Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

ΑΑΑΑΑΑ τι λες τώρα ? Εγώ έχω πλούσιο και πυκνό μαλλί μην με παρομοιάζεις με το γλόμπο :P Και όχι να μην πεις κάτι , γιατί άμα κυνηγάνε μετά εμένα θα κυνηγάω εγώ εσένα :P
Nov 08 2011 13:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

[QUOTE]Εσύ τώρα ρε Θεσσαλονικιό καϊδι τι πετάγεσαι? :P :kakaka:[/QUOTE] You found my cryptonite; damn you Lex Luthor! Επίσης, ε εφόσον οι mods το έχουν ξεχάσει να μην πω κι εγώ κάτι? xD
Nov 08 2011 13:28
Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

Hentai :P
Nov 07 2011 23:46
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Σ'εμένα έρχονται όποτε τους καπνίσει. Μπορεί να έρθουν όταν κάποιος συνδεθεί - ακριβώς εκείνη την ώρα- ή μετά από έναν αιώνα όποτε θελήσει εκείνο. Γιατί καημένος; Αφού εκείνος ρωτάει μόνος του, τι είναι το ένα - τι είναι το άλλο. Αφού θέλει να μάθει, θα τον βάλω να δει :p Αν βρω ποτέ τίποτα που μπορεί να του τραβήξει το ενδιαφέρον. (Ποτέ λογικά)
Nov 07 2011 23:27
Photo

Όχι ρε αμέσως πάνε τα μηνύματα . Ωχ τον καημένο τι έχει να τραβήξει τώρα στα γεράματα :P
Nov 07 2011 20:46
Photo

Eγώ? Καΐδι? Νοοοοοοοοοοοοο!
Nov 07 2011 14:07
Photo

Λογικό XD Απλά θα ήταν κουλό να γράφω στο κενό, άσε που τα μηνύματα πηγαίνουν μετά από έναν αιώνα, όταν το ξανανοίξεις. Γιατί; Πατέρας μου είναι. Να μου μοιάξει. Εκείνος πως μου μάθαινε για αυτοκίνητα όταν ήμουν μικρή (άσχετα που τώρα δεν θυμάμαι τίποτα); Ακριβώς αυτό που έγραψες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον ανδρισμό του.
Nov 07 2011 12:49
Photo

Καλά κατάλαβα είσαι από τα μεγάλα καίδια εσύ :P
Nov 07 2011 01:46
Photo

Βγήκα γιατί έφυγα . Ε είσαι "καμμένος" , τι σου φταίει ο άνθρωπος να καεί και αυτός ? :P Και ναι ο μπαρμπα Βαγγέλας είναι τίγκα στην τεστοστερόνη κανείς δεν τον ξεπερνάει .
Nov 07 2011 01:45
Photo

Γι' αυτό που μου έγραψες :p Σε παρακαλώ! Γνωρίζει τι είναι manga και anime εδώ και καιρό. Να τον βαλω να διαβάσει βέβαια είναι λίγο δύσκολο :p Να δει anime ίσως. Πόσα μάλλον αν αυτό αφορά τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή θα βρω κάτι και θα τον βάλω να δει καμιά ταινία-κανένα ova από κάτι που πιστεύω ότι θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Επίσης, είσαι πολύ σαδιστής. Ώστε θέλεις να με πληγώνεις; Άκαρδε άνδρα(λέμε τώρα, ο βαγγέλας είναι πιο άνδρας). Σου απαντάω από εδώ γιατί μου αποσυνδέθηκες από το skype :p
Nov 06 2011 21:04
Photo

:orly: . . .Όχι! Ha ha, nice.
Nov 06 2011 20:57
Photo

Ναι ρε αυτό λέω , prob ? :P (Και γω καϊδι είμαι :P) . Yeap , Αθήνα , εδώ που τα καϊδια είναι λίγα .
Nov 06 2011 20:48
Photo

Χα χα, όλα τα καΐδια εδώ πάνω ε? Αυτό λες τώρα ε? Καλάααα! Lol, εσύ από Αθήνα?
Nov 06 2011 20:41
Photo

E άμα ακούω majhong και μάλιστα πολλά άτομα ξέρω ότι μιλάμε για εκεί πάνω :P
Nov 06 2011 20:38
Photo

Oh...ναι...Γιατί το κατάλαβες απ'το majhong? Εδώ έχουμε μεγαλύτερη..."εστία"? xD
Nov 06 2011 20:35