Community Status Updates
animestarling → Nicktheartist
Ξερεις τ γινεται... Συνηθως οταν μαθαινω για ενα manga το ψαχνω στο wiki... Ομως τωρα τελευταια ενω ξερω πολλα δεν εχω βρει κατι να με ενθουσιαζει.. Παντως θα δοκιμασω το Beelzebub και το Katekyo Hitman Reborn ... Μου φανηκαν ενδιαφεροντα...!!! Thanx:D
Jun 06 2011 20:34
Nicktheartist → animestarling
Fairy Tail,Air Gear,Beelzebub,Toriko,Claymore,Katekyo Hitman Reborn και πολα αλλα.Δεν ξερω αμα τα γνωριζεις για αυτο πεταω στην τυχη οτι μου ερχεται.
Jun 06 2011 15:39
Καλα εκ των πραγματων ειναι ορισμενα μερη στο Ηρακλειο που εχουν manga... Τωρα για τα γουστα μου.... να σκεφτω... σιγουρα δεν θελω shojo γιατι ειναι βαρετα και ειναι ελαχιστα αυτα που μου αρεσουν... Σε shonen τ εχουμε...;
Jun 06 2011 14:39
Το θεμα δεν ειναι τι θα σου προτεινω αλλα τη πικοιλια θα εχει το μαγαζι στο οποιο θα πας να το αγορασεις.Μπορει να σου προτεινω κατι π.χ. και να μην το εχει και επισης δεν μπορω να σου προτεινω κατι αν δεν ξερω τι ειδος σου αρεσει.
Jun 06 2011 14:29
Δεν εχω αγορασει ακομα manga...δυστυχως... Αυτο το καλοκαιρι θα παρω το πρωτο μου.. Προτεινεις τιποτα;:p
Jun 06 2011 14:23
Ειμαι και εγω της ιδιας αποψης.Ειναι αρκετα καλο να γνωριζουμε νεους πολιτισμους.Τωρα οσο για εικονογραφημενα βιβλια εγω τα συνηθησα σχεδον αμεσως λογω των κομικς που διαβαζα μικρος.Και ετσι οταν αγορασα το πρωτο μου manga το συνυθισα αμεσως:joyful:.
Jun 06 2011 14:20
Ειναι κατι τελειος καινουριο για μενα... Ειναι ουσιαστικα ενας νεος κοσμος γιατι ειναι τελειως διαφορετικος απο αυτο που ειχα συνηθιζει.. Η αληθεια ειναι οτι δεν διαβασα ποτε εικονογραφημενα βιβλια και ποσο μαλλον manga στα οποια η εικονα ειναι το θεμα με μια καλη ιστορια εννοειται... Εγω αρχικα ειχα ενθουσιαστει!! Μεσα απο το manga εμαθα και λιγο για την νοοτροπια στην Ιαπωνια και ηρθα σε επαφη με τη γλωσσα, πραγμα αρκετα ξενικο στον Ελληνα..
Jun 06 2011 14:07
Κι εγω κλασσικα απο μικρος τα μονα που ειχα δει ηταν pokemon,one piece,shaman king,digimon,card captor sakura και οτι επαιζε το tv.Αρχισα να ασχολουμαι κυριως ποιο πολυ απο προπερσι αμα θειμαμαι καλα.Ετσι δεν θα ελεγα οτι ασχολουμαι και παρα πολυ καιρο αλλα πιστευω οτι εχω κανει αρκετη προοδο απο τοτε(με μετρο παντα) και σε manga και σε anime.
Jun 06 2011 14:00
Βασικα ειναι πολυ παραξενη ιστορια... Οταν ημουν μικροτερη η μονη μου σχεση με τα anime ηταν τα Pokemon και το One piece( Ντρεικ οπως το ειχε στο Alter) που εβλεπα στην τηλεοραση.... Περυσι το καλοκαιρι ειδα μια ταινια,το Queen of the Damned -δεν ξερω αμα το εχεις δει- και μου αρεσε το soundtrack του(ειναι το Slept so long του Jay Gordon αν σε ενδιαφερει). Ψαχνοντας στο utube για το τραγουδι πετυχα ενα AMV του Hellsing με αυτο το τραγουδι ως "χαλι".. Ετσι απο περιεργεια το ειδα και μετα απο ενα χρονο περιπου να 'μαι εδω...:D Το Hellsing το manga και το anime ειναι τα πρωτα και τα αγαπημενα μου...Εσυ ασχολεισαι καιρο;
Jun 06 2011 13:50
Εχω ακουσει οτι η Κρητη ειναι πολυ ωραια και σκεφτομουν να παω διακοπες φετος εκει αλλα δεν ξερω ακομα το σκεφτομαι.Εχεις καιρο που ασχολεισαι με τα anime και τα manga?
Jun 06 2011 12:41
Εγω ειμαι απο το Ηρακλειο Κρητης... Εμεις δεν εχουμε πολλες πολυκατοικιες αλλα σιγουρα πολλη ζεστη.. Το Ηρακλειο ειναι ωραια πολη αλλα εγω πια την εχω μαθει οποτε θελω κατι διαφορετικο.. Παντως θεωρειται πολυ καλη φοιτητουπολη..
Jun 05 2011 23:47
Ενταξει καλα ειναι να ζεις στην Αθηνα αλλα καμια φορα με ολες τις πολυκατικιες και την ζεστη δεν ειναι οτι καλυτερο.Δεν λεω εχουμε ολες τις ανεσεις αλλα εμενα μου αρεσει ποιο πολυ η εξοχη νιωθω ποιο ελευθερος:ureshii:.Εσυ απο που εισαι?
Jun 05 2011 23:41
Και εγω ετσι μαλλον θα κανω... Εισαι απο την Αθηνα.. Πως ειναι η ζωη εκει; Πρεπει να ειναι ωραιο να ζεις στην πρωτευουσα...;!
Jun 05 2011 23:30
Εγω ηθελα στρατιωτικες αλλα δεν νομιζω να τις πιανω τωρα:sigh2:.Θα περιμενω να βγουν τα μορια και αναλογα με τις μοναδες που θα βγαλω θα διαλεξω μια καλη σχολη.
Jun 05 2011 23:25
Εδωσες και εσυ;!!.. Μακαρι... Καλα με τα θεματα που εβαλαν φετος... Τι κατευθυνση ησουν;
Jun 05 2011 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed