Μετάβαση στο περιεχόμενο


Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας


Φωτογραφία

Vampire Princess → Omoikane

Πηγαίνω στις ξένες γλώσσες ΞΥΝΗ....εσύ?
Μάρ 17 2010 17:17
Φωτογραφία

Omoikane → Vampire Princess

Διαβασα οτι μαθαινεις κ εσυ ιαπωνικα.Αν επιτρεπεται,σε ποιο φροντιστηριο?
Μάρ 15 2010 08:22
Φωτογραφία

IreneTheCardcaptor → Omoikane

Θα συμωνήσω μαζί σου! Η αλήθεια είναι ότι και μένα μ άρεσε το Shattered Memories. Αλλά όχι για Silent Hill. Κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Και μου ξύνησε η ερωτική περίπτυξη της Dalhia και του Harry! Κατά τα άλλα καλό! XD! Να φανταστείς στο τέλος με έβγαλε τελειομανή και ότι πετάω στα σύννεφα! XD! Και το κολλητό μου σεξομανή! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Μάρ 06 2010 13:18
Φωτογραφία

Omoikane → IreneTheCardcaptor

Γεια σου! Καλα το καταλαβες.Ειμαι μεγαλος fan της σειρας παιχνιδιων Silent Hill.To Shattered memories δεν μπορω να το χαρακτηρισω ως αθλιο.Εμενα μου αρεσε αρκετα.Ηταν μια διαφορετικη προσεγιση,η οποια ισως να μας ξενισε στην αρχη αλλα στην πορεια καποιοι απο εμας το αγαπησαν.Ενας λογος για τον οποιο μου αρεσε ηταν η ελλειψη supernatural στοιχειων(βλ.μετενσαρκωσεις,θεοτητες,The Order) καθως και η εμφαση στην ψυχολογια κ στον ψυχολογικο κοσμο των πρωταγωνιστων. Καλα ολα αυτα βεβαια αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τα αριστουργηματικα,κατ'εμε,Silent Hill 2 k Silent Hill 3 :)
Μάρ 03 2010 17:06
Φωτογραφία

IreneTheCardcaptor → Omoikane

Βλέπω ότι είσαι fan του Silent Hill. Είναι και γ*μω τα παιχνίδια! Γενικά δε ξέρω πιο να θεωρήσω ως το καλύτερο (παίζω από 6 χρονών XD). Αλλά το τελευταίο ήταν κατά τη γνώμη μου προσβολή στα Silent Hill. Αν ήταν σε άλλη σειρά παιχνιδιών, θα 'ταν εντάξει, αλλά για Silent Hill είναι άθλιο! (Λέω το Shattered Memories)
Μάρ 03 2010 15:26
Φωτογραφία

matassos → Omoikane

ετσι power, οχι ο μαυρομαλης, ο αλλος ε? και οι 2 νικοι ησασταν! μπες 8:30 ηωρα θα κανω ενα ενδιαφερον τοπικ στο βλακ χολ περιμενω υποστηριξη! (πεταξα κατι στην καμαρα αν ακουσες, με αυτο εχει σχεση!)
Νοέ 02 2009 16:53
Φωτογραφία

Omoikane → matassos

Το νεο avatar οντως τα σπαει!Congrats! Εγω ημουν αυτος που καθοταν ακριβως απεναντι σου(Νικος).
Νοέ 02 2009 15:20
Φωτογραφία

Omoikane → FunkyFisch

Ναι φιλε μου.Ημουν κ εγω στο παρτυ.Ημουν ο τυπος που καθοταν μαζι με αλλους 4 τυπους μπροστα στο μαγαζι :)
Οκτ 28 2009 20:49
Φωτογραφία

FunkyFisch → Omoikane

Hey! ησουν στο παρτυ στη θεσσαλονικη πριν απο 3 μερες;
Οκτ 28 2009 18:03