Community Status Updates
DarkElf → LNEnja
Αν το αρχίσω μέσα στην εξεταστική θα'ναι το απόλυτο fail.
Δεν πειράζει,be tempted ochibi.:hehehe:Έχει κι αυτός angsty past και ο seme του είναι γλύκας!!!!:awww:
Μη μου βγάζεις γλώσσα,ochibi!Κι εσύ θα'χεις σχολείο και φροντιστήρια σε λίγο καιρό.Mendokuse...:erk:
[SPOILER]Chibi Senshirou
[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/9105/vlcsnap2010081523h05m57.png[/IMG][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/4899/vlcsnap2010081522h55m22.png[/IMG][/SPOILER]
Aug 16 2010 16:43
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Kuroshit was Kuroshit... Not my fault, erobaba! xDD There's moar fanservice there than your shounen-ai! >:3
Nαι και καγκουρομουσική μέσα στο αυτί μου. =.=
Το μπίιισι~ επαεε~ μου κάνει για μια μίξη Ritsuka/Lelouch. Don't tempt me anon like that! Ukeδάκιααα~
Και ναι Οκτώβρη! Άμα αρχίσεις βέβαια κι εσύ Kuroshit αλλάζει το πράγμα... >:3
Αυτή η εξεταστική σας κι εσείς οι senpais, πωω... >___>[/FONT]
Aug 16 2010 16:29
DarkElf → LNEnja
Όσο ήσουν Πάτρα γιατί δεν τα έβλεπες????:mador2:
[SPOILER][IMG]http://img192.imageshack.us/i/bscap0192.jpg/[/IMG][IMG]http://lh4.ggpht.com/_Bz4aKVNmlB4/TD707fZ0t8I/AAAAAAAALjY/18harUMw_X0/gse_multipart7699706444832450917.tmp.png[/IMG][/SPOILER]
Εκτός απο internet δε βρήκες τίποτα άλλο στα καγκουροκαφέ?:tensai:(μ'έχει πειράξει η κλεισούρα,δεν παίζει...)
Ε,ναι ρε...είπαμε,και ο σαδισμός έχει τα όρια του...Θα μου πεις "ο Feilong τί είναι?Σαδιστής δεν είναι?" αλλά έχει και το angsty past οπότε...
Τι??????Μετά την εξεταστική???Δηλαδή Οκτώβρη????Hidoiiii...!!!!:zetsubou::zetsubou:Tell me,tell me!!!!:nanteee:
Aug 16 2010 16:18
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Που να βρω interwebs μαρή;; Από καγκουροκαφέ σε καγκουροκαφέ τρέχω για μερικά Kb/s WiFi, ένα επισόδειο kuroshit 200Mbs έκανε 2 ΜΕΡΕΣ! =.= *shoots self*
Και ναι το πρόσεξα ότι είναι semi-seme και αναρωτιόμουν, αν και είναι τόσο seme Aizen-like ο Asami που το περίμενα να μην τον πας και τρελά... =Ρ AKIHITOWIIIII~!!
Δεεεν σου λέω δεν σου λέω~ Himiitsu! Nα τα πας καλά στην εξεταστική erobaba και μετά το δώρο...
Όσο για το πότε θα γυρίσω... Only God, Aizen και λοιποί θεοί ξέρουν. >____>[/FONT]
Aug 16 2010 16:06
DarkElf → LNEnja
Why????Εγώ τον Soubi θέλω...τον φιόγκο μπορείς να τον κρατήσεις.:hehehe:
Για πες,τί δώρο?ε?ε?ε?ε???:awww:Τελικά έμαθες πότε ακριβώς γυρίζετε?Για να ξέρω να σε βολέψω στο πρόγραμμά μου.:hihi2:
Πρόσεξες όμως οτι διάλεξα τον semi-seme Feilong και όχι τον ultra-seme Asami?ε?ε?ε??
Btw,δες επιτέλους uraboku,το ukeδακι απο το νέο pair μου θυμίζει Ritsuka!Το χθεσινό επεισόδιο είχε το background τους.Αχουυυυυ....:kawaii:
Aug 16 2010 15:56
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]*spazz mode* ΑταταταταViewfiiinderαπαπαπαπαπααAkihitooooioioioi~ AHEM!
Με 'καψες you fellow fangirl, you! E, βέβαια Feilong θα τσίριζες εσύ τι άλλο;; You long-haired biatch don't you dare touch my ukee~! :zombie: *hides from Annia's bitchcero*
/troll
EROBABA!! Κάτσε και διάβασε γιατί μόλις γυρίσω θα σου έχω κι ένα δώρο... :hiding_something:
[SPOILER]Έναν Soubi σε human size κούτα τυλιγμένο με έναν τεράστιο φιόγκο γύρω από τ- [/SPOILER] Not dat~ =P[/FONT]
Aug 16 2010 13:59
LNEnja → zulabar
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Μα τις χίλιες μπανανιές και τον Aizen καβάλα~! :shock:
Και γεννημένοι την ίδια μέρα και συμπατριώτες Πατρινοί βλέπω. :respect:
Πρέπει να μας τιμήσεις στα meetingus κι εσύ, you otaku, you! ---Όποτε κανονίσουμε δηλαδή γιατί εσείς οι senpais έχετε και εξεταστική. >:3[/FONT]
Aug 16 2010 13:49
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]*dead serious* Ναι... :smokingg: Θα έρθει! :mafia:
Την έχω αλυσοδεμένη από το πρωί σπίτι μου οπότε there's no escaping it >:3
Με την Αθηνά μίλησα χτες θα έρθει =) σοο, σι γου δεαρ~ erobaba!! :kakaka:[/FONT]
Aug 05 2010 14:44
DarkElf → LNEnja
Ο Kaiser είπε οτι θα περάσει,αλλά θ'αργήσει.Η Ντίνα είναι στο χωριό της και περιμένω απάντηση απο την Αθηνά.Η Στέφη θα έρθει αυτή τη φορά?Really??
Aug 05 2010 10:48
DarkElf → LNEnja
Ok,θα στείλω sms σε Αθηνά και Kaiser,γιατί δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες msn.Το τηλ της Ντίνας δεν το έχω.
Aug 05 2010 10:24
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Αχ δεν θα προλάβω να σας μαζώξω όλους αύριο~ :Crying2:
[SIZE="4"][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7872&page=18"]Meeeeetingu!!![/URL][/SIZE] :thatsit:
Επικοινώνησε και με όσους μπορείς αύριο. Kaiser, Αθηνά, Ντίνα etc etc... Γιατί το κόβω μόνο εγώ και η Στέφη να 'μαστε εκεί...[/FONT]
Aug 05 2010 00:28
DarkElf → LNEnja
Τον τσίγκλησα όταν είχαν βγει τα spoilers.:hehehe:
Καλά,εσύ προφανώς Val θα έλεγες...εγώ όμως λέω Haviiii...!!:awww::awww::awww:[SPOILER](όταν ήθελε να κάνει τον Luluka στιφάδο...:hehehe:)[/SPOILER]
Να το δεις.Έχω λιώσει στο γέλιο,τον ukeδάκο τον λατρεύουν όλοι.Με ένα pairing συγκεκριμένα έχω ξετρελαθεί!
Δεν ξέρω ρε γμτ τι έπαθε στα καλά καθούμενα και δε μπαίνει.:roar:
Jul 30 2010 22:41
LNEnja → DarkElf
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Oh? Γαμώτο... Και θέλω να κάνουμε τρόλινγκ γιατί εχτές το βράδυ αφού έφυγες έπιασα το Crimson Spell μονορούφι μέχρι τέλους. Vaaal!! <33 :awww:
Ahem...
Ότι μίλαγα στην Αθηνά όταν είδα το profile message. =P Μια χαρά είναι μέσα κι αυτή~
[SPOILER]Hehee~ τράβα να τσιγκλήσεις τον Black Kaiser για το καινούργιο chap του Bleach. :kill4u::hehehe:[/SPOILER]
Kekekee~ I'm as bad as dat!
Edit: Sakurai Ukeee?! Το αρχισα ήδη! >:3 [/FONT]
Jul 30 2010 22:33
DarkElf → LNEnja
Yo!Τι κάνεις?To msn μου κάνει περίεργα και δε μπορώ να μπω.Θα πεις εσύ στην Αθηνά για τη δευτέρα?
Άσχετο
[SPOILER]Άρχισα το Kyo Kara Maoh.(προσπαθούσα να το κατεβάσω κάτι μήνες)Να δεις εκεί shonen ai υπονοούμενο!!!Και έχει uke πρωταγωνιστή με seiyu sakurai!:awww: [/SPOILER]
Jul 30 2010 21:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed