Community Status Updates
meidei → ssj2sanji
Ναι, δείχνει τον καταπιεσμένα χαρακτήρα του yoojin η αντίδρασή του.
Αχ, μετά γίνεται πολύ πιο γαμάτο. Seyun rocks.
Τελειώνει σε ένα τόμο (6 chaps νομίζω, αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί το διάβασα σε χαρτί).
Feb 01 2011 22:21
ssj2sanji → meidei
όχι το μάγκα μια χαρά είναι...όταν είπα hardcore αναφέρθηκα με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε ο yoojin του seyun(όταν έμαθε ότι είναι manwhore)μέχρι στιγμής αυτά τα 2 chapters μου άρεσαν...το συνεχίζω με 1000
8 chaps είναι μονο?
Feb 01 2011 22:15
meidei → ssj2sanji
Μπορώ να γράψω διάφορα γιαυτό, αλλά δεν θέλω να μου ξεφύγει κανένα σπόιλερ. Κι εγώ πάντως το βρήκα κάπως πιο hardcore από τον μέσο όρο, αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί.
Feb 01 2011 21:49
ssj2sanji → meidei
διάβασα τα πρώτα 2 chapter του U dont know me...κάπως hardcore ο yoojin :0
Feb 01 2011 21:40
meidei → red pyramid
Να υποθέσω ότι δεν είμαι τόσο περίεργος που δεν εκστασιάζομαι με τους κυρίους;
Feb 01 2011 20:37
red pyramid → meidei
[QUOTE]Τι στο καλό, άλλους είδα εγώ; Τον Λαζόπουλο δεν τον αντέχω και από Αρβύλα ανάθεμα και αν βρήκα έστω 4 καλές στιγμές στο youtube.[/QUOTE][URL="http://www.youtube.com/watch?v=skgrFTu6KTI"]Δόξασι[/URL]!
Feb 01 2011 20:32
meidei → Kenny
Αν και δικαίως μας φωνάζεις για offtopic, aπό την στιγμή που πρωτοάνοιξε τέτοια συζήτηση στο νήμα και ξεκίνησαν να ακούγονται και επικίνδυνες απόψεις (αν και μάλλον τρόλλινγκ είναι), δεν είναι ότι σοφότερο να μείνουν να αιωρούνται πράγματα.
Feb 01 2011 19:43
Anelis → meidei
Χαχαχα ναι το είχα δει αυτό. Βασικά θα έπρεπε να το βάλουμε ΠΑΝΤΟΥ.
Είναι τρελό το τι απόψεις επικρατούν εκεί έξω...
Jan 31 2011 20:53
meidei → Gilmaru
Δεν τρέφω και πολλές ελπίδες, αλλά αφού την συνεχίζουν την συζήτηση καλό είναι να προβληματιστούν έστω και για μισό δευτερόλεπτο πριν πατήσουν το Post Message.
Jan 29 2011 19:46
meidei → Gilmaru
Και το συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, οπότε προτιμώ να μην τους δίνω πολύ χώρο να καταστρέψουν ζωές με τα τρολλίστικα σχόλια τους (αν και αρκετοί τα γράφουν και στα σοβαρά)
Jan 29 2011 17:28
Gilmaru → meidei
Ναι όχι η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ αστείες, μπορούν όμως να γίνουν απολαυστικές, ιδιαίτερα αν γίνουν με ποιο σοβαρό τρόπο, πράγμα που δεν συμβαίνει συνήθως.
Jan 29 2011 17:18
meidei → Gilmaru
Δεν τις βρίσκω τόσο αστείες (εκτός αν είμαι -σπάνια- κι εγώ σε trolling mode)
Jan 29 2011 17:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed