Community Status Updates
Nicktheartist → animestarling
:blingeye2:sugoi 18448.ΜΠΡΑΒΟ σου και σανωτερα.Εμενα η τριτη μου επιλογη ηταν αυτη [url]http://www.amaliada.teipat.gr/.Ειναι[/url] στην πελοποννησο αλλα επειδη εκει ειναι και το χωριο της μανας μου εχουμε σπιτι και ετσι ειμαι καλλημενος απο εξοδα σπιτιου και τα λοιπα:joyful:.Το μηχανογραφικο το εκανες:kill4u:?
Jun 27 2011 13:19
animestarling → Nicktheartist
Σημασια εχει να περνας καπου που να σ'αρεσει... Ποια ειναι η τριτη σου επιλογη;; Εγω τα πηγα ανελπιστα καλα.. Εβγαλα 18448.. Περναω Παιδαγωγικο που εχω επιλεξει..
Jun 27 2011 13:12
Nicktheartist → animestarling
Καλα μωρε μια απο ιδια:smokingg:.Εβγαλα περιπου δεκα χιλιαδες :sadist:.Περιμενα περισσοτερο γαμωτο μου ψιλο απογοητευτικα.Αλλα δεν με πειραζει και τοσο γιατι περναω στην τριτη μου επιλογη ετσι δεν το θεορω τελειως αποτυχια παλι καλα:bahhh:.Εσυ πως τα πηγες?
Jun 26 2011 22:00
jiohnis → Nicktheartist
Ναι !!! Of course ! Έχω καεί τελείως ! Μπες στο τόπικ βρε και γράψε να μιλήσομεν !
Jun 23 2011 14:50
Nicktheartist → jiohnis
Ναι την επομενη Τεταρτη να το περιμενεις.Το τελιωσες μεχρι στιγμης?
Jun 23 2011 14:47
jiohnis → Nicktheartist
Καλά ναι ειδικά kingdom hearts είναι θρησκεία . Αν και μου φαίνεται πως το 3 θα βγει αφότου τελειώσει το one piece ... Μας τα χει κάνει τσουρέκια ο Nomura . Anyway next chapter kimi no iru machi από εβδομάδα έτσι ?
Jun 23 2011 14:43
Nicktheartist → jiohnis
Final Fantasy και Kingdom Hearts ασχολουμαι απο πολυ μικρος με αυτα.Με τα romance manga δεν εχω και παρα πολυ καιρο που αρχισα να διαβαζω αλλα μπορω να πω οτι πορωθηκα.Εχουν και αυτα την δικια τους μαγια.Πιστευω θα τα παμε αρκετα καλα:smokingg:.
Jun 23 2011 02:00
jiohnis → Nicktheartist
Τίποτα man ! Χαίρομαι που βρήκα έναν συνάδελφο πωρωμένο με romance manga !!! Και απότι βλέπω σου αρέσει και το Kingdom Hearts / Final Fantasy !!! Καλά θα τα πάμε !!! :D
Jun 23 2011 01:55
Nicktheartist → 愛情のある中心
Πανω κατω μια απο τα ιδια και εγω:nanana::sadist:.Σε καποια εγραψα χειροτερα απο τη περιμενα και μου αρεσε που ειμουν και σιγουρος οτι πηγα πολυ καλα.Π.Χ. στην δοιηκιση που ειναι παπαγαλια περιμενα κανα 17+ και εγραψα 14:blurah5:.Κατα τα αλλα πηγα μετρια αλλα περναω εκει που θελω παλι καλα:bahhh:.Τωρα περιμενω να κανω το μηχανογραφικο.
Jun 22 2011 14:58
Adventurer → Nicktheartist
Καλησπερα Nick. Θα ηθελα να σου θυμισω οτι στο φορουμ μας το μεγιστο επιτρεπτο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels (εικονα ΚΑΙ κειμενο) ενω η δικη σου ξεπερναει τα 300. Παρακαλουμε να τη μικρυνεις ωστε να συμμορφωνεται με τους κανονες μας.
Jun 20 2011 18:01
愛情のある中心 → Nicktheartist
!!!!!!!!!! Γεια!!!! Τι γίνεται???? Ναι χρόνια και ζαμάνια!!!! :sadist:
Τι να σου πω ρε συ, εκει που περιμενα 18 μαθηματικά έγραψα 12!!! Ακόμα δεν πιστεύω στα μάτια μου! :beaten::blurah5::sadist::redcard2::ill2::knock-knock::sleepy::Crying2::run: Στα υπόλοιπα μαθήματα πήγα πολύ καλά.
Αλλα εκεί που θέλω περνάω τελικά γιατι θέλω να πάω εξωτερικό (Manchester) και μετράνε και άλλα πραγματα. Πχ μου ζητησαν βαθμο απολυτηρίου 19/20, 7/9 αγγλική γλώσσα και 6 σχέδια τα οπόια έπρεπε να στείλω. :blurah5: Πολλη δουλειά και λίγο τσιμπημένες απαιτήσεις αλλα τα κατάφερα τελικά απ'οτι φαίνεται. :byejg9:
Εσυ????? :blingeye2:
Jun 20 2011 11:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed