Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Έχει ένα Otaku No Sekai κοντά στο σπίτι μου οπότε πάω εκεί ενελειπώς όποτε έρθω. :kill4u:[Άσχετο] Έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρώ στην Αθήνα φακούς επαφής για Cosplay, κανάνα μαγαζί με λούτρινα Anime-Manga και τέτοια για δώρα και σχετικά αξεσουάρ? :wis:
Ιούν 12 2010 07:54
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

:damn:Αυτα τα κακα εχει η επαρχια...Αλλα νταξ αφου υπαρχει κ το νετ δν υπαρχει κ μεγαλο προβλημα αφου εκτος του οτι μπορεις να τα δεις οποτε θες,αγοραζεις online κ βρισκεις την υγεια σου!:bike:Παντως οταν ερχεσαι Αθηνα ειναι καλυτερα να αγοραζεις πιστευω-πιο αξιοπιστα και μεγαλυτερη ποικιλια.
Ιούν 11 2010 23:19
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Χτυπάς σε πονεμένο σημείο τώρα. . .:unlucky: Όχι, δηλαδή μέχρι μισό χρόνο πρίν έφερναν κάποια αλλά πολύ καθυστερημένα, τώρα τίποτα. . . :frozen: Αν πάω Αθήνα μόνο σε κανένα Otaku No Sekai. . . :wet2:
Ιούν 11 2010 23:12
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Σε κτλβαινω πολυ συγκινητικη και ταυτοχρονα μαματη στιγμη...:nanana:Καλα φερνουν manga εκει στη Μυτιληνη?:nosey:
Ιούν 11 2010 22:52
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Είδα το τελευταίο Chapter με τον Ulquiorra βασικά, από περιέργεια, και βαλάντωσα στο κλάμα. . . :run::run: Γενικά δεν διαβάζω Manga online, προτιμώ να τα αγοράζω (όσο με παίρνει βέβαια) :hot:
Ιούν 11 2010 22:44
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Επειση ειδες το τελευταιο chapter η για αλλο λογο?:orly:
Ιούν 11 2010 22:25
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

. . .Μμμμ. . . Εμείς Δίκαιο το πάθαμε. . . :wet2: Κι εγώ τα ίδια βέβαια ίσως φταίει και οτι αποφάσισα να σταματήσω πάλι να βλέπω Bleach. . . Έλεος είμαι!!!!! :unlucky:
Ιούν 11 2010 22:17
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ε στα μισα τα πηγα καλα κ στα αλλα μισα οχι τοσο...Αλγεβρα και Γαλλικα εγραψα πολυ καλα ενω Βιολογια κ Δικαιο τα τσακισα :(.Αυτο π λες οτι σας επεσαν πραγματα εκτος υλης το παθαμε κ μεις στη Γεωμετρια αλλα επειδη ειναι κομπλεξικος ο καθηγητης.Παντως ολη τη βδομαδα κοντεψα να παθω συνδρομο στερησης απο pc-anime.XD
Ιούν 11 2010 22:13
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Άσε ρε παιδί! (:P) Μαύρα χάλια! :stubborn: Τσακιστήκαμε αυτές τις μέρες και τελικά στο ένα μάθημα μας έπεσαν πράγματα από κεφάλαιο που δεν ηταν στην ύλη μας. . . :OMG3: Ότι γράψαμε γράψαμε. . . Κουράγιο. Εσύ πως πήγες??? :wis:
Ιούν 11 2010 21:47
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Που σαι συ ρε παιδι! Και γω καθε μερα εγραφα μ φυγε ο πατος μια βδομαδα...Αντε αλλη μια μας εμεινε! :)
Ιούν 11 2010 15:40
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Και αν και δεν είμαι ακόμα εκεί στα επ. μπήκα στον πειρασμό να δω το Chapter 354 απο bleach online. . . :run::nanteee::if::cry5::unlucky::uhh::nanana: Είδα κ έπαθα να συνέλθω. . . :run:
Ιούν 10 2010 14:29
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

:hi: Sorry που δν μπαινω πια δίνω κάθε μέρα τώρα για να προλάβουμε το χρόνο. . . :hot::emptyonexg1: Πως πας?
Ιούν 10 2010 10:43
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

C ya!
Ιούν 04 2010 20:03
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Οκ :bahhh: Να το ξέρω να μην ανησυχώ. :wis: Άντε θα σ'αφήσω τώρα να πάω για ένα μπάνιο γιατί θα σκάσω! :bath: Έχει πολλή ζέστη. . . Και δεν μπορώ ν'ανοίξω και το παράθυρο γιατι γεμίζει το σπίτι κουνούπια και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε μετα. . . :beaten: Oyasumi nasai! :gn2:
Ιούν 04 2010 20:02
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ειτε κομπλεξ ανωτεροτητας ειτε παραδοση δν ξερω τι αλλο να πω! Παντως δν παρεξηγουμαι σχεδον με τιποτα εχω ακουσει πολλα...^^
Ιούν 04 2010 19:57