Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → jimop24

Στο τελευταίο σου ποστ βάλε αν είναι ποιον κατηγορείς με κόκκινα γράμματα απλώς μη γίνει κανα μπέρδεμα .
Dec 03 2011 14:35
Photo

Fandom → LEGNEREDNAV

Dude seriously διάβασε τους κανόνες στο η νύχτα πέφτει .....
Dec 02 2011 14:10
Photo

Fandom → Kamen Tantei Zura

Εγώ έπαιξα κιόλας :P Όλη μέρα αυτόν .
Nov 30 2011 18:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Fandom

Και εγώ νια νια νια :P Άντε με γεια μας!
Nov 30 2011 18:00
Photo

Πήρα την αρκούδα νια νια νια :P
Nov 30 2011 11:14
Photo

Ναι είδες τι καλός που είμαι ? Για να γελάς θα βρίζω , όχι επειδή το φχαριστιέμαι :P To άλλο θέλω να το αμφισβητήσω αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σου κάνω τη χάρη :P
Nov 29 2011 02:07
Photo

Είσαι τόσο καλός άνθρωπος που θες να με κάνεις να γελάω; Το ήξερα ότι κατά βάθος έχεις καλή ψυχή. Μα φυσικά. Έχεις γνωρίσει τόσο καλοσυνάτο άνθρωπο στην ζωή σου; Όχι. (Και μην το αμφισβητήσεις). XD
Nov 28 2011 20:58
Photo

Άμα είναι να γελάς να χώνω μπινελίκια δηλαδή :P Ναι ναι αυτή η καλοσύνη θα σε φάει . Και η νύχτα πέφτει όταν πάω για ύπνο , τέλος .
Nov 28 2011 19:41
Photo

Της θειας σου λέει XDDD λύθηκα στα γέλια μόλις το είδα. Μα έλα τώρα. Δεν σου αρέσει; :3 Είδες όμως; Είμαι καλός άνθρωπος και δεν στο έγραψα σε vm αλλά σε pm, για να μην το δούνε και άλλοι. Τιμή μου το πώς με αποκαλείς. Spy :D Τα κατάφερες όμως και διάλεξες τελικά. Εντάξει με τις ώρες δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά να ξέρεις πάνω κάτω πότε θα πέφτει η νύχτα κτλ.
Nov 28 2011 19:23
Photo

Της θειας σου ρε !!! Άκου εκεί τίτλο που έβαλε ... Δεν ξέρω εκκολαπτόμενε-mini Kenny-spy-Βαγγέλα , το σκέφτομαι . Δεν θα είμαι πολλές ώρες σπίτι και δεν ξέρω και ποιον να διαλέξω .
Nov 28 2011 18:34
Photo

Zentsugi → Fandom

Αα ετσι εξηγουνται ολα. Εγω στον EU West παιζω γι' αυτο δεν σου εχει βγαλει το request. Κριμα τοτε :/
Nov 23 2011 18:01
Photo

Fandom → Zentsugi

Λίγο αργό reply (το είχα ξεχάσει τελείως) , στο nordic είμαι και δεν με έχεις κάνει add .
Nov 23 2011 11:50
Photo

Zentsugi → Fandom

Σε εκανα add, αλλα ειδα στο match history σου οτι το τελευταιο ηταν τον Ιουλιο. Μαλλον εχει prob το list, αλλα ετσι για να σιγουρευτουμε σε ποιον server εισαι?
Nov 10 2011 02:55
Photo

Zentsugi → Fandom

Ε θα με καταλαβεις ειμαι μοναδικος.
Nov 09 2011 19:43
Photo

Fandom → Zentsugi

Τς τς τς υπάρχει και στο thread :p Αν έκανες add κανέναν Fandom δεν είμαι εγώ . Shadowdrizzt είμαι . Btw πες μου ποιο είναι το name σου για να πατήσω accept .
Nov 09 2011 19:17