Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
shinigami94 → VampireGirlization
Έρχεται και η συνέχεια
[SPOILER][IMG]http://www.succubi.org/db/perfectlyuseless/anime/rozenmaiden/dance.gif[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire1/05282008/7/5/f/2/75f27040885dc0_full.gif[/IMG][/SPOILER]
[SPOILER][IMG]http://img2.ak.crunchyroll.com/i/spire4/05062008/5/8/1/2/581236dea1aeb0_full.gif[/IMG][/SPOILER]
Φεβ 18 2010 16:44
VampireGirlization → Zoro
ναι...:blush2: αλλα δεν μιλουσα για αυτο.....το ελατωμα...:redcard2:
Φεβ 18 2010 16:43
VampireGirlization → GhostPrince
βασικα απο αυτα που ειπες......δεν ξερω κανενα:hihi2:
αλλα εχω ειχα δει αμα σε παρηγορει αυτο το Chobits που ειναι παλι με robots..:blush2:
Φεβ 18 2010 16:42
ναι.......ετσι ειναι.....βεβαια εγω εχω ενα (αρκετα) κακο ελατωμα...!!!:sigh2:
Φεβ 18 2010 16:34
GhostPrince → VampireGirlization
mecha anime.....me robot ειναι.....αν και δεν μου πολυ αρεσουν τα mecha...αυτο και το gurren lagann τα σπανε ^^ οπος και το macross (αν το ξερεις):thatsit:
Φεβ 18 2010 16:33
Zoro → VampireGirlization
Ντάξει, αν σε τραβάει πιο πολύ το romance σίγουρα, όπως είπα και από κάτω. Ωστόσο κι αυτά προσφέρουν άλλα καλά για όσους τους αρέσουν, όπως ωραίες μάχες, μηνύματα, συγκίνηση, αστεία, [SIZE=1]πόρωση[/SIZE] κλπ.
Ο καθένας τα γούστα του. :P
Φεβ 18 2010 16:27
αυτο το κακο εχουν τα ατελειωτα επεισοδια....!!!!:sadist:
αλλωστε τα anime με λιγα επεισοδιο.......(μεχρι 70) και να εχουν ωραια υποθεση αλλα να μην ειναι το romance που εχουν σαν το naruto και το one piece....τοτε ειναι τελειο:kawaii:
Φεβ 18 2010 16:22
Zoro → VampireGirlization
Χαχα οκ, αυτό δεκτό!
Ειδικά δεδομένου ότι το One Piece έχει σχεδόν ανύπαρκτο romance (κάτι πάει να γίνει τελευταία, αλλά είναι πολύ λίγο προς το παρόν) και το Naruto πάλι έχει την πιο σπαστική μορφή romance που έχω δει (αν μπορούμε να το πούμε έτσι, ας πούμε ότι κολλάει πάντα ένα βήμα πριν γίνει το romance... και δείχνει όλο το ίδιο πράγμα, σε σημείο να βαριέσαι να το δεις).
Α, καλή ώρα αφού έχεις δει το Death Note, το romance του Naruto είναι ένα συνεχόμενο Light-Misa ανάμεσα σε διάφορους χαρακτήρες της σειράς, για τόσα και τόσα eps... ε, στο τέλος το βαριέσαι αν δεν γίνεται και τπτ.
Φεβ 18 2010 16:16
GhostPrince → VampireGirlization
e? well...polla kai diafora........kapoia p maresoun perisotero ine to code geass one piece fairy tail naruto gurren lagann vampire knight , neon genesis evangelion FMA darker than black...welcome to NHK...ε και αλλα...=)xD εσυ?
Φεβ 18 2010 16:08
VampireGirlization → Genesis
γεια σου......τι κανεις????
εχεις δει το vampire knight???e??
Φεβ 18 2010 16:07
VampireGirlization → yashamaru
γεια σου...ειδα αυτο που ελεγες στον shinigami94.....με δουλευεις ετσι????πως μπορει ο zac efron να παιξει τον light ο joe jonas τον L και η βλαμμενη paris hilton την misa?????αυτη η ταινια θα ειναι για.....................αντε μην το πω τωρα...!!!!!πωωωω...
Φεβ 18 2010 16:06

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται