Jump to content

Community Status Updates

Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

το steins;gate ειναι love :3 αλλα και το Welcome to the NHK...yamazakiiii~ Βασικα, αυτο το εξαμηνο δε ματησα κοζανη, μετακομισα στον Ακτο που λεγα για animation...ποιος ξερει τι 8α γινει με τη σχολη πανω...δε το βλεπω να τη συνεχιζω >.< 8α χουνε αποκλιστει εκει τωρα, δε παιζει XDD απο μανγκα περα απο τα κλασικα shounen, OP, beelzebub, reborn (naruto το κοψα) XD διαβασα το shingeki no kyojin (πολυ ωραιο), LD-K(καλουτσικο),bonnouji(αρκετα καλο κιαυτο, slice of life) και τωρα ξεκινησα το olimpos(ωραιο φαινεται αν κ μικρο) :) απο ανιμε ξεκινησα πριν λιγο καιρο και ειδα τα "Natsume", καλη φαση μ'αρεσε αρκετα :) και τωρα βλεπω tokyo majin...+ οτι εχει η τωρινη σεασον :hahaha:
Feb 03 2012 11:44
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

Θανξ!!! ούτε εκεί δεν έστρωσε;;; εδώ απλώς έχει παγωνια ο_ο παραλιγο να στρώσει (είχε ιδι αρχισει καπως) μέχρι που βγήκε ο ήλιος για 2 λεπτά και έλιωσαν τα πάντα :/ Καλύ επιτυχια!!! Κουράγιο! Ναι φέτος τελιώνω, γι-αυτό και επιτέλους αξιώθηκα να ανοίξω βιβλίο μετά από τόσα χρόνια :P χμμμ απο ανιμανγκα, πρόσφατα έχω διαβασει πολλά shoujo & yaoi και είδα Tiger & bunny, Higashi no Eden, Mirai nikki, Welcome to the nhk και τώρα βλέπω Steins Gate.. :) Εσύ;
Feb 03 2012 03:07
Photo

αα, οκ...:oo: και περαστικα ^^ εδω καλα ειμαστε...κρυο, αν και μ'αρεσε γτ χιονιζε χτες(δυστιχως δε αξιω8ηκε να στρωσει) τωρα παπαραζομαι να τελιωσω καιτ εργασιες, εχω και διαβασμα για εξεταστικη...:frozen: ..εσυ φετος τελιωνεις ε? (αν 8υμαμαι καλα) σχολειο :P απο ανιμε-μανγκα πως πας? :orly:
Feb 02 2012 12:30
Photo

Lucy Heartfilia → GhostPrince

αααααααχαχαχαχα απο γάτα είναι το jiji xD ._. Τι να γίνει ... έχει πέσει διάβασμα, ίωση και κωλοβάρεμα μαζι ο_ο κατα τ-άλλα όλα μια χαρά! Εσύ πώς είσαι; :O
Feb 02 2012 02:55
Photo

kuso-jiji...τι εγινε? αλαξες name και σε χασαμε... :hahaha: guess its wrong tho, καντο kuso-Baba XD axaxa τι λεει, τι νεα? :drink:
Feb 02 2012 01:36
Photo

Lucy Heartfilia → Vagelio

τι μου κάνεις, άντε και άλλη μια βραδιά θα το ξενυχτίσω με Gintama Doujinshi, ευχαριστώ! αντε καλή μας ... ανάγνωση; xD
Feb 01 2012 22:19
Photo

Vagelio → Lucy Heartfilia

Και ναι! Το βρήκα [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=23344]Baka-Updates Manga - Gintama dj - Do Ikki[/url] Μπορείς να το κατεβάσεις από το γκρουπ των silver soul στο live journal (αυτό και ένα κάρο άλλα doujin). Πάω να τσακίσω τα δικά μου =ω=
Feb 01 2012 21:28
Photo

ααααααχαχχα δεν κάνει τίποτα! αν το βρείς για στήλε και από εδώ να χαρεί ο λαός!
Feb 01 2012 16:20
Photo

Vagelio → Lucy Heartfilia

Νοοοο μην αρχίσει η ανιαιμία μια ώρα πριν την παράδοση στις εικαστικές συνθέσεις :oo:. Thanks, για την ενημέρωση, δεν έχω διαβάσει τουλαχιστον τα μισά από αυτά (πάει καιρός που stalkαρα το γκρουπ που τα μεταφράζει) οπότε το βράδυ έχει να πέσει διάβασμα. P.S.: πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να σου βρω ένα doujin που είχα πετύχει παλιότερα με hijikata σε πολύ slutty φάση:himitsu:
Feb 01 2012 16:10
Photo

Vageliooo χλαπάκιασα κάτι απίστευτα [URL="http://forum.nihonomaru.com/yaoi-yuri/218905-gintama-doujinshi.html"]Gintama (GintokixHijikata Doujinshi)[/URL] θα πεθάνεις ;____; είναι ότι καλύτερο γι'αυτό το κρύο! ._.
Feb 01 2012 09:50
Photo

Lucy Heartfilia → OdyMonaxos

άααααχαχαχαχα καλά σε κάποια φάση μπορεί να ξαναβάλω την εικόνα :P
Jan 30 2012 13:10
Photo

OdyMonaxos → Lucy Heartfilia

Εγώ όχι :P Άσε που εκείνο το "my yaoi is precious" ήταν έπος
Jan 30 2012 12:51
Photo

Lucy Heartfilia → OdyMonaxos

Το βαρέθηκα xD