Community Status Updates
Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Lol thanks ^_^ ναι γενικώς δουλεύει αλλά πρέπει να προσέξεις το είδος της μπλούζας (πχ να μην είναι ελαστική) αλλα αν ακολουθήσεις σωστα τις οδηγίες δουλεύει μια χαρά! :ureshii:
May 27 2010 01:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia
Οχι ρε μαλακα.. ειναι υπεργαματο!!
Και αυτο δουλευει και γενικοτερα? Πχ αμα 8ελω να το κανω σε καποια μπλουζα?
May 27 2010 01:20
:hihi2:
step No1: πας σε σουπερ μαρκετ για να αγοράσεις ένα οικονομικό μποξεράκι
step No2: πας πλαίσιο και αγοράζεις σιδερότυπο χαρτί
step No3: διαλέγεις τις φωτογραφίες που θέλεις να βάλεις στο μποξεράκι
step No4: πας και σιδερώνεις το σιδερότυπο χαρτί πανω στο μποξεράκι (συμφωνα με τις οδηγίες πάντα)
Και μετα: Ταραααααν :hero: (έχει βγει λιγο κάπως αλλα καλύτερο από το τίποτα)
[SPOILER][URL=http://img208.imageshack.us/i/dsc00181r.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/946/dsc00181r.th.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
May 27 2010 00:58
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Μαθηματικα?.......:unlucky:
Άλγεβρα έγραψα την Τρίτη (προχθές) και ναι....... ακριβως όπως το είπες και εσύ, πατωσα :sigh2: εκεί που νομίζεις πως τα ξέρεις πας να γράψεις και αφού σου δόσουν την κόλλα συνειδιτοποιείς πως δεν ξερεις τίποτα :bahhh: Εεεε τα υπολοιπα ας πουμε καλα, εντο μεταξύ με βλεπω να το ξενυχτάω σήμερα για να διαβάσω λογοτεχνία... τι μάθημα σου έχει μίνει?
May 27 2010 00:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia
:nooooo::nooooo::nooooo:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ?????? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
May 27 2010 00:44
Jaejoong δεν λες τίποτα!!! Λολ έχω καει πολυ αγρια >.< :lovulovu:
[SPOILER]Lol πρόσφατα μου έφτιαξα και boxerακι Jaejoong και το φοράω ως σορτσακι (μονο μεσα στο σπιτι :P)[/SPOILER]
May 27 2010 00:41
GhostPrince → Lucy Heartfilia
καλα μορε παλευεται =]:himitsu:
μονο μα8ηματικα πσιλοπατωσα Τ-Τ κατα'ταλα μια χαρα πηγαμε xD
και αντε 1 μα8ημα εμινε ακομα =D
εσυ τι λεει πως τα πας με τις εξετασεις school? αρχισατε? =ο
May 27 2010 00:18
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Γεια! τι κανεις? εγω είμαι μια χαρα ευχαριστω (λεμε τωρα γιατί με τις εξετάσεις δεεεεε....).
Οντως πως παει γενικά όλη η κατάσταση?
May 26 2010 22:54
GhostPrince → Lucy Heartfilia
hai~ τι γινεσαι? πως τα παμε με τις εξετασεις? (ειχα πσιλοχα8ει νομιζω με τις panel. αλλα δεν πειραζει XD) *Just got the time to open mah pc) x^^x:hahaha:
May 26 2010 19:36
Serperoth → Lucy Heartfilia
Ωχ καλά. Εμένα τον εξωτερικό μου λέει να τον κάνω φορμάτ...
Αλλά ντάξι κάτι μάλλον γίνεται. *hug επειδή συμπάσχουμε*
May 23 2010 20:23
Lucy Heartfilia → Serperoth
:Crying2:βαζω CD και το laptop βουιζει σαν τρελο, ακούγεται μέχρι και το άλλο δωμάτιο (χωρις πλάκα) και τον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο για να τον αναγνωρίσει ο υπολογιστής χρειάζεται τουλάχιστον ένα τέταρτο... δεν αντέχω αλλοοοοο...:zetsubou:
May 23 2010 19:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed