Community Status Updates
Lucy Heartfilia → Serperoth
Εργασια 540 λεξεις (απο τις 1500) θα την τελιωσω αυριο λογικα ...
11;;; χαχαχα και εγω τετοια ωρα ξυπναω τα σαββατοκυριακα (το παω και 12 μερικες φορες :P)
Γενικα tν δεν βλεπω αλλα tv=ps3 και ο αδελφος μου δεν λεει να ξεκολλησει απο COD... :bahhh: (ακομα και τωρα αυτο παιζει...)
P.S. Ασχετο αλλα σημερα ειναι το cosplay;;; Αν ναι πες μου πως ηταν !!! Καλη διασκέδαση! (αν ειναι σημερα) (8.4.10)
May 08 2010 22:07
Serperoth → Lucy Heartfilia
Καλή εργασίααα πρώτ'απ'όλα:)
Εγώ σήμερα ξύπνησα 10 παρά! Έλεος. Συνήθως σηκώνομαι 11 περίπου. Βαρβαρότητα, μόνο αυτό έχω να πω...^^
Ε καλά τηλεόραση δεν έχει και τίποτα μωρέ. Άμα έχεις net, μπορείς να δεις πολύ καλύτερα πράματα.
May 08 2010 14:14
:kakaka: Lol! Απλα πηρα το sims3 (εχω 15αιωνες να παιξω) και επειδη η τηλεωραση ηταν πιασμενη απο τον αδελφο μου μεχρι τις 12.30 ,(και μετα απαγορευεται η χρηση της) οποτε εκετσα και το "εκαψα" με αυτο... :bahhh: Λολ Σαββατο ειναι σημερα ^_^ και μια χαρα νωρις ξυπνησα σημερα (λεμε τωρα)... Ααα ναι και τωρα αρχιζω ν'αρχισω επιτελους αυτην την εργασια ελπιζοντας να προλαβω να την τελιωσω σημερα....
May 08 2010 13:25
Το έχω ήδη σαν name στο MSN:)
Επίσης, τί έκανες στο anime.gr στις 2.30 το πρωί? Δεν έχεις σχολείο μικρή? (μίλησε ο γέρος)
May 08 2010 12:33
Θυμάσαι το ηφαίστειο που είχε σκάσει τις προάλλες στην Ισλανδία?
Eyjafjallajokull λέγεται. Grímsvötn είναι ένα άλλο, που απλά έχει cool name:)
May 07 2010 21:03
AmiRyuuzaki → Lucy Heartfilia
pou phges kai mari yaoi me proh6torhkous an8rwpous na to kanoun 6e 6pilies??? : P
May 07 2010 17:19
Ομοίως χάρηκα^^
Μόλις βρήκα το όνομα που θα βάλω MSN! Eyjafjallajokull Grímsvötn
May 07 2010 10:04
:hihi2: Χαιρω πολυ τοτε Eyjafjallajokull Nyarlahotep Grímsvötn, εμενα με λενε Αννα-Μαρια ^^
May 06 2010 20:27
Κωνσταντίνο με λένε. Για συντομία Eyjafjallajokull Nyarlahotep Grímsvötn.:P:P
Toi? (επίσης αν θες)
May 06 2010 20:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed