Community Status Updates
iristella → red pyramid
ΥοU just made my day. Και τους δύο τους λατρεύω για διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Αλλά ο Iason ειδικά είναι από τους λίγους sadistic seme που έχω πραγματικά συμπαθήσει, και το οποίο το κέρδισε με την αξία του. 4 μήνες έμειναν περίπου για τα νέα ovas...... Damn σαν τον φαντάρο μετράω.
May 06 2009 18:46
red pyramid → iristella
Since you're a major Iason fan...
[IMG]http://th04.deviantart.com/fs8/300W/i/2005/342/1/f/Ai_no_Kusabi_by_kir_tat.jpg[/IMG]
glad there's another faithful person to the master in this town :P
May 06 2009 13:42
red pyramid → Dante80
Άκυρη απορία: απο Werewolf women of the SS είναι η σαδομαζό-φώτο που πόσταρες στο 'Νέα Σμύρνη' τόπικ ή εγώ μάντεψα λάθος? :P
Apr 23 2009 20:51
Nanamiii → red pyramid
Εεεεεετσι!Σαν το Utena δεν εχει!!Και σαν τη Nanami βεβαια αλλα ενταξει γουστα ειναι αυτα ^^
Apr 12 2009 14:30
red pyramid → Nanamiii
Bravo for the nickname and avatar, though I don't really like Nanami much, an Utena character always rule :P
Apr 12 2009 12:00
Sunabouzu → red pyramid
την Honey την βρισκεις στο [url=http://www.lolipower.org/]lolipower[/url]
χεχε, ετσι να διαδιδουμε τα εργα του GO
Apr 03 2009 18:24
MisaYoshiko → red pyramid
δε σε ξερω...:Ρ ειδα την ασκηση εικονογραφησης του περιοδικου ITEM..;) σε ποιο τμημα εισαι?
Mar 23 2009 14:58
red pyramid → iristella
Ok oooook, don't get mad, I was just trying to joke a bit -___- όχι δε μου άρεσε, κυρίως επειδή βρήκα λίγο ψεύτικη τη σχέση τους. ούτε φατσικά μου άρεσαν (πολύ μακρυά απο αυτό που συνήθως θεωρώ ωραίους χαρακτήρες yaoi ).
Όσο για το Okane ga nai, ε προφανώς αν προσπαθήσεις να το πάρεις στα σοβαρά λογικό είναι να εκνευριστείς. Πιο πολύ ως παρωδία και υπερβολή της όλης φάσης των yaoi το βλέπω παρά ως κάτι καθαρόαιμο στο είδος αυτό. Ίσως να πρέπει να το ξαναδείς έτσι για να το εκτιμήσεις. Just my thought :)
Mar 20 2009 17:57
iristella → red pyramid
Nαι γενικά έχω ένα κόλλημα με τα ηλίθια και εκτός τόπου και χρόνου πλάσματα. Είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Δεν λέω τρισχαριτωμένος είναι αλλά όταν τον πιάνει το μ@μ@τε με και ας κλαίω στυλάκι του με τα μυξοκλάματα,μου έρχεται πραγματικά να τον λιώσω. Όπως είπα και στο thread, i prefer tsundere all the way.
Και πές μου ότι δεν σου άρεσε το Haru Wo Daite Ita Να τρελαθω. Ήταν και οι δυο αξιολάτρευτοι, πανέξυπνοι and hot as hell.Plus i prefer reversi.... for the variety of it.
Mar 19 2009 22:40
red pyramid → iristella
(αν δεν ήταν και τόσο UFO τι καλά που θα ήταν - I just cant stand this kind of uke)
But what's the problem with that kind of uke? :( he is cute, has a great smile, cute, friendly, cute....did I mention again he is cute? :P Αν και έχεις δίκιο στο πώς μοιάζει....και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η αδελφή του πρωταγονιστή που θα βλέπαμε αργότερα, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι μάλλον απέχει αρκετά απο αυτό :P
Mar 19 2009 22:29
LucyBR → red pyramid
:hahaha::hahaha: true!! ΧDDD
μια φορα off-topic δεν ειμαστε παντως! :pp
Mar 16 2009 13:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed