Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
red pyramid → Petran79
Ναι, αλλά τα στατιστικά μας δείχνουν κάποια πράγματα γενικότερα. Ο Neal δεν ήταν μόνο πόντοι. Νομίζω πως αν σκόραρε μόνο δεν θα είχε τέσσερα δαχτυλίδια.
Τη δήλωση του Kobe να σου πώ την αλήθεια δεν την έχω ακούσει/διαβάσει. Τεσπά, εμένα με νοιάζει να βλέπω καλούς αγώνες και πιστεύω φέτος είδαμε αρκετούς, ακόμη και στους τελικούς αν παρακολούθησες.
Ιούν 25 2010 19:55
Petran79 → red pyramid
Κανεις λαθος. Ειχα δει εναν αγωνα λ.α. - πορτλαντ, στο λ.ατζελες. Ο σακ εβαλε 36 ποντους, ο σαμπονις 8 και ομως το πορτλαντ κερδισε ;)
Δε μετραν μονο οι ποντοι στο μπασκετ. Αν εβλεπες τον αγωνα θα εβλεπες ποιος επαιζε πιο εξυπνα.
Δε συγκρινω παικτες που δεν βρεθηκαν αντιμετωποι. Αλλα αν ο ιδιος ο κομπε που θεωρειται ο κορυφαιος και τα εχει κατακτησει ολα, λεει πως ο μαικλ τζορνταν ηταν πολυ καλυτερος απο τον ιδιο στη θεση του, αυτο λεει πολλα.
Ιούν 25 2010 19:47
red pyramid → Petran79
Α, και επειδή ως Laker fan δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι :P
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=pNT-pQCJWFo"]Shaq powns Sabonis[/URL]
Ιούν 25 2010 19:40
red pyramid → Petran79
Χμ, αν κρίνω από τα στιγμαιότυπα που έχω δεί μεταξύ Lakers - Blazers ο Λιθουανός μόνο με flooping τον σταμάταγε τον Σακ :P Εντάξει διαφωνούμε προφανώς, αλλά από ότι έχω καταλάβει σου αρέσουν γενικώς τα ρετρό (δεν μου έρχετε άλλη λέξη στο νού) πράγματα, οπότε δεν με ξαφνιάζει και τόσο :P Να φανταστώ προτιμάς Lambeer από Rasheed Wallace έτσι;
Ιούν 25 2010 19:37
Petran79 → red pyramid
Α και για να μη τα ισοπεδωνουμε ολα, θεωρω τον αρβιντας σαμπονις πολυ καλυτερο απο το σακιλ ο νηλ.
Ιούν 25 2010 18:05
Petran79 → red pyramid
Απο ολους! Sοrry εγω ημουν απο παλια με τους pιsτοns. Τους λεηκερς και τους σελτικς δεν τους χωνευα.
Ιούν 25 2010 15:50
red pyramid → Petran79
Από ποιον σημερινό παίκτη ήταν καλύτερος ο Rodman? Στο παρκέ ε, όχι στο κούρεμα :P
Ιούν 25 2010 15:04
red pyramid → iristella
Κάτι που θυμήθηκα με την κουβέντα για το ΕΣΡ
[url]http://www.youtube.com/watch?v=EggJyKHPyl0[/url]
νομίζω αξίζει να το δείς :)
Ιούν 21 2010 15:53
iristella → red pyramid
Εξακολουθεί εξακολουθεί! ^^ Καλά έκανες και είπες γειά έχουμε καιρό να τα πούμε.
Βασικά το θέμα με το ΕΣΡ είναι τεράστια συζήτηση η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει μέσω forum. Ξανακοιτάω το post και πολλά πράγματα δεν τα διατύπωσα όπως ήθελα αλλά anw, περιμένω απάντησή σου όποτε μπορέσεις. ^^
Ιούν 21 2010 01:15
red pyramid → iristella
Στο τόπικ του ΕΣΡ δεν θα προλάβω να σου απαντήσω σήμερα δυστυχώς. Παρόλα αυτά, είπα να πώ ένα γειά :P Θα έβαζα και κανά yaoi pic αν ο fangirlισμός εξακολουθεί να βασιλεύει, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα καμία καλη :(
Ιούν 21 2010 01:09
red pyramid → Kenny
Σχετικά με χωματερή και Μπλακσαντ, και τα δύο μπορείς να τα βρείς στο Comicon. Εκεί είχα πάρει εγώ τις δικιές μου κόπιες, σε ελληνικά και τα δύο. Το Μπλακσαντ έκανε 6 ευρώ ενώ η Χωματερή 11 - 13, δεν θυμάμαι ακριβώς.
Ιούν 19 2010 20:29
samurai_pizza_dora → red pyramid
Σοβαρά? Εθνική ΗΠΑ στο ποδόσφαιρο υποστηριζεις? Ο_ο
Μα αυτοι απαγορευεται να αναφερουν και τη λέξη! Ειναι ευρωπαικό copyright. :hahaha: Οντως εχουν πλακα οι χαζες κοντρες, ειδικα οταν εχουν σχεση με το "soccer" και το "football"...
Ιούν 19 2010 17:32
red pyramid → samurai_pizza_dora
Ειδικά εγώ την ελληνική εθνική υπερηφάνια δεν την υπερασπίζομαι, η μάνα μου από τις ΗΠΑ είναι και τη συγκεκριμένη εθνική υποστηρίζω, αλλά γελάω πάντοτε με τέτοιου είδους κόντρες και μου αρέσει να διαβάζω ανάλογες συζητήσεις :)
Ιούν 19 2010 16:37
samurai_pizza_dora → red pyramid
Lol, για να υπερασπιστείς την εθνική μας υπερηφάνια?! :P
[URL="http://forums.studentdoctor.net/forumdisplay.php?f=25"]http://forums.studentdoctor.net/forumdisplay.php?f=25[/URL]
Καπου εκει ειναι. Αλλα αμερικανοι ειναι, για τους περισσότερους δεν καιγεται καν καρφακι για το ποδοσφαιρο.
Ιούν 19 2010 15:28
red pyramid → samurai_pizza_dora
Hello. Θα μπορούσες μήπως να δώσεις ένα λινκ του φόρουμ που αναφέρεις στο ποδοσφαιρικό τόπικ?
Ιούν 19 2010 11:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται