Community Status Updates
Nicktheartist → Shade D. Slayer
lol ontws einai ligo weird alla tespa man siga tp pragma
Jul 18 2010 19:04
Shade D. Slayer → Nicktheartist
lol
to na apadas 1 mina meta einai ligo weird. mias kai dn paizw L2 teleytaia xD
arxisa LoL :D
Jul 18 2010 18:51
Nicktheartist → 愛情のある中心
Ε νταξει καλα ειναι.Το κακο ειναι οτι λογω καλης παρεας οι μερες θα τελιωσουν πριν το καταλαβω:nanteee:nante nante και μετα ερχεται το τελος.ΟΙ ΠΕΝΕΛΛΗΝΙΕΣ (we are doomed)και καλα τωρα,δεν κολαμε πουθενα ομως:kakaka:.Ουφ ελπιζω να τα παμε καλα του χρονου θα δειξει.
Jul 16 2010 15:37
愛情のある中心 → Nicktheartist
Α! Εσύ έχεις πολλά μέρη να πας! :nanteee: Καλά να περάσεις και φρόντισε να πάρεις αρκετές δυνάμεις για την επόμενη χρονιά.:ureshii:
Jul 16 2010 09:44
Nicktheartist → 愛情のある中心
Εγω θα φυγω το αλλο σαββατο και παρασκευη τελιωνω τα φροντηστιρια παλι καλα και θα παω καμια 10 μερες στο χωριο μου στην καστορια μετα αλλες 10 μερες στο αλλο μου χωριο στην αμαλιαδα(Πελοποννησο)και μετα κορινθο.[QUOTE]Και φυσικά τις συνήθεις βόλτες μέσα στο νησί. [/QUOTE]Σε καταλαβαινω απολυτα:wis:.
Jul 14 2010 13:24
愛情のある中心 → Nicktheartist
Θα δείξει τι θα κάνω τελικά. Αν την προλάβω πάντως σίγουρα θα τη δεις! :ureshii: Ίσως πάμε Βαρκελώνη αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. . . :thatsit: Και φυσικά τις συνήθεις βόλτες μέσα στο νησί. :ballumad:
Jul 14 2010 12:53
Nicktheartist → 愛情のある中心
Arigato gozaimasu για τα καλα σου λογια.Θα συμφωνεισω μαζι σου οντως λιγο αγχος δεν κανει κακο που και που.Κοιτα λογικο μου φενεται να μην εχεις προλαβει να φτιαξεις ακομα καποια στολη γιατι απο τοτε που αρχισε το "διθεν" καλοκαιρι ταλαιπωρησε συνεχεια μια ερχεσαι αθηνα για σχεδιο μετα εχουμε και τα φροντιστηρια που βαζουν ενα σωρο ασκησεις και που να βρεις χρονο λογικο ειναι να μην εχει πολυ χρονο κανεις.Θα πας πουθενα το υπολοιπο καλοκαιρι?
Υ.Γ.περιμενω να δω την στολη που θα φτιαξεις εχω περιεργεια γιατι ετσι οπως μου την ειχες περιεγραψει ειμαι σηγουρος οτι θα τα σπαει:ureshii:.
Jul 12 2010 15:17
愛情のある中心 → Nicktheartist
ΛΟΛ! Τέλειο προφιλ! :blingeye2: Εντάξει δεν πειράζει καλό κάνει που και που λίγο άγχος. :hehehe:
Α! Και για στολή δεν ξέρω τελικά αμα θα τα βγάλω πέρα με το χρόνο. :nanteee: Εδώ δεν έχω προλάβει εδώ και κατι μήνες να βγάλω τη ραπτομηχανή απ'το κουτί όχι να φτιάξω και τίποτα! :unlucky: Θα το προσπαθήσω στις διακοπές αλλιώς θα πάει του χρόνου πια. . . :run:
Jul 12 2010 11:42
Nicktheartist → 愛情のある中心
Σε καταλαβενω μεγαλη ταλεπορια ειναι να ερχεσαι αθηνα για 7 μερες και να ξαναφευγεις αλλα για 2 μερες δεν ξερω αμα συμφερει να ερθεις παλι, αλλα απο την αλλη μαλλον και πρεπει να ερθεις εφωσον πρεπει να προετοιμαστεις και για του χρονου που θα δινεις γιατι δεν θα προλαβαινεις να ερθεις τα χριστουγεννα και ειδικα το πασχα που θα ειναι η εποχη για επαναληπση:sigh2:.
Jul 06 2010 21:53
愛情のある中心 → Nicktheartist
Χε χε είδες τι κανει η τεχνολογία. . . :hot: Ναι δεν βλέπω να έρχομαι εκτός απο μια με δυο μέρες πρίν ξανανοίξουν τα σχολεία. Αλλά κ αυτό δεν είναι σιγουρο γιατι θέλω να ξεκουραστώ κ εγώ λιγο. . . :redcard2:
Jul 05 2010 10:20
Nicktheartist → 愛情のある中心
:oo:εεεε 41,5 ωρες?Μπραβο χαρας το κουραγιο σου και μεσα σε 7 μερες αλλα αφτο το εκανες γιατι δεν θα ξαναερθεις αθηνα κιολας να φανταστω.:ureshii:Arigato gozaimasu για τα καλα σου λογια το ιδιο σου ευχομαι κι εγω για το δικο σου κομικ!!!Αλλα λογω τον πολλων φροντ δεν εχουμε και παρα πολλυ χρονο να ασχοληθουμε:unlucky:.Αλλα δεν το βαζουμε κατω και θα κανουμε κατι ολο το καλοκαιρη.ΟΥΦ πολλη ζεστη εχει:heat:να καλα το air-condition.
Jul 02 2010 12:51
愛情のある中心 → Nicktheartist
Αν σου πω οτι σε 7 μέρες έκανα 41,5 ώρες σχέδιο θα με πιστέψεις? :sadist: 6άωρα συνεχόμενα πήγε. :blingeye2: Καλή επιτυχία με το κομικ! Το ξέρω οτι έχει πλάκα, για την ακρίβεια πορώνεσαι αμα ξεκινήσεις και δεν σταματάς μέχρι να ξεμείνεις από ιδέες. :if:
Jul 02 2010 09:19
Nicktheartist → 愛情のある中心
Και γω μια χαρα ειμαι τρεχω και εγω με τα φροντιστιρια.Τωρα εχουμε αρχισει με τον φιλο μου το comic του και περναει ανετα ο χρονος μου με αφτο.Εσυ πως περασες αθηνα?
Jun 30 2010 07:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed