Community Status Updates
VampireGirlization → Zoro
ωραια τωρα το καταλαβα καλυτερα........!!!!!αλλα και παλι το στομα μου δεν εχει κανενα κουμπι για spoilers.....!!!!!τουλαχιστον εδω δεν θα κινδινευω!!!!
Feb 18 2010 17:13
Zoro → VampireGirlization
Και για να έχεις πλήρη εικόνα και μην γίνει κάνα μπέρδεμα, έτσι γίνεται το unspoiling:
1) Πατάς αυτό το εικονίδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] στο post που θες να κάνεις (και να κρύψεις κάποιο spoiler).
2) Σου εμφανίζονται αυτές οι παρενθέσεις στο post: (SPOILER)(/SPOILER) , μόνο που οι κανονικές θα έχουν αυτό [B][[/B] , αντί γι' αυτό [B]([/B] .
3) Στο ενδιάμεσο γράφεις ότι θες να γράψεις: (SPOILER)εδώ(/SPOILER).
Και είσαι ok. :riiight:
Feb 18 2010 17:09
VampireGirlization → GhostPrince
εγω παλι νομιζω οτι το elfen lied ειναι αντιγραφη του chobits....αλλα δεν ξερω πιο βγηκε πρωτο....!!!
εμενα μαρεσουν τα anime που εχουν romance....:awww:
οταν θελω να ξεσπασω ή εχω διαθεση για κατι βαρυ τοτε βλεπω συνδιασμο romance,drama,tragedy & comedy!!!!:blush2:
σπανια βλεπω κατι χωρις romance!!!!!
Feb 18 2010 17:07
GhostPrince → VampireGirlization
Ναι το χερω το anime....αλα δν μπορεσα να το δω ολο.....μ φανηκε βαρετο....και εμιαζε σαν αντιγραφη του elfen lied : P παδος γενικα απο τετιου ιδους anime τα μονα που μου τραβηκξαν τη ππροσοχη ηταν αυτα τα 3 ^^ που μπορω να πω οτι ηταν γαματα ;) γενικοσ τα robotika dn me en8ousiazoun toso pados =P
btw εσενα τι anime σαρεσουν? εκτος απο vampire knight που αποτι βλεπω ισε fan :P
Feb 18 2010 17:02
shinigami94 → VampireGirlization
Είχα ελεύθερο χρόνο και μπήκα.
Εσύ,πως και είσαι μέσα?(εγώ μπαίνω κάθε μέρα:P)
Feb 18 2010 16:58
arigato goz ai mas.....!!!οντως δεν ηξερα (μεχρι τωρα) πως μπαινει!!!
αλλα αυτος ο φιλος μου ειναι στο σχολειο μου...και δυστυχως......δεν υπαρχει εικονικο κουμπι του spoiler για να σωθω!!!!:run:ειμαι καταδικασμενη.......
Feb 18 2010 16:55
Zoro → VampireGirlization
Ouch, να το προσέχεις ειδικά εδώ στο forum αυτό γιατί αν σου φύγει τίποτα μεγάλο θα προστεθούν κι άλλοι στην λίστα, πέρα από τον φίλο σου. :P
Απλά πατάς αυτό το κουμπάκι [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/spoiler.gif[/IMG] που βρίσκεται στο post που ετοιμάζεσαι να κάνεις και γράφεις ανάμεσα στις 2 παρενθέσεις ][ του spoiler tag που εμφανίζονται, αν κάτι το θεωρείς spoiler (σε περίπτωση που δεν το ήξερες). :)
Feb 18 2010 16:51
VampireGirlization → shinigami94
:kakaka:........................ευχαριστω.......πως και εισαι μεσα???:hmmm:
Feb 18 2010 16:48
:hot: μερικες φορες......(παντα δλδ) επειδη τυχαινει να εχω δει ενα anime πριν απο καποιον αλλον απο τον ενθουσιασμο μου παντα......πεταω spoilers.....:unlucky:
και γιαυτο παντα κινδινευω να δολοφωνηθω απο εναν φιλο μου....:beaten:
Feb 18 2010 16:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed