Community Status Updates
Serperoth → Lucy Heartfilia
Χαχα:) Είσαι για το ξύδι ότι είναι οι Γάλλοι για το σκόρδο:P:P:P
Aug 17 2010 13:48
Lucy Heartfilia → Serperoth
Lol ήπαμε όχι μόνο του αλλά λατρεύω να το βάζω στο φαγητό και όλοι με βρίζουν λέγοντας πως το χαλάω :P
Aug 17 2010 13:36
Lucy Heartfilia → Jorg
Nice!!! :D I'll be waiting :) Thanks for the add!!! :ureshii:
Aug 17 2010 13:35
Jorg → Lucy Heartfilia
Great, great! Και εγω μολις προχωρησω λιγο ακομα το op θα σου πω εντυπωσεις ^^.
Aug 17 2010 13:20
ΚΑΛΑΜΩΝ LOVE!
Ξίδι μόνο του? Εμένα μου αρέσει μέσα στα φαγητά όταν δίνει γεύση:)
Aug 17 2010 13:20
Και εγώ λατρεύω τις ελιές ειδικά τις ελιές καλαμών *drools* αλλά και το ξίδι το λατρεύω :)
Aug 17 2010 12:43
Lucy Heartfilia → Jorg
:D Πολύ τέλειο ειναι!!! Τώρα τελειώνω το Acrobaleno trials, λίπει μόνο ο Verde αλλά έχω κυρολεκτικά συγκλονιστεί :) :yahoo:
Aug 17 2010 12:41
Χαχα καλή φάση! Respect.
Γενικά, στο φαγητό, άμα το τρώω το τρώωο, άσχετα με τι σειρά. Παλιά έτρωγα για επιδόρπιο σοκολάτα, και μετά έπαιρνα ελιές... Μου αρέσουν οι ελιές...:)
Aug 17 2010 12:37
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Και εγώ προτυμώ το κρύο από την ζέστη 100% Thanks for the comment :D Ήταν μία απ'τις μέρες που απλά δεν ξέρω τι να κάνω και καταλίγω στο να κάνω βλακείες :P :sigh2:
Aug 17 2010 10:37
:smokingg:.... *thinks* ΑΑΑ η τελευταία φορά ήταν με παρέα στην αγγλία. Για βραδινό, είχαμε βγει μια παρέα έξω (ήταν παιδιά από ινδία, ουγγαρία, κίνα, κένυα κλπ) αρχίσαμε με ένα παγωτό και μετά προχωρίσαμε και ο/η καθένας/μια 2 πήγαν να πάρουν fish & chips, 4 στο burger king, 3 στο McDonald και εγώ στο Ιαπωνέζικο να αγοράσω 6 τεμάχια maki sushi (προτότυπο) και καταλύξαμε όλοι σε ένα πάρκο να τρώμε ο καθένας το δικό του :P (I know I was lame eating sushi with chopsticks :sigh2: )
Aug 17 2010 10:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed