Jump to content

Community Status Updates

Photo

meidei → Nighteyes

Το Night Head λες ε;... I kind of downloaded it μόλις είδα το ποστ σου :P Για να δω πότε θα το διαβάσω όμως :D
Feb 24 2011 23:13
Photo

Nighteyes → meidei

Γεια.:D Τσέκαρε όταν μπορέσεις το manga που αναφέρω στο thread των light novel. Πιστεύω ότι θα σου αρέσει και θα το βρεις χρήσιμο από άποψη λεξιλογίου. Το σχέδιο το έχει κάνει η Tateno Makoto που την ήξερα λόγω yaoi και το πέτυχα τυχαία αναμεσα στις δουλειές της.
Feb 24 2011 23:08
Photo

ssj2sanji → meidei

[QUOTE]kimi, deesu nooto no baggu ga motteiru otoko no hito nano?[/QUOTE] sorry,i am just a normal otaku...κανε translate σε πμ :P
Feb 15 2011 20:21
Photo

meidei → ssj2sanji

Stavri-chan e yoroshiku! kimi, deesu nooto no baggu ga motteiru otoko no hito nano? (έχω βάλει ένα στοίχημα να γράφω μόνο ιαπωνικά για μια βδομάδα. μπορεί και να το έχασα ήδη)
Feb 15 2011 19:36
Photo

ssj2sanji → meidei

nitsuketa...semmmpai
Feb 15 2011 17:52
Photo

meidei → ssj2sanji

Κοίτα να δεις που τελικά έχουμε κοινούς γνωστούς.
Feb 15 2011 14:27
Photo

meidei → Vagelio

Δεν με πείραξε η απάντησή σου, απλά δεν ήθελα να μείνει η λάθος εντύπωση :)
Feb 08 2011 21:59
Photo

Vagelio → meidei

Συγγνωμη, δεν εχω και πολλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα Τ^Τ:uhh:. Βασικα ηταν ok το trollαρισμα τωρα που το ξαναδιαβαζω, αλλα πρεπει να φταιει το οτι με νευριασε λιγο το post του tio (σιγα μην του ζητησω ρεστα κιολας, δεν το αξιζει) και σου απαντησα χωρις να σκεφτω πολυ... τι να κανουμε... εχουμε συνηθησει στα υπερεμφανη direct trollαρισματα...
Feb 08 2011 21:57
Photo

meidei → Vagelio

Ήταν [I]τόσο[/I] failed η προσπάθεια μου για τρολλάρισμα του [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=13389"]tio1996[/URL]? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά τόσο;
Feb 08 2011 21:47
Photo

red pyramid → meidei

Εμένα προσωπικά το ζήτημα με αφορά σε ότι έχει να κάνει με πιο χειροπιαστά θέματα -ταινίες, βιβλία, σχέδια, κτλ.- όχι τόσο με την γλώσσα, τομέας που μου είναι άγνωστος, οπότε πιθανότατα έχεις δίκιο. Τα links που σου έδωσα διαφοροποιούνται σε σχέση με όσα ακούμε -συνήθως από αριστερές ερμηνίες- επί του θέματος κυρίως στη προσέγγιση τους, με αναφορές τόσο σε οικονομικά ζητήματα όσο και σε παλιότερα νομικά κείμενα και δοκίμια από χώρες της Δύσης -κυρίως Αγγλία, Γαλλία και Αμερική- και σε αυτό βασίζεται μεγάλο μέρος της αξίας τους και είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο λυπάμαι που δεν μαθαίνουμε και αυτού του είδους την οπτική εδώ.
Feb 03 2011 22:22
Photo

meidei → red pyramid

Θα το πράξω, ευχαριστώ για τα λινκς. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που ούτε η πιο συντηρητική θεώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων είναι θεμιτό να αγγίξει· φαντάζομαι θα είδες εκείνο το μήνυμα μου στο νήμα για το ελληνικό μάνγκα: λοιπόν, οι γλώσσες δεν μπορούν να αποτελέσουν πνευματική ιδιοκτησία. Τώρα, αν κάποιες λέξεις υπόκεινται σε εμπορική προστασία ως ονόματα εταιριών και προϊόντων είναι άλλο, και άλλο είναι να υπήρχε οποιαδήποτε πνευματική ιδιοκτησία σε μια λέξη όπως το manga.
Feb 03 2011 21:53
Photo

red pyramid → meidei

[URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.669/default.asp"]Intellectual Property[/URL] [URL="http://www.fed-soc.org/resources/id.542/default.asp"]Property[/URL] Επειδή βλέπω πως γενικότερα ασχολήσε με το ζήτημα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις και την άλλη πλευρά. Όποτε βρείς χρόνο τσέκαρε κάποιο κείμενο, ειδικά αν είναι υπογεγραμένο από κάποιον εκ των Richard Epstein, Gary Becker, Richard Posner.
Feb 03 2011 21:46
Photo

Lord Leon → meidei

Δεκτο και σεβαστο. Ξερω ακριβως για τι πραγμα μιλας, κι αν βασιζομουν μονο στις εμπειριες μου θα οφειλα να συμφωνησω. Εξάλλου, με τη θεωρία μου, βγαινει το φαινομενικα αντιφατικο συμπέρασμα, οτι ομοφοβικοι ειναι ακομα και οι περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι. Οποτε βρισκω απολυτη λογικη τη θεση σου, αναφορικα με το που βασιζεται.
Feb 02 2011 22:17
Photo

meidei → Lord Leon

Το διάβασα και ότι περιγράφεις συγκρούεται με την προσωπική μου εμπειρία και τις ομολογίες πάρα πολλών ατόμων. Στα μηνύματα σου δεν βρήκα οποιοδήποτε στοιχείο που να μου ανοίγει τα μάτια σε αυτή την [I]συνειδητή[/I] επιλογή (που προϋποθέτει κάποια αξιολόγηση των υπέρ και των κατά της κάθε επιλογής, λογικά) σύμφωνα με όσα λες, έχω κάνει κι εγώ και όλοι οι άλλοι άνθρωποι επί της γης. Παραδέχομαι ωστόσο ότι οι προσωπικές εμπειρίες από μόνες τους δεν αποδεικνύουν κάτι γιατί πάντα υπάρχει η υποκειμενικότητα, αλλά εξίσου μη πειστικό είναι και το όλο αυτό περί προγραμματισμού και επαναπρογραμματισμού.
Feb 02 2011 17:31
Photo

Lord Leon → meidei

Τώρα σε είδα. Σορυ που πεταξα ενα ομοφοβικος και αποχώρησα αλλα ήδη είχε ξεφυγει το θρεντ. Αναλυτικά ο διαλογος μας με την ιρι εχει επιχειρηματα και απο τη μια και απο την αλλη πλευρά. Αν θες να τα δεις ολα καλο κουραγιο, ειναι εδώ [url]http://anime.gr/forums/converse.php?u=5594&u2=13497&page=2[/url] αν θες απλως για το ομοφοβικος δες τελευταια μου παραγραφο στο τελευταιο ποστ στον τοιχο της. Νομίζω τα καλύπτει όλα από τη μεριά μου, σε αυτό το κομματι.
Feb 02 2011 17:06