Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
VampireGirlization → GhostPrince
ωραια.......!!!
εκτος απο το death note πιο αλλο anime εχεις δει??
Φεβ 18 2010 16:03
VampireGirlization → Zoro
ναι νταξει.......εχουν υποθεση....αλλα τα επεισοδια ειναι παρα πολλα.......δεν θα μπορουσα να τα δω.......ο λογος??επειδη θελω και το anime να εχει μεσα romance....χωρις romance.......δεν!!!
αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις....
Φεβ 18 2010 16:03
shinigami94 → VampireGirlization
[IMG]http://img2.ak.crunchyroll.com/i/spire4/11172007/f/3/7/7/f377d609db9910_large.gif[/IMG]
Φεβ 16 2010 20:59
Zoro → VampireGirlization
Το ότι έχουν άπειρα επεισόδια, ενώ θα μπορούσαν να έχουν την ίδια ουσία πάνω κάτω με λιγότερα είναι γεγονός, αλλά χωρίς υπόθεση δεν τα λες νομίζω. Το καθένα με τον τρόπο του προσπαθεί να σου περάσει κάποια μηνύματα (ωραία ενίοτε), συνδυασμένα με action ή/και comedy.
Ναι, το παρατήρησα, υποθέτω το Vampire Knight θα είναι και από τα fave σου. :P Έχω δει το anime και διαβάσει ένα καλό μέρος του manga, καλό ήταν για τα δεδομένα του, αλλά και πάλι παραμένω πιο πολύ των shonen. Θέλω να δω και κάνα άλλο από τα γνωστά romance anime, αλλά μένει για πιο κει προς το παρόν.
Φεβ 15 2010 21:54
VampireGirlization → Zoro
το one piece k to naruto ειναι 2 σειρες με απειρα επεισοδιο και χωρις υπο8εση......το death note το εχς δει...και μαρεσε...τα αλλα δεν τα ξερω.....εγω βλεπω πιο πολυ romance.....
Φεβ 15 2010 21:03
τιποτα μωρε....ευχαριστηθηκα το τριημερο....!!!εσυ???
Φεβ 15 2010 21:00
Zoro → VampireGirlization
Εξεταστική και Άγιο Πνεύμα, καλά κατά τ' άλλα.
Απ' όσα έχω δει ως τώρα ξεχώρισαν One Piece, Naruto, Dragon Ball Z και Death Note από shonen και Berserk, Monster, Seirei no Moribito, Gungrave και Speed Grapher από seinen, αλλά έχω πολύ πολύυυ δρόμο μπροστά μου ακόμα. :P
Φεβ 15 2010 17:46
δεν πειραζει μωρε.....ενας μηνας ειναι...οχι 2 χρονια...
Φεβ 14 2010 23:17

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται