Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nicktheartist → animestarling

Nandemonai.Αμα θες τιποτα αλλο και μπορω να βοηθησω feel free to ask me anything.
Jun 27 2011 21:04
Photo

animestarling → Nicktheartist

Τα καταφερα....:awww: Ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια...:blingeye2:
Jun 27 2011 21:01
Photo

Μονιμο θα σου συνιστουσα.Επισης αμα εχεις δει καμια φωτο απο το google και θελεις να την κανεις ποστ βαζεις το λινκ αμεσως χωρις να χρειαζεται να την εχεισ κανει upload καπου.
Jun 27 2011 19:33
Photo

Να κανω μονιμο account η προσωρινο...;
Jun 27 2011 19:29
Photo

ok... thanks...
Jun 27 2011 19:11
Photo

Δεν με εχεις πρηξει καθολου.Λοιπον οσο για της φωτογραφιες εγω κανω το εξης(δηλαδη οχι μονο εγω).Κανε account στο [URL]http://imageshack.us/[/URL] και απο εκει κανε upload τις φωτο και καθε φορα που κανεις upload θα σου βγαζει διπλα απο τις φωτο διαφορα λινκ.Διαλεγεις το καταληλο λινκ αναλογα με την περισταση.Θα κανεις copy το λινκ και μετα paste στο post που το θελεις.Νομιζω υπαρχει και ειδικο εικονοδιο εκει που γραφεις το post που λεει add image.Check it!
Jun 27 2011 19:10
Photo

Τι να πεις και εσυ..;;!! Σε εχω πρηξει...:blurah5: Αλλη ερωτηση.. Οταν ειμαστε σε ενα thread και θελουμε να κανουμε post μια φωτογραφια τ κανουμε;;;; -Τελειως ανιδεη, μιλαμε...:if:
Jun 27 2011 18:45
Photo

Well said:drink:.Αυτο μπορω μονο να σου πω.
Jun 27 2011 15:29
Photo

Κοιτα δεν εχω τυψεις που δεν πηρα ρισκο.. Τουλαχιστον οχι ακομα.. Ο χρονος θα δειξει... Απλα σε καθε καμπη της ζωη μου επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι δεν θελω να ξεφευγω απο τα ορια μου.. Ισως ετσι να καταληξω κοντοφθαλμη... θα μπορουσα να γινω δικηγορος αλλα δεν τολμησα.. Ισως αυτο να μου βγει σε καλο η και σε κακο... Ελπιζω στη ζωη μου καποια στιγμη να ρισκαρω και να μου βγει σε καλο.. Ετσι για να αποκτησω μια περιπετειωδη ζωη..:P Απλα θα ηθελα σε 10 χρονια αμα σε ξανασυναωτησω (ηλεκτονικα-μη φοβασαι:kakaka:) να σου, ξερεις ρε Nick δεν τον μετανιωσα, εκανα τη σωστη επιλογη ωστε να μη μετανιωνω για μια καριερα που δεν επελεξα...
Jun 27 2011 15:24
Photo

Κοιτα να δεις.Πολυ φοβουνται να παρουν μεγαλα ρισκα που θα κρινουν το μελλον τους και προτιμουν ασφαλες επιλογες.Περνεις ρισκα.Αν τα κερδισεις γινεσαι ευτυχισμενος αν χασεις γινεσαι σοφος.Αμα παρεις ενα ρισκο και χασεις μπορεις να το μισησεις αλλα πιστευω ειναι καλυτερα να το παρεις παρα να εχεις τυψεις που δεν το πειρες.Και οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι ~ο τολμων νικα~.Δεν σου λεω οτι εκνανες λαθος επιλογη μπορει οντως να εισαι καλυτερα εκει οπου διαλεξες.Απλα μην θυμωνεις με τον εαυτο σου που δεν πηρες το ρισκο θα εμφανιστουν πολλες ευκαιριες ακομα μπροστα σου οπου θα χρειαστει να παρεις μεγαλες αποφασεις.Μια ζωη χωρις ρισκο δεν εχει πλακα desu? (συγνωμη αμα σε κουρασα:sadist:)
Jun 27 2011 14:58
Photo

Περναω οπου θελω στην Κατευθυνση μου.. Ακομα και Νομικη Αθηνων (αν πεσει)... Απλα η μητερα μου μου εβαλε ενα περιορισμο: Νομικη Θεσσαλονικης η Παιδαγωγικο Ρεθυμνου... Πιο πολυ τα εχω με τον εαυτο μου γιατι δεν ρισκαρησα... Ξερεις, καμια φορα δεν μπορουμε να ξεπερναμε τη φυση μας.. Εκανα παντα ασφαλεις επιλογες.. Ετσι και εγω επελεξα μια ευκολη σχολη και αφησα μια πιο δυσκολη με αιτια το φοβο μου οτι μπορει να μην τα καταφερω να την βγαλω η και να τη μισησω λογω του υπερβολικου διαβασματος( 1 μηνας διαβασμα. 4 ωρες την ημερα πριν την καθε εξεταστικη, καθημερινη παρουσια σε ορισμενα μαθηματα).. Πραγματικα ειχα διλλημα.. Αν ειχα βγαλει 400 μορια λιγοτερα δεν θα το ειχα αυτο.. Ο Οσκαρ Γουαιλντ εχει πει οτι στη ζωη τυχεροι ειναι οι ασχημοι, οι φτωχοι και οι αποτυχημενοι γιατι οι αλλοι δεν εχουν τιποτα να περιμενουν απο αυτους..
Jun 27 2011 14:23
Photo

Βασικα μολις τελιωσω την σχολη θα κανω και master,θα δω πως ειναι και η κατασταση στην χωρα και απο οικονομικη αποψη και αμα δω πως δεν φτουραει θα φυγω με ελαφρα πηδηματακια:joyful: προς το εξωτερικο.Μην ανησυχεις τοσο για την πολη που περασες(αν και καταλαβαινω το ποσο ηθελες να ερθεις στην αθηνα:sadist:),αμα εχεις καλη παρεα τοτε περνας μια χαρα παντου ετσι πιστευω εγω δηλαδη.Για αυτο δεν ξερεις αμα θα περασω εγω καλυτερα απο εσενα στην πολη μου:smokingg:.Σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα:nanana: και θα νιωσεις καλυτερα:joyful:.Αυτο που πρεπει να σε ενδιαφερει τωρα ομως ειναι αυτο το οποιο περιμεναμε ολοι και δουλεψαμε τοσο(αλλοι λιγοτερο και αλλοι περισσοτερο) για να το αποκτοισουμε το ενα και μοναδικο COLLEGE LIFE(or something like that):blingeye2::kakaka::8):.
Jun 27 2011 14:12
Photo

Γενικα λοιπον δεν εχει σημασια ποσα εβγαλες ή θα βγαλεις αρκει να περασεις σε μια σχολη που αγαπας.. Ισως εσυ να περασεις καλυτερα απο εμενα στη σχολη σου και στην πολη σου απο εμενα που ενω εβγαλα περισσοτερα μορια απο εσενα(no offense) περναω σε μια πολη που δεν μ'αρεσει και σε μια σχολη που δεν τρελαινομαι... Managment;!... Μια χαρα... Μπορεις να απλωθεις και στο εξωτερικο... Πραγματικα, συγχαρητηρια..:thumbup:
Jun 27 2011 13:50
Photo

Εγω το μηχανογραφικο το εκανα την πεμπτη και ηρεμησα.Και οσο για αυτο που λες οτι [QUOTE]αμα ειναι να κανεις κατι που σ'αρεσει οπου και να πας δεν εχει σημασια[/QUOTE] ειμαι ακριβως της ιδιας γνωμης.Αμα δεν μου αρεσε αυτο το ΤΕΙ δεν θα παταγα ουτε μια στο εκατομμυριο(ειμαι πολυ stubβorn σε μερικα πραγματα),καλυτερα να ξανα εδινα του χρονου.Το τμημα νομιζω ειναι ενα και μετα στα εξαμηνα ακολουθεις αλλους κλαδους.Μαλλον το κοβω προς management.
Jun 27 2011 13:44
Photo

Μολις σημερα το εκανα... Ασε... Ταλαιπωρηθηκα αυτες τις μερες με τις σχολες... Τελικα θα παω Παιδαγωγικο στο Ρεθυμνο:sigh2:... Δεν τρελαινομαι.:bahhh:.. Μια χαρα στο ΤΕΙ Πατρας...Ξαναλεω, αμα ειναι να κανεις κατι που σ'αρεσει οπου και να πας δεν εχει σημασια.:thatsit: Και σε ποιο τμημα θα εισαι;; (sorry που καθυστερησα.. Χαθηκα στο thread του black hole):nod2:
Jun 27 2011 13:27