά. Για χρόνια θα με δουλεύει. Όσο για τον πονοκέφαλο περαστικά :(
Μάρ 09 2009 19:03
Φωτογραφία

red pyramid → Kon_Okami

Ποια είναι η ******* ? :P Και μην απειλείς τη κοπελιά (ναι, τη Glastenen λέω) μέσα απ' το προφίλ μου γιατί θα αρχίσω να ποστάρω bishonen και εδώ και τότε θα γίνει χαμός (ναι ναι, πονοκέφαλο έχω και δε ξέρω που να ξεδώσω...)
Μάρ 09 2009 16:16
Φωτογραφία

Kon_Okami → red pyramid

Μια χαρά δε λες τίποτα. Της ******* έγινε. Κρίμα που το χασες. Δεν πειράζει όμως. Έρχεται το άλλο να περάσουμε καλύτερα :P P.s. Ε ψιτ εσύ η από κάτω μου με τις καμέλιες...ναι ναι εσύ Madam Glastenen...κανόνισε να χάσεις κι αυτό επίσης. Με τα δίκανα θα σε κυνηγάμε:bahhh:
Μάρ 09 2009 14:27
Φωτογραφία

Glastenen → red pyramid

you vampire!! :oo::nbleed::nbleed:
Μάρ 09 2009 13:46
Φωτογραφία

zade → red pyramid

Ουάχαχχα. Τόσο πειστικά το γραψα έ ; Το πέρασες για πραγματικό event ! Ουαχαχαχ . Οχι δεν πρόκειται περί διαδικτυακού παιχνιδιού ! Απλά μιας και πάντα βάζω χιουμοριστικά ava +sig sets αυτό είναι άλλο ένα τέτοιο .
Μάρ 09 2009 13:04
Φωτογραφία

red pyramid → Kon_Okami

Κακή σωματική κατάσταση = φουλ πυρετός + στομαχόπονος + ζαλάδες = δεν έπαιζε να έρθω. Απο ότι μου είπαν όμως μια χαρά περάσατε :P
Μάρ 09 2009 12:44
Φωτογραφία

Kon_Okami → red pyramid

lol. Τίποτα σημαντικό ρε συ. Απλά έχεις κάνει typo στο username του Hajime_Saito και το έχεις γράψει Haijame Saito. Btw εσύ πως και δεν ήρθες στο μεγάλο meeting???
Μάρ 09 2009 11:49
Φωτογραφία

red pyramid → Kon_Okami

Σορρυ κον αλλά δε κατάλαβα τι εννοείς στο εδιτ στο τελευταίο σου ποστ για τη Νέα Σμύρνη....pls explain man :/
Μάρ 09 2009 08:31
Φωτογραφία

red pyramid → zade

Η υπογραφή σου είναι κάποιο παιχνίδι που γίνεται στο διαδύκτυο αυτό το καιρό ή απλά κάποιο αστείο? :/
Μάρ 08 2009 15:51