Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Tenshi → red pyramid

Ειπα να τη διαβάσω στα Ελληνικά, βρήκα 2 μεταφράσεις. Η μια είναι απο τον Καζαντζάκη την οποία τη βρήκα αρκετά δύσκολη και δε μου άρεσε γιατί είναι σε ποιητική μορφή, και οχι πεζό κείμενο. Αυτή που διαβάζω είναι αν θυμάμαι καλά μετάφραση που έγινε το 1966 νομιζώ και το όνομα του συγγραφέα δε το θυμάμαι. Αλλά ειναι πολύ παλιο το βιβλιο, με τις εικόνες του, τα υποσημειώματα του συγγραφέα. Είναι στη καθαρεύουσα βέβαια. Το αγγλικό το είχε, αλλα διστασα να το πάρω. Τώρα που θα ξαναπάω στη βιβλιοθηκη θα ρωτησω αν το εχουν και στα αγγλικα, για να δω αν θα μπορεσω να το βγαλω.
Σεπ 02 2010 22:01
Φωτογραφία

red pyramid → Tenshi

Καλησπέρα. Απορία, την Θεία Κωμωδία του Δάντη, τη διαβάζεις σε ελληνικά ή αγγλικά;
Σεπ 02 2010 21:55
Φωτογραφία

Kain → red pyramid

Thanx, θα το παραγγείλω από το eBay που σίγουρα θα το βρω πάμφθηνα. Με τη σειρά μου έχω να σου προτείνω, αν δεν τα έχεις ήδη δει, τα ντοκυμαντέρ [B]Trekkies 1 & 2[/B], που παρουσιάζουν την "κοινωνία" των Trekkies μαζί με συνεντεύξεις ηθοποιών του Star Trek, καθώς και το [B]Star Trek - Beyond the Final Frontier[/B], και φυσικά το [B]The Physics of Star Trek[/B]. Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω σίγουρα.
Αύγ 30 2010 17:52
Φωτογραφία

red pyramid → Kain

Καλησπέρα. Αφού λατρεύεις το Star Trek σου προτείνω το παρακάτω βιβλίο [URL]http://www.amazon.co.uk/Living-Star-Trek-American-Universe/dp/1845112652[/URL] το θεωρώ πολύ καλή δουλειά και αναλύει πολύ καλά δύο θέματα που προσωπικά με ενδιέφεραν, και δείχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα φιλοσοφική πλευρά της σειράς. Λογικά μπορείς να το βρείς και φτηνότερα από το amazon, ίσως στο play.com ή σε κάποιο ανάλογο site.
Αύγ 30 2010 15:32
Φωτογραφία

iristella → red pyramid

ΑΑΑαα επί του θέματος. Σου έχω ωραίο manga να διαβάσεις αν θέλεις. Με ακριβώς αυτό το οποίο συζητάμε. [URL="http://www.mangatraders.com/manga/series/6456"] Ultra Heaven[/URL] Πιστεύω θα το εκτιμήσεις και σε εικαστικό επίπεδο (έχει απίστευτα τρελό σχέδιο και concept ενίοτε) και σε επίπεδο πλοκής υπόθεσης και παράνοιας. >w<
Αύγ 12 2010 19:06
Φωτογραφία

iristella → red pyramid

1. Actually υπάρχει or at least το έχω συναντήσει εγώ σε οικονομικά βιβλία. Και ναι την ίδια εικόνα έχω και εγώ στο μυαλό μου αλλά anw. Επειδή είναι πολύ πιθανόν ο συγγραφέας να ήταν γλωσσοπλάστης ας συμφωνήσουμε στο ακραίος. ^^ 2. Θα σου απαντήσω σε αυτό μόλις βρω λιγάκι χρόνο. 3. Yuu Kanda από το D. Gray-Man.
Αύγ 12 2010 18:21
Φωτογραφία

red pyramid → iristella

1. Άσχετο αλλά δεν υπάρχει άκρατος φιλελευθερισμός :P Παλιός, νέος, συντηριτικός, κτλ, άκρατος όμως όχι. Μου φέρνει στο μυαλό εικόνες επιστημόνων που κρατάνε μπιντέδες, σε παρακαλώ μην το ξαναγράψεις :P 2. Σε περίπτωση που παρερμηνεύθηκα, δεν θεωρώ τα ναρκωτικά άκακες ουσίες. 3. Μπορείς να μου πείς ποιο είναι αυτό το kawai πλασματάκι στην profile pic σου; Πλζζζζζζζζζζ;;;
Αύγ 12 2010 17:52
Φωτογραφία

red pyramid → LucyBR

Τα ποστ σου στο "Ojo men" topic zείναι πραγματικά επικά ε. Keep on kicking butts :)
Ιούλ 26 2010 09:05
Φωτογραφία

Anelis → red pyramid

I know right? Το είχα ερωτευτεί όταν το είδα στα ράφια και έκανα ολόκληρες διαπραγματεύσεις για να με αφήσουν να πάρω αυτό αντί για το softcover που είχα παραγκείλει... tis my baby ^^
Ιούλ 22 2010 13:38
Φωτογραφία

iristella → red pyramid

Ναι τώρα μου ήρθε φλασιά ότι τόσο καιρό δεν σε είχα βάλει στους friends. Εγώ ευχαριστώ για το accept.
Ιούλ 22 2010 12:30
Φωτογραφία

red pyramid → iristella

Arigato for the friend reqest XD
Ιούλ 22 2010 12:11
Φωτογραφία

red pyramid → Anelis

@on Doll's hardcover first volume I [I]so [/I]fell in love with it!!!
Ιούλ 22 2010 09:22
Φωτογραφία

iristella → red pyramid

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές! Και σε σένα ότι επιθυμείς και πάντα με υγεία. ^^ Ωραίο και το βιντεάκι που μου είχες δείξει και δεν πρόλαβα να απαντήσω.
Ιούν 30 2010 22:10
Φωτογραφία

red pyramid → iristella

Έστω και με καθυστέρηση (godamn time schedule) χρόνια πολλά και πάντοτε γεμάτη ευτυχία :)[URL="http://img33.imageshack.us/i/yaoiyaoidemotivationalp.jpg/"] [/URL]
Ιούν 29 2010 17:43
Φωτογραφία

Petran79 → red pyramid

Και ο σαμπονις εχει τιτλους. Στην ηλικια του ο' νηλ ηταν πολυ καλυτερος αλλα τραυματιστηκε. Πιο ολοκληρωμενος παικτης ειναι παντως. ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ,Τριποντα, ασσιστ,κλεψιματα, τριπλα για 2.20 δεν ειναι και ασχημα. Αξιζε και αλλον τιτλο αν δεν ειχε γινει η σφαγη με τους γιουγκοσλαβους στην αθηνα. Ο ο'νηλ ειναι οδοστρωτηρας πιο πολυ και υπερτερει στη δυναμη αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο (καντε φαουλ να αστοχησει) Τελευταιοι τελικοι που ειχα δει ηταν νομιζω το 2003. Ηταν οι 76rς με τον αιβερσον παντως. Ωραιοι ηταν. Α και τους ημιτελικους των σακραμεντο με το στογιακοβιτς που παρατριχα δεν πηγαν στον τελικο. Τοτε ημουν αγγλια και τα εδειχνε ζωντανα μιας και βολευε η διαφορα ωρας. Αν το σκαι εδειχνε τους τελικους ζωντανα θα εβλεπα ενα μερος. Ειχα δει λιγο στην αρχη αλλα δεν μπορω να κρινω.
Ιούν 25 2010 20:20