Community Status Updates
愛情のある中心 → Nicktheartist
Ότι μαθαίνω απο τα άνιμε δεν έχει φροντιστήρια για τη γλώσσα εδώ. :sadist:
Jun 03 2010 14:53
愛情のある中心 → Nicktheartist
[COLOR=Black]Α ναι. . . :hot:Οι περισσότεροι το ρωτάνε. . . Διαβάζεται: [/COLOR][COLOR=Black]aijou noaru chuushin και σημαίνει στα αγγλικά: lovin' heart. Μ'άρεσε ο τρόπος που ακούγεται γι'αυτό το βαλα αλλά φαινεται οτι έχω ένα ψιλοπροβληματάκι κατανόησης. . . :emptyonexg1: Αν θες να θυμάσαι κάτι θα προτιμούσα το Άφε-chan που είναι το ψευδώνυμό μου στην παρέα. :ureshii:
[/COLOR]
Jun 03 2010 13:59
Nicktheartist → 愛情のある中心
Κοιτα αμα θες περιμενε μεχρι τα 18 που θα εχεις αποκτησει μεγαλυτερη εμπειρια πανω στο σχειδιο και πηγεναι μετα σε καποιον εκδοτικο οικο.
Υ.Γ.Θελω να σε ρωτησω κατι και ολο το ξεχναω τι σημαινει το name σου?ετσι απο απορια
Jun 03 2010 13:53
愛情のある中心 → Nicktheartist
:OMG3: Sugoi! Domo arigatou gozaimasu! Είστε όλοι τόσο καλοί σ'αυτό το site! :hot: eto. . .
Δν ξέρω αν είμαι αρκετά καλή όμως για κάτι τέτοιο. . . Δν το έχω διδαχθεί ούτε ασχολούμαι με το θέμα πολύ καιρο. . . Δν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :unlucky: Εδώ έχουμε κάποιους εκδοτικούς αλλά όχι και πολύ γνωστούς και ένας έχει πει οτί ενδιαφέρεται αλλά αφού κλείσω τα 18. . . Έτυχε να περάσει ένας εκδότης την ώρα που ήμουν σ'ένα μαγαζί ενός φίλου μου και έβλεπε τα σχέδια γι'αυτό το ξέρω. . . :emptyonexg1: Αλλά δεν έχω δεχτεί τίποτα η κάτι τέτοιο. . . Οπότε ιδέα δν έχω ίσως προσπαθήσω. . . :wis:Θα είμαι και Αθήνα αυτές τις μέρες μάλλον.
Jun 03 2010 13:41
Nicktheartist → 愛情のある中心
Μην το βαζεις κατω αμα εχεις κανει 40 σελιδες μεχρι στιγμη εισαι παρα πολυ καλη μπραβο σου ισως πρεπει να στηλεις το εργο σου καπου να δουν τη δουλεια σου και αμα τουσ αρεσει να στην εκδοσουν.Εγω εδω στον κορυδαλλο εχω εναμαγαζι comicworld λεγεται που ασχοληται με μανγα και ανιμε και κομικς γενικα ο τυπος και εκδιδουν και κομικς ατομων με ωραιες ιστοριες κα ικαλω σχεδιο κα ιειχα παει τον φιλο μου εκει και του ειπε θελει δουλεια σε καποια πραγματα ακομα αμα ειναι να του εκδωσει μανγα.Θες να σου δωσω λινκ τησ ιστοσελιδας του μαγαζιου η αμα εχεις facebook να σου πως τον λενε για να του στειλεισ τπτ μπας και το εκδωσεις το 1 τευχος πριν τελιωσεις το σχολειο αμα θεσ μου λες εγω εδω ειμαι:ureshii:
Jun 03 2010 10:12
愛情のある中心 → Nicktheartist
:ureshii: Νομίζω οτι θα στείλω ένα request. :hi:
Γιατι κι εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα Μανγκα (έχω κάνει περίπου 40 σελίδες ως τώρα) αλλά αυτή την περίοδο είναι λίγο σκούρα τα πράγματα εδω γιατι τα γεγονότα τρέχουν. . . :emptyonexg1: Οπότε έχω σταματήσει πρός το παρόν. . . :run:
Jun 02 2010 16:20
Nicktheartist → 愛情のある中心
Καλη τηχη με το σχεδιο αν και δεν πιστευω να εχεις καποιο απαρετητο προβλημα και αν θεωρεισ εμενα καλο αν δεις εναν φιλο μ ο οποιως ειναι καλυτερος απο εμενα θελει να κανει δικο του ανιμε και μανγα (mangalover to name tou sto forum ton exv friend)
Jun 02 2010 14:28
愛情のある中心 → Nicktheartist
Wow! τότε είσαι πάρα πολύ καλός! :thatsit::riiight:
Εγώ κάτι είχα διδαχτεί από σχέδιο αλλά όχι σε σχέση με ανθρώπους η κόμικς. οπότε κ εγώ απλά σαν χόμπυ τ έχω. :borednn9:
Πρόσφατα ξεκίνησα ελεύθερο (και γραμμικό) για τη σχολή. :hot:
Jun 02 2010 13:50
Nicktheartist → 愛情のある中心
アリガト ゴザイマス([FONT=Arial][SIZE=2]arigatō[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] gozaimasu[/SIZE][/FONT])για τα καλα σου λογια και εσυ ζωγραφιζεις παρα πολυ καλα:riiight:.Εγω την ζωγραφικη την εχω σαν χομπι και οχι δεν εχω κανει μαθηματα ειμαι αυτοδιδακτος
Jun 02 2010 12:56
愛情のある中心 → Nicktheartist
Και βλέπω οτι σχεδιάζεις πολύ καλά! :riiight: Έχεις κάνει μαθήματα ή ετσι από μεράκι? :x3::wis:
Jun 02 2010 12:47
Nicktheartist → Shade D. Slayer
no re man sthn thxh to vgala alla ama to thereis klepsia sorry.Y.G. ton shadow slayer den ton xreisimopoiow toso gt einai paladin kai den xerw na paizw ka iton theorw noob
Jun 02 2010 12:21
Shade D. Slayer → Nicktheartist
ShadowSlayer oO ?
egw exw ShadeSlayer kai ShadySlayer.... mou klepses to nickname >.>
May 31 2010 17:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed