Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Omoikane → Putin
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/.hack//ENEMY[/URL]
Εδω μπορεις να διαβασεις πληροφοριες για το παιχνιδι.Δυστυχως εγω δεν το εχω παιξει ποτε γιατι πηρα ενα μονο starter deck για συλλογη και δεν υπηρχαν αλλα ατομα στη Θεσσαλονικη που να επαιζαν.Θυμαμαι οτι το ειχα αγορασει απο ενα καταστημα που λεγοταν Underworld.Μονο 3 starters ειχαν μεινει και ηταν ολα μεσα στη σκονη :p
Απρ 06 2011 20:58
1451 → Omoikane
Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου! Τώρα μόλις κατέβηκε και μπήκε στη playlist του foobar.
Ιαν 03 2011 21:35
Omoikane → 1451
Το βρηκα το κομματι που εψαχνα.Μπορεις να το βρεις εδω εαν θελεις.
megaupload.com/?d=SDPX9BWU
Ιαν 03 2011 21:19
Omoikane → 1451
Σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου.Θα κανω κ εγω μια προσπαθεια μηπως κ το εντοπισω καπου.
Δεκ 31 2010 18:25
1451 → Omoikane
Καλημέρα. Βρήκα τους τίτλους από το BGM του King Of Thorn σε ένα ασιατικό blog( [url]http://blog.b-ch.com/blog/kingofthorn/archives/428[/url] ). Το κομμάτι που σε ενδιέφερε λογικά είναι το Fairy Tale.
Δυστυχώς όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα πουθενά το κομμάτι για ακρόαση ή κατέβασμα.
Δεκ 31 2010 13:38
Omoikane → johntheo95
Οπως σου ειπε και η Kazuko-sensei,τα μαθηματα γινονται 2 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες.Οι ωρες δεν ειναι σχολικες.Ειναι 2 ωρες συμπληρωμενες ολοκληρες.Υπαρχει πρωινο τμημα και απογευματινο τμημα.Αν θυμαμαι καλα,το πρωινο εχει 9-11 κ το απογευματινο 6-8.Δεν ξερω εαν υπαρχει κ τμημα αρχαριων που κανει στις 8-10.Υπαρχουν 3 κυκλοι μαθηματων:Οκτωβριος-Ιανουαριος,Φεβρουαριος-Μαιος και εντατικα θερινα μαθηματα(3 φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες).
Για οποιαδηποτε αλλη πληροφορια,μην διστασεις να ρωτησεις.
Νοέ 23 2010 21:15
johntheo95 → Omoikane
καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω για το φροντηστιριο.πηρα τηλεφωνο και μου ειπε 2φορες την εβδομαδα απο 2 ωρες,οι ωρες ειναι ολοκληρες ή σχολικες και μπορεις να μου εξηγησεις πως δουλειει το προγραμα επειδη ειδα οτι ειναι ευλιγιστο
Ευχαριστω και σορρυ για την ενοχλσηση:nod2:
Νοέ 23 2010 18:41
Kenny → Omoikane
[QUOTE=Omoikane;426931]Αυτο δεν εχει σχεση με το αν βλεπεις πολλα ανιμε ή οχι.Αντικειμενικα,τα openings απο GITS SAC ειναι πολυ ωραια ασχετα αν ειναι στα ρωσικα.Yoko Kanno κ Origa εχουν κανει εκπληκτικη δουλεια.[/QUOTE]Κρατιόμουν να απαντήσω. Ευτυχώς το έκανες εσύ.
Σεπ 13 2010 22:11
demonicMC → Omoikane
Κακως πιστευω οτι ειναι πολυ συναρπαστικη η μυθολογια τους. Αλλα ο καθενας οτι πιστευει
Αύγ 07 2010 19:30
demonicMC → Omoikane
Λοιπον ξερεις για την Amaterasu σωστα? Ενα απο τα παιδια του Izanagi. Λοιπον οταν ειχε γινει κατι (που δεν θυμαμαι τι ακριβως) και ειχε ντραπει ιδιαιτερα χωθηκε σε μια σπηλια και ετσι ηλιος γιοκ για την ιαπονια. Και οταν μαζευτηκαν ολοι οι Θεοι εξω απο την σπηλια ο τυπος με το ονομα Omoikane σκεφτηκε το σχεδιο για να την βγαλει εξω. Απο εδω νομιζα οτι ηξερες το ονομα του.
Αύγ 06 2010 10:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται