Community Status Updates
GhostPrince → Lucy Heartfilia
μμμ...ενδιαφερον φαινεται....φαινεται να χει μπολικο πραμα XD...nice thanks 4 the link :D
αν κιεχιε πα8ει μια μλκια η ακρτα μου με τα κολο...pass...και 8α τη παρω πισω se 3 μερες...Τ_Τ...anyway
Aug 22 2010 22:43
Lucy Heartfilia → GhostPrince
:riiight:
τσέκαρε [URL="http://www.salesmanb2b.com/"]ΑΥΤΟ[/URL] το site! θα droolάρεις τόσο πολύ!!!!
Aug 22 2010 19:41
χαχαχαχαχα.....ε οτι να νε...XD...αλλα νταχιε κιεδω εχει αρχισει και πσιλοφευγει ο καυσονας...καλο αυτο :P anyway apo βροχες και τετια τπτ παντος...τ-τ:heat:
Aug 22 2010 18:08
:hihi2:
Ναι σήμερα έκανε κάπως ζέστη, αλλά από αύριο βράδυ λένε πως ξαναρχίζουν οι βροχές :P Πάντως μου λίπει η βρόμικη, ρυπασμένη με καύσωνα Αθήνα, βαρέθικα τα ρυάκια, τις αγελάδες και τις κατσίκες τις Ελβετίας
Aug 21 2010 23:12
χαχα...εγω νταξει...κατι καταλαβαινω...εχω και tutorials Που δεν εχω ανοιξει ακομα O.o....αλλα εχει πολυ πραμααααα γμτοοοοο XD xaxaxa :P
but anyways....παλευεται πιστευω ^^
tespa...τι αλλα εσυ? ζεστανε κα8ολου ο ακιρο εκει? γτ εδω ακομα καυσονα εχουμε...woot!...αν κιεκανα μπανιο και σηεμρα και χτες....οποτε mia xara την παλευω χαχα :P
Aug 20 2010 23:40
Και εγώ προσπαθώ να μάθω μελετώντας τις οδηγίες αλλά δεν έχω καταλάβει τίποτα :P
Aug 20 2010 23:34
χαχα...nice...εγω μου δοσανε 4-5 καλα προγραματα ...μαζι κιαυτο...8α μ παρει καιρο μ φαινεται αν τα μα8ω χαχα....τωρα το poser εχω αρχισει και μα8αινω , φαινεται κοριφαιο...αν και ειναι για χαρακτηρες μονο νομιζω οχι τοπια κ τετια : P but after all im still a newbie xD
Aug 20 2010 00:02
Wow!!! Omedetou!!! :yahoo: Έχω και εγώ ε΄να πρόγραμμα, το anime studio for mac αλλά δεν έχω καταλαβει ακόμα πως δουλεύει, ακόμα το μελετάω :P
Aug 19 2010 23:02
nikki2010 → Lucy Heartfilia
ναι,δυστυχως δν αναφερεται ξεκαθαρα γι'αυτο σε ρωτησα για να σιγουρευτω! thanks for your help :) :D
Aug 19 2010 11:00
nice...ε μια απτα ιδια....και ξεκινησα πριν κατι μερες να μα8αινω animating :P:joyful:
Aug 18 2010 22:59
Lucy Heartfilia → nikki2010
Γενικά δεν νομίζω πως το αναφέρει ξεκάθαρα, αλλά και απ'ότι θυμάμε οι γονείς του Sasori πέθαναν στον πόλεμο, από τα χέρια του Konoha's White Fang, πατέρας του Kakashi ενώ αυτός ήταν πολύ μικρός και το γεγονός που του είχαν υποσχεθεί πως θα γυρνούσαν ενώ πέθαναν, τον τάραξε ψυχολογικά. Γι'αυτό και άρχισε να φτιάχνει μαριονέτες, προσπαθόντας να τις εγκαταστίστει με τους γονείς του, αλλά αργότερα μάλλον μεγαλώνοντας κατάλαβε πως ήταν αδύνατον, γι'αυτό και μάλλον άρχισε να κατρακιλάει προς στη σκοτεινή πλευρα.
I hope I helped you :) Αν έχεις και άλλες απορίες μην διστάσεις να μου πεις I'll be available :D
Aug 18 2010 21:53
Τίποτα το σπουδαίο, εδώ και 2 μέρες το μόνο που κάνω είναι καμια 2ωρη βόλτα και την υπόλοιπη μέρα παίζω wow :P you?
Aug 18 2010 21:43
nikki2010 → Lucy Heartfilia
ωραια!λοιπον,απο το shippuden εχω μια απορια : στν μαχη της sakura k chiyo-san με τον εγγονο τς δευτερης,sasori(νομιζω επεισοδιο 29).ο οποιος ειναι μελος των akatsuki.μηπως εχουμε καμια ενδειξη για το πως εγινε κακος,γιατι εγω δν καταλαβα!εκανε puppets μαζι με τν γιαγια τ,και μετα οταν μεγαλωσε??τι εγινε? :P
Aug 18 2010 13:24
χαχα...νταξει μορε καλες βγηκανε :P εγω δεν εχω αγορασει cosplay ποτε ...ακομα >.> anyway...τι αλλα νεα? =Ο
Aug 18 2010 12:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed