Community Status Updates
evaofadawn → LNEnja
hallo again!
check my sig, will ya? har har har
Me synarpases me to 8eiko sou dwro, k eipa na timhsw thn apisteyth ayth kallitexnida! TA SPAEI!
h zwh mou, vrhke to nohma pou ths eleipe!!!!
Nov 26 2009 02:26
LNEnja → Zouhan
[FONT="Franklin Gothic Medium"]οοο ιιι καλά εε στο βούτηξα το psp και μην με είδατε...
Πραγματικά θέλω να μου τα δώσεις κάποτε να καώ κι εγώ σαν μυημένο παιδί (όοοταν με το καλό τα τερματίσεις εσύ πρώτα)
...Αλλά δεν νομίζω να γίνεται. :frozen:
Gahh~ εε τότε τί μου το λες για να κάθομαι να ζηλεύω? Υou meanie!! :run:
Μην τολμήσεις και τα ξεχάσεις να τα φέρεις το Σάββατο, θα σε γυρίσω πίσω να τα φέρεις!! :chigau:[/FONT]
Nov 20 2009 01:07
LNEnja → Valkyrja
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Και είχα μπει στο profile σου και λέω να πετάξω κανα "Έλενααααα ιζ δατ γιουυυ?" αλλά λέω άσε μην ξεφτυλιστούμε στην περίπτωση που πέσουμε και έξω... :frozen:
Γουιιιιι~ η Έλεναα!! :terror2:
Καλώσηρθες στο μικρό χωριουδάκι μας Patragakure (όταν δεις Naruto θα δεις και προς τί και ο τίτλος...) :nod2:
Λοιπόν μην ακούω βλακείες θα έρθεις άμα είναι σπίτι μου λίγο πιο πριν και πάμε μαζί για την συνάντηση κορυφής... Και άμα μπορεί η Φένια σούρε την και από κοντά^^ :chigau:
PS: Για αφίσες θα το οργανώσουμε από κοντά στην συνάντηση κι εγώ είμαι fired up για να κάνουμε graphics!! Μόλις έβαλα την Adobe suite CS4... :congrats:
PS2: Έχει και η Φένια account στο anime.gr? Άμα το ξέρεις πέτα... :nosey:[/FONT]
Nov 11 2009 22:23
Zouhan → LNEnja
Γιδι...λολ. Μονο αυτο. Εννοειται θα ερθω 21. Ντουντ. Μονο ενα σου λεω. Δεν τα προλαβαινω ολα. Ειπαμε :P
Nov 11 2009 16:46
LNEnja → Zouhan
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Κάτι η σχολή, κάτι τα γιαπωνέζικα κάτι και το persona το 'πες και το 'κανες...
Σε έχουμε χάσει από προσώπου msn! :emptyonexg1:
--Απορώ πώς τα προλαβαίνεις όλα :bahhh:
Άμα σκοπεύεις πάντως να κατεβάσεις ρολά στο msn τουλάχιστον στέλνε από δω...! :blingeye2:
Αα, btw έχουμε καινούργιο meeting στις 21/11 :chigau:[/FONT]
Nov 11 2009 01:30
LNEnja → evaofadawn
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Εμαα ναι, τέτοια ιεροτελεστεία... Σε καταλαβαίνω! :smokingg:
Άσε την νυχοβαπτική κοπελία μην αμολήσω κανα Hikaru να σε φέρει σουρνάμενη! (θα του πω να πάρει και το μανό μαζί...) :try:
Μόλις τώρα το κανονίσαμε άμα πας και στο thread θα το δεις.
Επισήμως πλέον Σάββατο 21/11 18:00 στο γνωστό μέρος! (aka θεατράκι) :hero:
Μη και δεν σε δω εκεί γονατιστή 4 ώρες νωρίτερα, με τη λαμπάδα στο χέρι να προσκυνάς το Headquarter μας! :borednn9:
Γίδι![/FONT]
Nov 11 2009 01:12
evaofadawn → LNEnja
ωωωωωω μωρ' τι μας λες? αποκλειστικά για μένα κ την εμπεριστατωμένη άποψη μου?!!! τότε λέω να 'ρθω!!!! εκτός.... αν τελευταία στιγμή αποφασίσω να βάψω τα νύχια μου.. κ καταλαβαίνεις, κάποια πράγματα είναι ιερά....:canthelp:
σοβαρά τώρα, θα γίνει συνάντηση στις 21, το σάββατο? είστε απίστευτοι όλοι! τι να πω!:blingeye2:
p.s. ποιον είπες γίδι, ρε μπάμια?:try:
Nov 10 2009 21:52
LNEnja → evaofadawn
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Yesh~ yesh~ καλώς με βρήκατε και από δω... Καιρός ήταν *nods* :congrats:
Έπιασε το bitchin' της Στέφης τόπο φαίνεται και να 'μαι~ :bahhh:
Λοιπόν γίδι κανόνισε να κατέβεις σε 2 βδομάδες Πάτρα γιατί κανονίζουμε συνάντηση αποκλειστικά για 'σένα! Έχουμε βρει και πολλές ιδέες όπως για blog και αφισοκόλληση για το club μας και θέλουμε την εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψή σας... :tensai: [/FONT]
Nov 10 2009 02:10
evaofadawn → LNEnja
wweeeeee!!!! kalws orises!! htan kairos pia, kalh arxh! plus, ti glykouli avatar!!
Nov 09 2009 19:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed