Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αλήθεια. . . :blingeye2: Καθε μέρα βέβαια θέλουμε κ εγω και τα ρούχα πλυντήριο με το που γυρίζω σπίτι γιατι μόλις βγαίνω απ' το μάθημα (κάνω προγράμματα πχ yoga, fight, best κτλ και οργανα) είναι σαν να έχω βγει μολις απ'το μπανιο, ειδικά στο Fight. :wet2: Τεσπα. Φεύγω πάλι γιατι έχω μαθημα σ'ενα τεταρτο. . . Θα τα πουμε εδω τριγύρω καποια στιγμη θελω να πιστεύω. :ureshii::hi:
Jul 12 2010 12:35
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

W/e εγω παντως στη θεση σου θα χα παθει υπερκοπωση!! Παλι καλα που χεις και το γυμναστηριο και ξεσκας ;)
Jul 12 2010 12:30
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

. . . τον Αύγουστο μόνο έχουμε κενό. . . :sadist: Δεν είναι όλες οι μέρες έτσι αλλά ένα 4 ωρο το έχουν σίγουρα εκτός απ'την Πέμπτη και το Σαββατοκύριακο που δεν έχω τίποτα. Και φυσικά γυμναστήριο κάθε απόγευμα σταθερα. :joyful: Αυτό το τελευταίο το λατρεύω. Πρέπει και καλά να έχουμε βγάλει την ύλη πριν τα Χριστούγεννα. . . Γι'αυτό τρέχουμε. . .
Jul 12 2010 12:25
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πωωωωωωωω:nooooo:Απορω πως αντεχεις πραγματικα.Κουραγιο που το χεις...Εγω ευτυχως(η δυστυχως?)δεν εχω καλοκαιρινα μαθηματα προετοιμασιας οποτε εχω ησυχο το κεφαλι μου.:8):Ελπιζω μονο να τελειωνετε γρηγορα...
Jul 12 2010 12:21
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αν ακούσεις το πρόγραμμά μου θα φρικάρεις εντελώς! :sigh2: Πχ την Τετάρτη έχω 8-10, 11-1, 2:30-3:30 και 6-8. . . Όπως καταλαβαίνεις δεν τείθεται θέμα να πάω στο εξωχικό γιατι μέχρι να πάω θα πρέπει να ξαναφύγω. :canthelp: Και κάπου στο ενδιάμεσο πρέπει να μαγειρεύω κιόλας γιατι τα έτοιμα φαγητά γενικώς δεν τα προτιμώ. :redcard2:
Jul 12 2010 12:14
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πολυασχολη βλεπω...Good for you!:thatsit:Οταν λες ομως εινδιαμεσα στα μαθηματα τι εννοεις?:blurah5:
Jul 12 2010 12:09
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Δεν έχω Internet στο εξωχικό και στο σπίτι έρχομαι μόνο ενδιάμεσα στα μαθήματα και είμαι πτώμα συνήθως. . . :run: Έχω και γυμναστήριο τα απογεύματα και μετά δεν έχω το κουράγιο ν'ασχοληθώ πολύ. . . Αν και θα το θελα. . . :sadist:
Jul 12 2010 12:03
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ησυχα και ψιλοβαρετα μπορω να πω...Ε παμε για κανα μπανακι με την παρεα που και που,για καφε η για καμια βολτα το απογευμα(αλλα δεν το παρακανουμε γιατι μας βλεπω να χρεωκοπουμε XD) και γενικα ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!Τουλαχιστον εγω γιατι αρκετα ατομα απο την παρεα μεινανε σε παρα πολλα μαθηματα και ειναι στην τσιτα.:S Εσυ τι κανεις?Δεν σε πολυβλεπω να log-αρεις στο forum:)
Jul 12 2010 11:56
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Τα ξέρω. . . :run: Αλλά τι να γίνει στο κάτω κατω απ'τα φετινά αποτελέσματα που βγήκαν έτσι που με βλέπω ούτε Ξάνθη δε θα περάσω! :unlucky: Ειδικά σχέδιο τους τσακίσανε. . . Πάντως θέλω σίγουρα κάποια στιγμή να πάω έτσι για την εμπειρία. :hot: Τι άλλα???
Jul 12 2010 11:39
Photo

ChopperFan93 → HelenGreece4ever

Κοιταξε εγω δν νομιζω πως ο Ulqi ειναι αποκλειστικα κακος.Πιστευω πως εχει και λιγο καλο μεσα του απλα ουτε ο ιδιος δεν το ηξερε.Παντως η συγκεκριμενη σκηνη δλδ ο θανατος του ειναι η μονη στιγμη απο το Bleach που με εκανε να συγκινηθω και απο τις λιγες στα anime γενικοτερα...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟΣ!R.I.P. Ulquiorra Schiffer:(
Jul 11 2010 22:23
Photo

HelenGreece4ever → ChopperFan93

ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: ποόσο λυπήθηκα, γιατί ο Ulquiorra είναι από τους λίγους κακούς που μου αρέσουν και ίσος να φτιάξω με αυτόν το profile μου :if:
Jul 11 2010 18:44
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Η Αθηνα εχει αναμφισβητητα καλυτερες σχολες (εκτος ισως απο τις μουσικες) απο την Θεσσαλονικη...Απλα εκει επειδη ειναι οπως και να το κανουμε πιο μικρη πολη και με συγκεκριμενα στεκια ολοι ειναι πιο κοντα και κανουν πολυ χαβαλε!:kakaka:Αλλα εξαρταται και τον ανθρωπο...:blurah5:
Jul 07 2010 13:27
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Ναι το ξέρω. . . Θέλω πολύ να έρθω και επίσης όλοι μου οι φίλοι θέλουν να περάσουν εκεί. :ureshii: Κι εγώ Αθήνα. . .:sigh2:
Jul 07 2010 13:21
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Πολυ ωραια και ησυχα.:joyful:Εφαγα του σκασμου βεβαια γτ εκει το φααγητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Με την πρωτη ευκαιρια να την επισκεφτεις ειναι πανεμορφη πολη,καμια σχεση με την Αθηνα που ειναι σαν μ*******ο!:redcard2: Α και εχει και πολυ εντονη φοιτητικη ζωη.
Jul 05 2010 11:01
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Μμμμ. . . :blingeye2: Κ εγώ θέλω να πάω Θεσσαλονίκη! Δεν έχω πάει ποτέ ως τώρα. . . :sigh2: Πως πέρασες???? :ureshii:
Jul 05 2010 10:22