Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → LNEnja

[SPOILER][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/6800/10324315024450614790040.jpg[/IMG][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9581/10324315024510614790040.jpg[/IMG][/SPOILER] Είδες πως σε προσέχω???Drool freely..!:hehehe::hehehe:
May 03 2010 11:22
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Α! ΑΑ~! Για να καταλάβω μας βρίζει τον Na-Na-Naruto-kun ο Black_Kaiser?? Μωρέ λίγα τα λόγια σας μην σας βάλω κανά ελαφρύ Maiden Rose [I]για αρχή![/I] *done with the stalking* Αν και έχει ένα δίκιο για την Yoruichi xD Ένιγουέι έχεις msn εσύ? Κάπως δεν μ'αρέσει να μιλάω με PMs, άσε που ως proud members των Yaoi-Fangirls-Forces-United πρέπει να ανταλλάξουμε και υλικό/γνώσεις πάνω στο αντικείμενο... :tensai:[/FONT]
Mar 29 2010 00:01
Photo

DarkElf → LNEnja

Τα'χω δει και τα'χω διαβάσει όλα.Είμαι δηλαδή fully updated.Μπορείς να μιλάς ελεύθερα.Έεεεεετσι.... στην επόμενη προβολή yaoi!Άντε,να μάθουν ποιος έχει το πάνω χέρι...(χρησιμοποιώ yaoi απειλές για να συμφωνεί μαζί μου ο black kaiser:hehehe:)
Mar 28 2010 22:25
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Ναι κι εμείς το ίδιο είπαμε μιας και όλοι θα φύγουν τώρα για Πάσχα... Άσε μωρέ είμαι στην αρχή σχεδόν του Bleach και άρχισαν όλοι! (ep 40 δηλαδή) --θα σου έλεγα τι spoilers αλλά δεν ξέρω αν/μέχρι που έχεις δει στο Bleach. Tέλος! Θα τους βάλω να δουν yaoi για εκδίκηση... :kakaka:[/FONT]
Mar 28 2010 22:18
Photo

DarkElf → LNEnja

Ήθελα να έρθω αλλά γιόρταζε η μητέρα μου,την κοπάνησε κιόλας η αδερφή μου μετά το φαγητό οπότε αναγκαστικά έπρεπε να μείνω.Να κανονίσουμε μετά το Πάσχα για να έρθουμε και όσοι λάμψαμε δια της απουσίας μας...:orly: Πόσο πολύ σου το χαλάσανε?Για τα προσεχή επεισόδια σου είπανε ή για το καινούργιο chapter? :p
Mar 28 2010 21:45
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Hola~! :hi: Αν και ήμασταν λίγοι (aka εγώ, Samu, Stefi-chan, Black_Kaiser, Aiorral και Pyre Fly) περάσαμε μια χαρά ως συνήθως... (αν εξαιρέσεις εμένα που έφαγα ένα κουβά spoilers για το Bleach :erk: ) Και ευτυχώς που έχει αρχίσει να καλοκαιριάζει και καθίσαμε στο παλιό Head Quarters μας --δηλαδή στις σκάλες στο θεατράκι... P: Μακάρι να ερχόσουν :\[/FONT]
Mar 28 2010 16:23
Photo

DarkElf → LNEnja

Γειαααα!!!!Τί κάνεις? Πώς τα περάσατε στο meeting?
Mar 28 2010 15:05
Photo

Geutella → LNEnja

Hi LNEnja-chan ^^ Σχετικά με αυτά που λέγαμε τις προάλλες στο meetingu, σου έστειλα pm. Όποτε ευκαιρήσεις επικοινώνησε μαζί μου, θα χαρώ πολύ να τα πούμε! (^.^)
Mar 08 2010 14:34
Photo

Zoro → LNEnja

Glad you liked! :D Καλά την sig σχεδόν έτοιμη την βρήκα, πιο πολύ τις διαστάσεις έφτιαξα (και αφαίρεσα μια τρίχα του μαλλιού που δεν πήγαινε καλά με αυτήν :P). Πάντως αυτό για εντονότητα καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί, το είχα κάνει και με την προηγούμενη sig, noted. Το ava ήταν το πιο κουραστικό κομμάτι, ακόμη δεν είμαι εντελώς ικανοποιήμενος γιατί το ήθελα transparent αλλά για να είναι κινούμενο πρέπει να είναι στην μορφή gif (δοκίμασα και το forum δεν αναπαράγει animated png ακόμη) και οι gif δημιουργούν τετραγωνάκια γύρο γύρο στις transparent, απ' όσο είδα και διάβασα. :mador2: :unlucky:
Mar 05 2010 00:33
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Όπα όπα όπα~ Να το και το avvie! Itachi-kuuuun! :zetsubou: Good job για άλλη μια φορά... Άξιζε τον κόπο σου --ειδικά για την sig. T____T (αν και του χρειάζεται λίγο πιο έντονο contrast για να εστιάζει κυρίως τα μάτια του άλλου στο pained ύφος του λαβωμένου πρίγκιπα xD ) *saves signature* ;) [/FONT]
Mar 04 2010 22:38
Photo

Zoro → LNEnja

[quote=LNEnja][FONT=Franklin Gothic Medium]Χαμένος χρόνος για λεπτομέρειες των λεπτομερειών και ατέλειες που μόνο εσύ στο τέλος παρατηρείς... :confused:[/FONT][/quote]So true, καλώς ήρθα στο club λοιπόν! :P (suto-ka? tasuketeee :Crying2:)
Feb 22 2010 16:17
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Χαμένος χρόνος για λεπτομέρειες των λεπτομερειών και ατέλειες που μόνο εσύ στο τέλος παρατηρείς... :confused: Μήπως ανήκεις κι εσύ στο [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Obsessive%E2%80%93compulsive_personality_disorder"]"club"[/URL];; Yosh! Bρήκα ποιόν θα κάνω stalk για τον επόμενο μήνα... :kill4u: --Ναι για κάποιον ανεξήγητο λόγο στην αρχή που πήγαινα να βάλω το διάφανο avvie κάτι δεν του κόλλαγε με το .png *shruggs*[/FONT]
Feb 22 2010 01:47
Photo

Zoro → LNEnja

Ηθική ικανοποίηση! Exactly! Κι εμένα μου έχει τύχει να χάσω αρκετές ώρες για ένα σετάκι (ή και άλλα διάφορα, hackarisma κινητού κλπ ;p) και να σκέφτομαι πόσα άλλα πράγματα θα μπορούσα να έχω κάνει στον ίδιο χρόνο, αλλά στο τέλος, εφ' όσον κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα και καλά (αλλιώς θα ήταν εντελώς για το τπτ χαμένος αυτός ο χρόνος - μου έχει τύχει :/), μένεις ευχαριστημένος. Δική μου δουλειά θα δεις σε σετάκια, όπως είπα. :P Τον άλλο μήνα έχω έτοιμο ένα από τα καλύτερα και πιο κουραστικά που έχω κάνει ως τώρα, wait 'n' see. ;p ΥΓ: Επιτέλους έβαλες και την διάφανη version του ava, δεν μπορούσα να βλέπω άλλο το άσπρο. :)
Feb 21 2010 16:43
Photo

LNEnja → Zoro

[FONT="Franklin Gothic Medium"]I know, right? Εμένα αυτά τα 3 αρχεία (και σιγά 250MB το πολύ μέγεθος) μου πήραν 6 ώρες για να τα ανεβάσω... Καταραμένο medifire! :madtodeath: Άσε φωτιές/chakra strings κλπ ήταν παραγγελιές από τους cosplayers μας... Σαν να μην έφτανε το editting που είχα να κάνω ούτως ή άλλως... :nanteee: Όχι εντάξει σοβαρά τώρα, ίσα ίσα που το καταφχαρηστήθηκα γιατί η όλη ηθική ικανοποίηση ότι βγήκε ένα decent αποτέλεσμα was more than enough! :ureshii: Ναι ξέρω καλά τι εννοείς απλά έτρωγα την άπειρη πίεση από τους υπόλοιπους για να μην χάσω την deadline και επί 3 μέρες το πήγαινα σερί από πρωί μέχρι το επόμενο πρωί το editting. :deadga6: Εμένα μου λες για τελειομανία;; Τι random πεζούς έχω εξαφανίσει ουου~ :blurah5: Πάντως ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να δεις τις φωτογραφίες το εκτιμώ πολύ μαζί και με τον σχολιασμό σου... :blush2: Άντε περιμένω να δω και δική σου δουλειά! :chigau: :)[/FONT]
Feb 20 2010 23:38
Photo

Zoro → LNEnja

Hey, μπόρεσα και τσέκαρα τις pix τελικά (easier done than said ήταν :P)! Λοιπόν έχω να πω ότι έμεινα έκπληκτος από το αποτέλεσμα! Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω όταν μου μίλησες για photo editing, αλλά σαν τις κοίταξα μου άρεσαν πολύ τα σήματα από Naruto και Death Note που κόλλησες πάνω τους, όπως και τα διάφορα ονόματα και εφέ (puppet strings, fire) που πρόσθεσες! :) Όπως είπα πριν δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και, αν και πιστεύω πως δεν είναι πέρα των δυνατοτήτων μου, θα σου πήρε σίγουρα έναν Α κόπο να τις κάνεις :hot:... gz! Και απλά για να είμαστε τελειομανείς, ένα μοναδικό μικρούλι πράγμα που βρήκα ως ατέλεια είναι ότι σε μερικά σημεία τα σήματα των σειρών ήταν λιγάκι υπερβολικά τραβηγμένα ή τα ονόματα ελαφρώς δυσανάγνωστα, αλλά όπως είπα και πάλι, σαν extra παρατήρηση (να δείξω και ότι όντως τις είδα :P). Πολύ καλή δουλεία κατά τα άλλα.
Feb 20 2010 22:18