Jump to content

Community Status Updates

Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πφφφ το λυκειο ειναι γενικως ΓΤΠ...Ανυπομονω να το τελειωσω κ οπου θελει ας περασω(αρκει να μεινω αθηνα:hihi2:)
Jun 04 2010 16:30
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Όχι καλά άκουσες. Στο γυμνάσιο είχα υπέροχους καθηγητές ειλικρινά. Με όλη την έννοια της λέξης. Μας είχαν σαν παιδιά τους. :ureshii: Το τι εκδηλώσεις, εκδρομές, θέατρα, μουσικές βραδιές και πολλά άλλα κάναμε δεν μπορείς να φανταστείς. Και είχαν και ταλέντο ως δάσκαλοι. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα. :drink: Στο λύκειο είναι αλλιώς. . . :borednn9:Όλο τρικλοποδιες μας βαζουνε. . .:emptyonexg1:
Jun 04 2010 16:23
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εχω ακουσει πως υπαρχει μια περιεργη σχεση καθηγητων-μαθητων στα νησια λογω του οτι ειναι πολυ κλειστη κοινωνια αλλα νομιζω πως ψιλοεπιασα τωρα το σκεπτικο του...Αντε 2 βδομαδες ακομα εμεις και μετα ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙΙΙΙΙ!:lovulovu:
Jun 04 2010 16:13
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Ναι! Δεν είμαι λέει πολύ καλή αλλά μου βάζει 20 για να γράψω καλά κατάλαβες? Γιατι εγώ όχι. :hot:Αν δεν είμαι καλή ας μου βάλει οτι πιστεύει τι να τον κάνω?! Γι'αυτ'ο σου λέω οτι έχουμε πολλούς τρελούς εδω. . .
Jun 04 2010 16:09
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Lulz sorry δεν το επιασα αυτο το τελευταιο...Δηλαδη σου βαλε 20 για να γραψεις καλα?:blurah5:
Jun 04 2010 16:03
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Σορρυ παρασύρθηκα. . . :unlucky: Σβήσ'το το τελευταίο αν θες. :emptyonexg1:
Jun 04 2010 16:02
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Ναι. . . Κι εχει κατι παλαβους εδω. . . :unlucky: Πχ ο μαθηματικος στο σχολειο μου ειπε οτι βαζει 20 στον έλεγχο για να μπορεσω να γρ'αψω στο τέλος! Που να μην είχα περάσει και μαθηματική εταιρία δηλαδή! Αμάν! :mador2:
Jun 04 2010 16:00
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Yep.Εκει κυριως εξαρταται απο τον εξεταστη και την τυχη που εχεις για να πεσεις σε καλο...:hot:
Jun 04 2010 15:50
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Εγω τωρα εξηγώ πως γίνεται μια στολη Shinigami σ'ένα φίλο εδω. :hot: Εγώ καλά. Θέλω να πιστεύω και στα δυο πάνω από 19. Αλλά θα δειξει γιατι έχει πολλές ελεύθερης ανάπτυξης και κώβουν ότι θέλουν. . . :madtodeath:
Jun 04 2010 15:48
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ohayo!:hi: Σχετικα μια χαρα τα πηγα.Εκθεση αριστευσα αλλα θρησκευτικα π εγραφα σημρα πατωσα.:emptyonexg1:Αλλα δεν με ενδιαφερει!:himitsu:Εσυ τι νεα??
Jun 04 2010 15:42
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Πώς πήγες? :ureshii:
Jun 04 2010 14:25
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

:blingeye2:Οκ καληνύχτα! Καλή επιτυχία αύριο! :gn2:
Jun 02 2010 21:14
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Στους πιο πολλους τοτε χτυπαει η εμπνευση.Αλλα αμα εισαι σε μπαντα πρεπει να σαι ετοιμοπολεμος :PΠαντως καλα κανεις και ασχολεισαι με πολλα πραματα.Γτ αμα εξειδικευεσαι με κατι κ μονο μπορει να σκιζεις σ αυτο αλλα εχεις περιορισμενη αποψη για ολα τα υπολοιπα(Με εχει βαρεσει η εκθεση στο κεφαλι χεχε)Τεσ πα βγενω τωρα γτ πρεπει να διαβασω σοβαρα κανα-2 πραγματακια...Θα τα ξαναπουμε ομως.Καληνυχτα:gn2:
Jun 02 2010 21:11
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

χεχε:kill4u: μια απ'τα ίδια. πρόσφατα ξεκίνησα να φτιάχνω στολές για cosplay. Προπέρσυ έπλεκα, πέρσυ μάθαινα διαλογισμό. κι εγώ κάτι σκαμπάζω από κιθάρα. :hot: Προτιμώ το πιάνο όμως. Και γράφω στίχους και μουσική αλλά μόνο όταν έχω τα χάλια μου ψυχολογικά. . . :wis:
Jun 02 2010 21:05
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ελα ρε παιζεις πληκτρα?Nice!:riiight:Εγω παιζω μπασσο τον τελευταιο χρονο και σκαμπαζω και κατι λιγα απο κιθαρα.Ακουω περισσοτερο alternative rock και metal.Το hip-hip και το rap στην πλειοψηφια τους τα βρισκω εμετικα αλλα καποια λαικα κυριως παλια μ αρεσουν...Βεβαια αναλογα την εποχη μ τη βαραει κ ακοθω διαφορα πραματα!:hahaha:
Jun 02 2010 21:00