Community Status Updates
愛情のある中心 → ChopperFan93
Στο πολύ βάθος όμως. Φταίει η καθημερινότητα τι να γίνει. . . :hot:
Όχι ρωτάω καλού κακού γιατί λέμε πολλά του στύλ "τι είπες τώρα ρε παιδί/μωρό μ" κτλ που φαίνονται περίεργα! :oo: Μην παρεξηγηθούμε κιόλας!
Όπως σ'εμάς φαίνεται περίεργο εδώ που όλοι στα Γιάνεννα φωνάζονται μεταξύ τους "καμάρια"! καλοί, κακοί, στραβοί, ανάποδοι όλοι καμάρια είναι. :dazed:
Jun 04 2010 19:53
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Lol καθολου παρεξηγησιμο chill! Οσον αφορα τα μαθηματα συγγνωμη αλλα κατα βαθος ειμαι λιγο φυτο...:unlucky:
Jun 04 2010 19:48
愛情のある中心 → ChopperFan93
Πως καταλήγουμε ρε παιδί μου συνέχεια στα μαθήματα είμαι για να σκάσω! :hot:
Ά, το "ρε παιδί μου" το λέτε εσείς εκεί ή είναι παρεξηγήσημο? :yellowcard:
Jun 04 2010 19:46
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Δυστυχως απο τα λιγα αλλα μεγαλο μειονεκτημα του internet(τα γραφα κ προχτες στην εκθεση XD)
Jun 04 2010 19:43
愛情のある中心 → ChopperFan93
Αφού δεν την είδε καλά είναι! :orly: Εγώ που μιλούσα με κάποιον (όχι για προξενιό ξεκαθαρίζω :hahaha:) αρκετό καιρό, απο Φιλιππίνες όμως (ζωγράφιζε κι εκείνος γι'αυτό), και άρχισε ξαφνικά να μου λέει κάτι κουφά για αίματα και θυσίες?!:terror2:για πότε την κοπάνησα και τον μπλόκαρα κιόλας δε λες τίποτα!!!! :frozen:
Jun 04 2010 19:40
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ναι ειχε φρικαρει για καμποσες μερες αλλα μετα απο τα block των 5 ε-μαιλ π ειχε αυτη συνηλθε.Δν λες παλι καλα π το σωσε πριν την δει real-life...
Jun 04 2010 19:35
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εγω οχι ενας φιλος μου ομως ναι(και πηγαινε και για προξενιο:wet2:).Και επεσε στην περιπτωση που προαναφεραμε:του ανωμαλου,για την ακριβεια της ανωμαλης!
Jun 04 2010 19:31
愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχαχαχαχαχαχα! :hahaha: Φαντάζομαι θα κατάλαβες οτι δεν το εννοώ έτσι. :orly: Απλά ένα άτομο δεν παύει να είναι αυτό που είναι και αν το έχεις φανταστεί αλλιώς σου ξυνίζει λίγο μετά. Δεν το έχεις πάθει ποτέ? :terror2:
Jun 04 2010 19:29
愛情のある中心 → ChopperFan93
Mμμμ. . . :wis: Έτσι θέλω να πιστεύω. Όχι οτι δεν θα χει μπει και κανας ανώμαλος εδω μέσα έτσι για ξεκάρφωμα, απλά δεν έχει τόσο πολλούς. :bike: Και είναι και το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιούμε φωτό. . . :drink:Δεν έχεις ιδέα πως φαίνεται αυτός που μιλάς πράγμα που είναι δίκοπο μαχαίρι ουσιαστικά γιατί απ'τη μια συμπαθείς και κάνεις φίλο κάποιον γι'αυτό που είναι και τις ιδέες που εκφράζει κι όχι για την εξωτερική εμφάνηση και απ'την άλλη δεν ξέρεις ούτε πως θα σου φανεί ούτε πως θα του φανείς αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα cosplay party. :roar: Κι αυτό γιατι απλά δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι του άλλου να δεις πως σε έχει φανταστει από τις συζητήσεις κτλ. :yellowcard::tensai:
Jun 04 2010 19:22
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εχεις απολυτο δικιο.Αλλα κ παλι εδω δν υπαρχει ο κινδυνος να μιλας με καποιον ανωμαλο or something οπως συμβαινει στο facebook(which sux btw:yellowcard:) οπου εκει ζητανε ραντεβουδακια η "περιεργα" πραματα.Εδω αν θες να γνωρισεις τα παιδια απλα πας σε cosplay party και περνας τελεια:awww:
Jun 04 2010 19:15
愛情のある中心 → ChopperFan93
Δεν κάνω θέμα για απόλυτα. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις κάποιον εντελώς απόλυτα. :wis: Απλά όσο πιο κοντά στο απόλυτα είναι τόσο το καλύτερο. Άμα την πατήσεις κανα δυο φορές όμως με φίλους γνωστούς και τα συναφή αρχίζεις ν'αναρωτιέσαι. :unlucky:
Εδώ βέβαια ίσως φταίει και το οτι είναι site και όσο να ναι έχεις κάποια απόσταση, κάποια ασφάλεια και περισσότερη ευχαίρεια με τα άτομα. Ίσως και ειλικρίνια και τόλμη δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αυτό βέβαια. :stubborn: Γι'αυτό σου λέω οτι είναι καλά εδω. Τα συνδιάζει όλα και απλά μπορώ να είμαι όπως είμαι. :bath:
Jun 04 2010 19:08
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Καταλαβαινω.Κ εγω το σκεφτομουν ετσι παλιοτερα.Αλλα εδω κ αρκετο καιρο εχω πειστει πως αν ψαξεις λιγο μπορεις να βρεις ατομα που ταιριαζουν απολυτα με σενα ;)
Jun 04 2010 19:00
愛情のある中心 → ChopperFan93
To ελπίζω βασικά. :wis: Γιατί το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να είμαι με άτομα με ίδιο τρόπο σκέψης. Μου κάνει πολύ καλό. :hot:Ακόμα κι αν ασχολούμαστε με Manga-Anime ή οτιδήποτε άλλο. Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι δεν υπάρχουν! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. :emptyonexg1:
Jun 04 2010 18:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed