Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Να μαντέψω ... Θεσσαλονικιά ? :P
Nov 06 2011 20:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

To lol στην πρόταή σου είναι ότι ειδικά εγώ πιο εύκολα βρίσκω άτομα για το majhong και μ'αρέσει περισσότερο που είναι πιο περίπλοκο! ^^
Nov 06 2011 20:27
Photo

Εγώ μια φορά έχω παίξει μόνο majhong :( Πάντως το Tichu είναι πιο εύκολο και βρίσκεις και πιο εύκολα άτομα να παίξεις , οπότε θα κολλήσεις :P Ήταν να μην αρχίσεις , τώρα δε γλυτώνεις .
Nov 06 2011 20:23
Photo

Ha ha λες???? Ελπίζω πως όχι, έχω ήδη το majhong, μην ακίγομαι ΚΑΙ μ'αυτό! xD
Nov 06 2011 20:19
Photo

Ok απλά θα κολλήσεις :P Σε λίγο καιρό θα βρεις και το site λογικά και μετά δε θα ξεκολλάς :P
Nov 06 2011 20:18
Photo

Woot το λέμε όταν υποστηρίζουμε κάποιον, συνήθως έτσι μόνο του. Άντε! Χα χα μόλις σήμερα έμαθα να παίζω Tichu!
Nov 06 2011 02:37
Photo

Fandom → Zane

Και γω μόνο Πέμπτη μπορώ . Οκ gl και σε σας ^^
Nov 05 2011 14:06
Photo

Zane → Fandom

Ναι και γω θέλω άλλο ένα 2-0 για να πάω χωρίς πολύ άγχος στα 2 τελευταία ματς...Αν και είπαμε,το αγγούρι ξεκινάει μετά,στα k.ο Anyway,καλή επιτυχία ρε!'Αμα μπορέσουμε και εμείς Πέμπτη(η μόνη που μπορούμε απο καθημερινές><) θα σου στείλω.Gl!
Nov 05 2011 13:50
Photo

Fandom → Zane

Ναι τι ******* και αυτό που το έχουν μέχρι τις 8 , εγώ λόγω σχολής τις περισσότερες μέρες μπορώ πιο αργά -.- Την άλλη Πέμπτη παίζω πάλι , να κάνω κανα 2-0 και εκεί και είμαι μια χαρά .
Nov 05 2011 13:43
Photo

Zane → Fandom

2-0 νίκη με συνοπτικές διαδικασίες,σε μια ωρίτσα τους είχαμε ξεπετάξει xD Μα πήγα τότε ρε συ γιατί τις καθημερινές είναι μέχρι τις 20.00:wallbash:Ήθελα καθημερινές να ξεμπερδεύω και όχι να έχω το νου μου τα Παρασκευοσάββατα ότι έχω να πάω και σε αγώνα Tichu μετά... Εσένα πότε είναι ο επόμενος αγώνας σου?
Nov 05 2011 13:36
Photo

Exm woot = ? xD Ναι όπως το λες άθλημα :P [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Tichu"]Tichu[/URL] παίζουμε σε πρωτάθλημα ^^
Nov 05 2011 13:32
Photo

Then WOOT! xD Παίζεται ποδόσφαιρο σε αντίπαλες ομάδες ή άλλο άθλημα?
Nov 05 2011 13:28
Photo

And i need to beat him :P
Nov 05 2011 13:05
Photo

[QUOTE]Σα δεν ντρέπεσαι , να υποστηρίζεις τον αδαή που δεν έχει διαβάσει καν ολόκληρο το manga :oo: [/QUOTE] Ha ha, he needs the motivation! xD
Nov 05 2011 12:19
Photo

Fandom → Zane

Άργησα να το δω , λογικά σου λύθηκαν οι απορίες εκεί . Ναι οι ώρες είναι λίγο ότι να ναι αλλά και εσύ τότε πήγες >.< . Για πες πως τα πήγατε ? Και ναι τα knock out θα είναι λίγο δύσκολα .
Nov 05 2011 11:41