Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Tadaima!!!At last μετα απο τοσο καιρο εφτασα παλι σπιτι μου αν και με τοση ζεστη δεν ξερω αν ηταν και πολη σοφη κινηση καλα ημουν στο χωριο μου.Πως εισαι εσυ πως τα περνας?
Αύγ 16 2010 13:25
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Χαχαχα! Λολ, Arigatou gozaimasu! :kawaii: Καλά να περνάς και εσύ! Θα τα πούμε!!! :ureshii:
Ιούλ 27 2010 12:58
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Σου ευχομαι καλο καλοκαιρι να εχεις γιατι αυριο φευγω πρωι και δεν θα μπω καθολου στο φορουμ αφτο τον καιρο ετσι οταν θα ερθω θα σου στειλω μηνημα καλα να παιρνας.Τα λεμε.
Ιούλ 23 2010 22:25
Φωτογραφία

Nicktheartist → kakashi sensei

Ελα ρε αλανι απο νικαια βλεπω.Δεν περιμενα να βρω καποιον,ο οποιος ηταν απο την γειτονια εδω καλη φαση.
Ιούλ 23 2010 19:13
Φωτογραφία

kakashi sensei → Nicktheartist

pousai re geitona. de to ksera oti tha evriska kai allous apo ti perioxi.
Ιούλ 23 2010 18:57
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Πωπω την επαθες ασχημα.Καλα τη ωρα ειχες μαθημα και πηγες μια ωρα ποιο μετα????Αλλα γιατι να σε κοροιδευει ο καθηγητης δεν το καταλαβα σιγα μια ατυχη στιγμη ηταν πες του και τελος.Και οχι δεν σε βρισκω καθολου ελεος και ουτε εσυ πρεπει να το πιστευεις αφτο.Δεν εγινε και τιποτα σιγα τα αυγα.
Ιούλ 23 2010 14:40
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

:zetsubou::iyaaa::wth:Eγώ διαβάζω ακόμα. . . :benkyou:Χθές κοιμήθηκα στις 4 γιατι έπρεπε να τελειώσω με τα μαθήματα πρώτα και μετα να δω Bleach με αποτέλεσμα σήμερα να πάω στο μάθημα που είχα μια ώρα μετα και να το χάσω ολόκληρο. . . :nooooo: Και με κορόιδευε ο καθηγητής μου. . . :sadist: Είμαι πολύ έλεος??? :redcard2:
Ιούλ 23 2010 09:20
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Εχεις ακομα μια βδομαδα κρατα γερα εγω τελιωνω αυριο και μαρεσει:if:
Ιούλ 22 2010 20:39
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ευτυχώς πρώτη Αυγούστου έχω τελειώσει! Και θα κάνω διακοπές όλο τον Αυγουστο απ'όσο λένε οι καθηγητές τουλάχιστον. . . :sadist::blingeye2:
Ιούλ 22 2010 17:26
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Δεν συγρινεται οσω τιποτα αλλο να ξερεις οτι τελος τα ενοχλητικα φροντηστιρια ολη την εβδομαδα και μετα ξεκουραση:if: την περιμενα τοσο καιρο αφτη τη στιγμη:ureshii:.Φαντασου αμα κανω τετοιες χαρες που τελιωσα ενα κομματι των βασανηστιριων φαντασου αφου δωσουμε κιολας:kill4u:.Εσυ ποτε τελιωνεις?
Ιούλ 21 2010 13:32
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

:hihi2: Ωραίο συναίσθημα να ξέρεις οτι τελειώνει επιτέλους ε???!!! :gotit:
Ιούλ 21 2010 12:52
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Arigatooo επεισης.Ουφ 2 μερες εμειναν και τελος και το σαββατο φευγω:blingeye2:.
Ιούλ 21 2010 11:27
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Ναι το πήρε πολύ χάλια. . . Καλή επιτυχία πάντως και σ'εσένα! :ureshii:
Ιούλ 21 2010 10:05
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Πωπω μεγαλη πλακα επαθε η κοπελα ακους εκει να μπαινει και τα 19.117 δεν ειναι και λιγο φαντασου διαβασμα που εριξε.Εγω εχω σαν στοχο κυριως να παω για στρατιωτικες σχολες.
Ιούλ 20 2010 13:45
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Μια απ΄τα ίδια κ εδω. . . :hot:Έχω μια φίλη που έγραψε φέτος 19.117 μόρια ελεύθερο σχέδιο 16,8 και δεν μπαίνει σε καμία αρχιτεκτωνική γιατι δεν πήγε καλά γραμμικό. . . Με τέτοιους βαθμους. . . :zetsubou:Έλεος!!!:burningbe3: Έχω αρχίσει ν'ανησυχω. . . Εσύ που θες να περάσεις???:hmmm:
Ιούλ 20 2010 12:24